Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλύτερα με την μοιραράκη παρά με κάτι τελειοωμένες στυλ λαμπίρη και στεφανίδου που θα έπρεπε να βλέπουν τον πούτσο μόνο σε τσόντα θερινού κινηματογράφου
Αφηστε τα αυτα λες και ειμαστε σε κανα χωριο...Evil κανε κονε,ο Χαρης την παει την θειτσα σου.
Ποπο τι μας έκανες απογευματιάτικακαλημερα συναγωνιστες!!
χθες κανοντας ζαπινγκ επεσα πανω στην εκπομπη της δεσποινουλας.
περα απο τις μπουχαρες και τα μπορδοκοκκινα χρωματα, παρατηρησα οτι η εν λογω κυρια εχει μια τσαχπινια, ενα ναζι και ενα σετ βυζαρες που με παρεπεμψαν στις 70ς τσοντοκωμωδιες με τον μπομπο(αλβαρο βιταλι) και κατι σεξι δασκαλες του πιανου, κτλ κτλ.
ανετα την εσκιζα πανω στα χαλιά της...
ασπαζεται κανενας εδω μεσα την αποψη μου?
εχουμε καθολου υλικο?
Κατι ειπες τωρα...γιατι ο πουτσος ειναι πεπερασμενο μεγεθος και πρεπει να δινεται με προσοχη.καλύτερα με την μοιραράκη παρά με κάτι τελειοωμένες στυλ λαμπίρη και στεφανίδου που θα έπρεπε να βλέπουν τον πούτσο μόνο σε τσόντα θερινού κινηματογράφου
Χαλαρωσε μαγκα...πλακα στον Evil κανω-σε κακο δεν θα βγει ουτως η αλλως.do i have a pimp ?
μου ερχεται μια ατακα απο τις "φυλακες ανηλικων" οπου ο μανεσης λεει στον πετροχειλο "...και εσυ ποιος εισαι ρε? ο αγαπητικος του θαλαμου?"
Δεν το είχα σκεφτει.να της βαλεις πολλα κραγιον να σου παρει πιπα
να σου κανει τον πουτσο
καραμελομπορδογαλαζοπρασινοκιτρινο
με την έννοια "να μην τους δίνουμε αξία στις πατσαβούρες"Κατι ειπες τωρα...γιατι ο πουτσος ειναι πεπερασμενο μεγεθος και πρεπει να δινεται με προσοχη.
κοίτα .υγ. τελικα, αν και ξεκινησα με 0-3, βλεπω οτι το δεσποινακι (και εσεις βεβαιως βεβαιως) ρεφαρατε και με βγαλατε ασπροπροσωπο!!
Αυτή την πηδούσε ο πανταζής νομίζω, έλα τυράννησε τα χαλιά σου!
Την πηδούσε ή τον πη@@@@@σε;Αυτή την πηδούσε ο πανταζής νομίζω, έλα τυράννησε τα χαλιά σου!
Αλλαξο-χαλιες είχανε!Την πηδούσε ή τον πη@@@@@σε;
Οταν τις γαμας τις πατσαβουρες και τα μπαζα-οπως αυτες που προανεφερες-αξια τους δινεις.με την έννοια "να μην τους δίνουμε αξία στις πατσαβούρες"
Της είπε: Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυοςΑλλαξο-χαλιες είχανε!
Της είπε: Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος
και αυτή του ΄φώναζε πάρε τον Αλλι πάνω στο μαγικό χαλί
να της βαλεις πολλα κραγιον να σου παρει πιπα
να σου κανει τον πουτσο
καραμελομπορδογαλαζοπρασινοκιτρινο