Νέα

ΔΕΥΤΕΡΟΣ SSD SAMSUNG ΣΕ PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
Kαλησπερα συναγωνiστές μόλις παρήγγειλα εναν samsung 500gb 860 evo
Η απορια μου ειναι η εξης, εχω ηδη εναν 250gb ssd samsung οπου εκει φυσικα ειναι τα windows και τα προγραμματα που χρησιμοποιώ ψάχνοντας ομως διαβασα στο σαιτ tomshardware οτι πρεπει να γινουν καποιες διαδικασιες μετα την εγκατασταση και οτι το Bios θα το αναγνωρισει αλλα οχι τα windows.
Εχει καποιος αλλος κανει κατι παρομοιο να με καθοδηγησει τι θα πρεπει να κανω αυριο που θα τον παραλαβω?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
αν θες να "μεταφέρεις" το λειτουργικό σου στον νέο ssd θα χρησιμοποιήσεις το samsumng migration program που λογικά βρίσκεται σε cd με τη συσκευασία (αν όχι το κατεβάζεις). Κάνεις install ακολουθείς τη διαδικασία και το πρόγραμμα κάνει κλώνο :headbang: τον δίσκο σου στον καινούργιο ssd και παράλληλα ρυθμίζει το bootαρισμα. Λογικά δεν θα χεις πρόβλημα.
Αν τον θες απλά για αποθήκευση το μόνο που ίσως χρειαστεί είναι ένα format μετα την τοποθέτηση.
Μην αλλάξεις θέση στο sata του παλιού ssd

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
αν θες να "μεταφέρεις" το λειτουργικό σου στον νέο ssd θα χρησιμοποιήσεις το samsumng migration program που λογικά βρίσκεται σε cd με τη συσκευασία (αν όχι το κατεβάζεις). Κάνεις install ακολουθείς τη διαδικασία και το πρόγραμμα κάνει κλώνο :headbang: τον δίσκο σου στον καινούργιο ssd και παράλληλα ρυθμίζει το bootαρισμα. Λογικά δεν θα χεις πρόβλημα.
Αν τον θες απλά για αποθήκευση το μόνο που ίσως χρειαστεί είναι ένα format μετα την τοποθέτηση.
Μην αλλάξεις θέση στο sata του παλιού ssd

ελα ρε φιλε δεν το ηξερα οτι παιζει μεταφορα ολοκληρου το ''παλιου'' δισκου μαζι με windows, καλη φαση !
οποτε μετα οταν γινει αυτο πως μπορω να απεγκαταστησω τα windows απο τον παλιο δισκο για να τον εχω μονο ως αποθηκευτικο χωρο ?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Kαλησπερα συναγωνiστές μόλις παρήγγειλα εναν samsung 500gb 860 evo
Η απορια μου ειναι η εξης, εχω ηδη εναν 250gb ssd samsung οπου εκει φυσικα ειναι τα windows και τα προγραμματα που χρησιμοποιώ ψάχνοντας ομως διαβασα στο σαιτ tomshardware οτι πρεπει να γινουν καποιες διαδικασιες μετα την εγκατασταση και οτι το Bios θα το αναγνωρισει αλλα οχι τα windows.
Εχει καποιος αλλος κανει κατι παρομοιο να με καθοδηγησει τι θα πρεπει να κανω αυριο που θα τον παραλαβω?

Τον βρηκες πουθενα φτηνα το δισκο, λογω black Friday?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ελα ρε φιλε δεν το ηξερα οτι παιζει μεταφορα ολοκληρου το ''παλιου'' δισκου μαζι με windows, καλη φαση !
οποτε μετα οταν γινει αυτο πως μπορω να απεγκαταστησω τα windows απο τον παλιο δισκο για να τον εχω μονο ως αποθηκευτικο χωρο ?

μετά τον παλιό τον κάνεις format και τον έχεις για αποθήκευση.

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Εγω πήρα ενα sandisc 500gb 60ευρω πλαισιο τσαμπα πραγμα

Υπάρχει και άλλο πρόγραμμα που κάνει clone ένα σκληρό, αυτο εδω:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση ρε παιδιά, οταν κάνεις κλώνο το δίσκο απο HDD σε SSD τα προγράμματα που κλωνοποιούνται δουλεύουν κανονικά μετά;

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Μια ερώτηση ρε παιδιά, οταν κάνεις κλώνο το δίσκο απο HDD σε SSD τα προγράμματα που κλωνοποιούνται δουλεύουν κανονικά μετά;

μια χαρα δουλευουν 3 φορες το εχω κανει με samsung

Vagos07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Like
54
Πόντοι
1
Γνώμη μου όσον αφορά την αλλαγή SSD είναι να αφιερώνεται λίγο χρόνο παραπάνω και να κάνετε εκ νέου νέα εγκατάσταση των Windows και του υπόλοιπου λογισμικού. Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικό αλλά στο τέλος έχουμε μια φρέσκια εγκατάσταση χωρίς τυχών σκουπίδια-προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από την προηγούμενη χρήση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γνώμη μου όσον αφορά την αλλαγή SSD είναι να αφιερώνεται λίγο χρόνο παραπάνω και να κάνετε εκ νέου νέα εγκατάσταση των Windows και του υπόλοιπου λογισμικού. Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικό αλλά στο τέλος έχουμε μια φρέσκια εγκατάσταση χωρίς τυχών σκουπίδια-προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από την προηγούμενη χρήση.
+1
Ειδικά σε SSD θα δεις μεγάλη διαφορά αν περάσεις φρέσκα Windows. Πάντα υπάρχει Ρίσκο από μεταφορά λειτουργικού να περάσουν και τυχόν προβλήματα.
Οπότε νέο λειτουργικό και βασικά προγράμματα στον SSD και αρχεία αποθήκευσης ή δευτερεύοντα προγράμματα στον παλιό δίσκο.

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
325
Πόντοι
21
παιδια τελικα εκανα cloning και μου βγαλε να ξαναβαλω το product key στα windows .. η φαση ειναι δεν εχω, εχει κανεις κανα torrent εγκυρο να κατεβασω?? ευχαριστω εκ των προτερων

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
παιδια τελικα εκανα cloning και μου βγαλε να ξαναβαλω το product key στα windows .. η φαση ειναι δεν εχω, εχει κανεις κανα torrent εγκυρο να κατεβασω?? ευχαριστω εκ των προτερων
Διάβασε εδώ τυπε για τι μπορείς να κάνεις για το κλειδί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom