black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.116
- Πόντοι
- 19.505
Ας δούμε αν άνοιξε σημερα και τι μας επιφυλάσσει...
Επισκέφτηκα Μαράκι για δεύτερη φορά, εγγύηση στο σεξ, ρώτησα για Γιούλια και μου είπαν ότι για την ώρα δουλεύει στο αδελφό στούντιο που έχει ανοίξει στην Συγγρού.
Αν έχει κανείς νεότερα ας γράψει
Φιλε Vaso δεν παιζει μασαζακι,μονο στουντιο ειναι και εγω που εχω παει 2-3 φορες δεν μου εχει κανει και μεγαλη εντυπωση.Δεν λεω δεν ειναι ασχημα τα κοριτσια αλλα λες και κανουν αγγαρεια ρε γαμωτο!!!παιζει και μασαζ φαση ή μονο στουντιο ειναι?
η διαφορα της Δευκαλιωνος απο τα μπουρδελα της Φυλης ειναι οτι εδω κτυπας κουδουνι και ανεβαινεις με ασανσερ.Γιαυτο πληρωνεις 2πλασια+απο την Φυλης.Ειναι το ρευμα που καιει το κουδουνι και η χρηση του ετοιμορροπου ασανσερ στην πιο υποβαθμισμενη περιοχη της Αθηνας.Οι υπηρεσιες ειναι βιομηχανοποιημενες και γρηγορες.
η διαφορα της Δευκαλιωνος απο τα μπουρδελα της Φυλης ειναι οτι εδω κτυπας κουδουνι και ανεβαινεις με ασανσερ.Γιαυτο πληρωνεις 2πλασια+απο την Φυλης.Ειναι το ρευμα που καιει το κουδουνι και η χρηση του ετοιμορροπου ασανσερ στην πιο υποβαθμισμενη περιοχη της Αθηνας.Οι υπηρεσιες ειναι βιομηχανοποιημενες και γρηγορες.