Νέα

Δέσποινα Μοιραράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xarhs76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλύτερα με την μοιραράκη παρά με κάτι τελειοωμένες στυλ λαμπίρη και στεφανίδου που θα έπρεπε να βλέπουν τον πούτσο μόνο σε τσόντα θερινού κινηματογράφου

OP
OP
X

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αφηστε τα αυτα λες και ειμαστε σε κανα χωριο...Evil κανε κονε,ο Χαρης την παει την θειτσα σου.

do i have a pimp ?

μου ερχεται μια ατακα απο τις "φυλακες ανηλικων" οπου ο μανεσης λεει στον πετροχειλο "...και εσυ ποιος εισαι ρε? ο αγαπητικος του θαλαμου?"

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
καλημερα συναγωνιστες!!

χθες κανοντας ζαπινγκ επεσα πανω στην εκπομπη της δεσποινουλας.

περα απο τις μπουχαρες και τα μπορδοκοκκινα χρωματα, παρατηρησα οτι η εν λογω κυρια εχει μια τσαχπινια, ενα ναζι και ενα σετ βυζαρες που με παρεπεμψαν στις 70ς τσοντοκωμωδιες με τον μπομπο(αλβαρο βιταλι) και κατι σεξι δασκαλες του πιανου, κτλ κτλ.

ανετα την εσκιζα πανω στα χαλιά της...

ασπαζεται κανενας εδω μεσα την αποψη μου?
εχουμε καθολου υλικο?
Ποπο τι μας έκανες απογευματιάτικα  :dancing: :dancing: :dancing:
Μαζί σου μεγάλε
:rockon: :rockon: :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
να της βαλεις πολλα κραγιον να σου παρει πιπα

να σου κανει τον πουτσο

καραμελομπορδογαλαζοπρασινοκιτρινο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλύτερα με την μοιραράκη παρά με κάτι τελειοωμένες στυλ λαμπίρη και στεφανίδου που θα έπρεπε να βλέπουν τον πούτσο μόνο σε τσόντα θερινού κινηματογράφου
Κατι ειπες τωρα...γιατι ο πουτσος ειναι πεπερασμενο μεγεθος και πρεπει να δινεται με προσοχη.
do i have a pimp ?

μου ερχεται μια ατακα απο τις "φυλακες ανηλικων" οπου ο μανεσης λεει στον πετροχειλο "...και εσυ ποιος εισαι ρε? ο αγαπητικος του θαλαμου?"
Χαλαρωσε μαγκα...πλακα στον Evil κανω-σε κακο δεν θα βγει ουτως η αλλως.

OP
OP
X

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρωσε μαγκα...πλακα στον Evil κανω-σε κακο δεν θα βγει ουτως η αλλως.
[/quote]

χαλαρος ειμαι (και ημουν) ;)
εξαλλου και η απαντηση του πετροχειλου ηταν "ναι ρε, γιατι τραβας κανα ζορι?" :dancing:

peace !

υγ. τελικα, αν και ξεκινησα με 0-3, βλεπω οτι το δεσποινακι (και εσεις βεβαιως βεβαιως) ρεφαρατε και με βγαλατε ασπροπροσωπο!!

Επισκέπτης
Αυτή την πηδούσε ο πανταζής νομίζω, έλα τυράννησε τα χαλιά σου! :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υγ. τελικα, αν και ξεκινησα με 0-3, βλεπω οτι το δεσποινακι (και εσεις βεβαιως βεβαιως) ρεφαρατε και με βγαλατε ασπροπροσωπο!!
κοίτα .
περί ορέξεως παστουρμάς
μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω όταν κάποιος σε κρίνει για τις προτημίσεις σου.
άλλωστε γούστα είναι αυτά.
από εμένα χώσου και με τα μπούνια άμα λάχει

Επισκέπτης
Φίλε πήγαινε και πες πως είσαι Πακιστανός και θέλεις να δουλέψεις εκεί και πως έχεις καλές άκρες για χαλιά στην πατρίδα σου! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Θεωρείτε την Τατιάνα μπάζο & πατσαβούρα ενώ την Μοιραράκη τη θεωρείτε MILF? :think:

Επισκέπτης
Πακιστανός ήταν ο μπαμπάς σου κούκλα μου! :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom