Νέα

Denise Milani

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Δηλαδη θες να πεις οτι το μελανακι δεν ειναι στην παραπάνω φωτο?
Οσο για τις συγκεκριμενες το ξερουμε. Το βαθυ νοημα των φωτογραφιων-βιντεο εκει μας παραπεμπει. :grin:

Δεν είναι  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=136411.0;attach=393833;image[/img[/URL]]

Της Μιλάνι είναι φυσικά εδώ είναι σιλικόνη νομίζω ;D

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=136411.0;attach=393833;image[/img[/URL]]

[/quote]

Καλά κάνεις και νομίζεις πως αυτά είναι σιλικόνη, αλλά σε είχα για πιο ξύπνια από το να πιστεύεις πως μια γυναίκα με το σωματότυπο της Milani μπορεί να έχει τέτοια βυζιά δικά της, φυσικά. Ασφαλώς και σιλικόνη είναι κι αυτής!

Άσε που η γκόμενα στην ξαπλώστρα μοιάζει πολύ με την Milani και παίζει πολύ να είναι αυτή.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

[/quote]

Οχι μονο ειναι σιλικονη, αλλα ειναι και χαλια αισθητικα.  :idiot:
Δηλαδη πραγματικα ποιον παει να κοροιδεψει.  :dunno:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Καλά κάνεις και νομίζεις πως αυτά είναι σιλικόνη, αλλά σε είχα για πιο ξύπνια από το να πιστεύεις πως μια γυναίκα με το σωματότυπο της Milani μπορεί να έχει τέτοια βυζιά δικά της, φυσικά. Ασφαλώς και σιλικόνη είναι κι αυτής!

Άσε που η γκόμενα στην ξαπλώστρα μοιάζει πολύ με την Milani και παίζει πολύ να είναι αυτή.

Η Ντανίζ είναι πολύ πετίτ , αν το στήθος ήταν σιλικόνη θα ήταν τσίτα τεντωμένο  :think:
κάπως έτσι
maximoundsisawinner1.jpg

Άλλο ένα παράδειγμα μινιον αλλά busty γκόμενας είναι η από κάτω  :tits:

Συνημμένα

• =Sexy Venera.jpg
    =Sexy Venera.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 51

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Οχι μονο ειναι σιλικονη, αλλα ειναι και χαλια αισθητικα.  :idiot:
Δηλαδη πραγματικα ποιον παει να κοροιδεψει.  :dunno:

Δεν κοροϊδεύει ρε κανέναν η γυναίκα! Είπε αυτή πως είναι φυσικά τα βυζιά της; Η Βίλμα το είπε! :grin:

Κατά τα άλλα δεν έχεις δίκιο για το αισθητικό αποτέλεσμα.
Εν τάξει είναι λίγο υπερβολικό για το υπόλοιπο σώμα της, αλλά για τη δουλειά της τα θέλει.

Η δε δουλειά του γιατρού πολύ καλή!
Υποθέτω πως θα είχε πει την γνώμη του για το υπερβολικό του αποτελέσματος, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις και αν δεν υπάρχει ιατρική αντένδειξη, ο πελάτης αποφασίζει πάντα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν κοροϊδεύει ρε κανέναν η γυναίκα! Είπε αυτή πως είναι φυσικά τα βυζιά της; Η Βίλμα το είπε! :grin:

Κατά τα άλλα δεν έχεις δίκιο για το αισθητικό αποτέλεσμα.
Εν τάξει είναι λίγο υπερβολικό για το υπόλοιπο σώμα της, αλλά για τη δουλειά της τα θέλει.

Η δε δουλειά του γιατρού πολύ καλή!
Υποθέτω πως θα είχε πει την γνώμη του για το υπερβολικό του αποτελέσματος, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις και αν δεν υπάρχει ιατρική αντένδειξη, ο πελάτης αποφασίζει πάντα.
Κοιτα αν και το αποτελεσμα ειναι προφανες, δεν νομιζω να βγαινει και να λεει σε ολους << τα βυζια μου ειναι ψευτικα >> 
Γνωμη μου ειναι πως αμα η γυναικα εχει φυσικα μεγαλα βυζια τα δεχεσαι οποιον σωματοτυπο και να εχει.
Αν αντιθετος ειναι ψευτικα τα δεχεσαι παλι αλλα με βαρια καρδια.  :grin:
Δεν εχω δοκιμασει ακομα ψευτικα βυζια που να ειναι τοσο καλα στην αισθηση οπως τα αληθινα.  :dunno:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε συ Βίλμα μην μου συγκρίνεις βυζιά με την γυναίκα ανάσκελα με άλλα στα οποία είναι μπρούμητα!
Τον νόμο της βαρύτητας τον ξέρεις; Ο Νεύτωνας τον είχε διατυπώσει!

Κατά τα άλλα ποιος σου είπε πως όλα τα φιαγμένα βυζιά είναι ίδια και μάλιστα όλα "πετρωμένα" πάνω στον κορμό.
Έχει σημασία πού έχει τοποθετηθεί το ένθεμα (Κάτω από το μαστικό αδένα ή κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ), αν το περιεχόμενο είναι πάλι σιλικόνη ή φυσιολογικός ορός κλπ.

Τέλος πάντων η άποψή μου είναι πως τα βυζια της Μιλάνι είναι φιαγμένα.
Αν είναι η ίδια με την άλλη στην ξαπλώστρα δεν ξέρω, αλλά θα συμφωνήσεις πως μοιάζουν πολύ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ρε συ Βίλμα μην μου συγκρίνεις βυζιά με την γυναίκα ανάσκελα με άλλα στα οποία είναι μπρούμητα!
Τον νόμο της βαρύτητας τον ξέρεις; Ο Νεύτωνας τον είχε διατυπώσει!

Κατά τα άλλα ποιος σου είπε πως όλα τα φιαγμένα βυζιά είναι ίδια και μάλιστα όλα "πετρωμένα" πάνω στον κορμό.
Έχει σημασία πού έχει τοποθετηθεί το ένθεμα (Κάτω από το μαστικό αδένα ή κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ), αν το περιεχόμενο είναι πάλι σιλικόνη ή φυσιολογικός ορός κλπ.

Τέλος πάντων η άποψή μου είναι πως τα βυζια της Μιλάνι είναι φιαγμένα.
Αν είναι η ίδια με την άλλη στην ξαπλώστρα δεν ξέρω, αλλά θα συμφωνήσεις πως μοιάζουν πολύ.

Τέλεια τσίμπησα και νέα γνώση για τον μεσιέ Νεύτωνα, θα το γκουγκλάρω να μάθω περισσότερα  :dancing: :dancing:

Την φώτο την έβαλα γιατί έτσι νομίζω είναι πιο εύκολο να φανεί αν είναι ψεύτικο γτ το φυσικό κρεμάει ενω η σιλικόνη κάνει κάτι σαν ζάρες (τις οποίες προφανώς θα είχε εξαφανίσει το photoshop , αλλά βλέποντας ότι κρεμάει θα πηγαίναμε στην επιλογή 1  :grin: ) .
Τεςςςπα μου φαίνονται φυσικά τώρα εσύ ως γιατρός κ κυρίως ως άντρας ξες καλύτερα...όπως κ να 'χει είναι τέλεια  :rockon: :rockon:

*Όντως μοιάζουν  :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γκομενα πλαστικογενεση... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η χαρα του βυζολατρη!!!!!! 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Η βυζάρα είναι βυζάρα, δεν πα να είναι και ψεύτικη :rockon: :rockon: :rockon:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Γυναικα με τα ολα της. Εξαιρετικο χαμογελο...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
γυναικάρα!!!

OP
OP
Τρυποκάρυδος

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166

Download 23 MB | 43 Pics in this set

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]https://rapidshare.com/files/3941893622/Black_Dress.zip[/code[/URL]]

[b]Rar pass[/b]

[code]trypokarydos

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Για να λυθεί το ακανθώδες ζήτημα του αν είναι φυσικά ή σιλικονάτα, έστειλα γράμμα στη φίλτατη Denise, εκ μέρους του ΒΥΖ.ΑΝ.

Τη ρώτησα ευθέως αν έχει κάνει πλαστική. Δε μου απάντησε.

Μου έστειλε, όμως, αυτή τη φωτογραφία...
URL]]

Συνημμένα

• Denise.jpg
    Denise.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom