Νέα

Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.

Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.

Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.

Δώστε κανένα τιπ.
Φιλε αυτα δε λεγονται με τα λογια. Φερε τη κοπελα να σου δειξω.

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Επίσης ντρέπομαι να δω τη σούφρα της γυναίκας. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να κοιτάξω τον τόπο απ' όπου χέζει. Ίσως αυτό να με κάνει να τα παρατώ πιο εύκολα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
760776.jpg

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τρολάρισμα πέφτει θαρρώ! Το μόνο εύκολο με κοντούλα είναι να την πάρεις στα 4. Άσε ρε φίλε  :grin:

ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ μαλακοπίτουρα! Ψιλο-τρόλαρα όταν μπήκα στις αρχές στο site, όταν πόσταρα στο "φωτογραφίες από τις γυναίκες μας" μια φωτογραφία από το ίντερνετ και είπα πως "τη γάμησα". Με ανακάλυψαν και ζήτησα συγνώμη. Ποτέ ξανά δεν τρόλαρα. Μπορεί να λέω καμιά χαζομάρα κάποτε, αλλά ΔΕΝ τρολάρω! Δες αν έγραψα ποτέ fake κριτική, δες αν ενόχλησα σε σοβαρά ζητήματα. Απλά μπορεί να αποπαίρνω λίγο τον alpula ο οποίος παριστάνει τον Βίσμαρκ του σάιτ. Και αυτό το θέμα είναι σοβαρό. Δεν ξέρω πώς να γαμάω στα 4. Πού είναι το παράξενο;

Καραγκιόζη, ε καραγκιόζη που θα με πεις και τρολ.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης ντρέπομαι να δω τη σούφρα της γυναίκας. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να κοιτάξω τον τόπο απ' όπου χέζει. Ίσως αυτό να με κάνει να τα παρατώ πιο εύκολα.

Μάλλον πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένες φοβίες τύπε. Γιατί δεν τη γαμάς από κόλο που ναι τίγκα στη μερέντα ας πούμε? Ή κάνε της ένα γλιφοκόλι αμέσως μετά το χέσιμο έτσι για να σου φύγουν οι φοβίες.

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μάλλον πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένες φοβίες τύπε. Γιατί δεν τη γαμάς από κόλο που ναι τίγκα στη μερέντα ας πούμε? Ή κάνε της ένα γλιφοκόλι αμέσως μετά το χέσιμο έτσι για να σου φύγουν οι φοβίες.

Ρε 'σύ πας σε GCE A' Level. Πού να τα κάνω αυτά; Αφού σου λέω δεν ξέρω ακόμα να γαζώνω το μουνί στα 4.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Εγω παλι στα 4 δεν εχω αντοχη.... Εχω στο τρεξιμο αλλα οχι στα 4... Με το που κουραστω βαριεμαι και θελω να τα παρατησω. Αλλα τι σου λεω ρε φιλε θεματοθετη... Εσυ δεν ξερεις καν πως γαμαν στα 4... Εισαι και πρωκτοφοβικος... Το μεγεθος παντως του πεους σου δεν παιζει ρολο. Το μεγεθος της κοιλιας σου μεγαλο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.471
Πόντοι
25.467
Εγω παλι στα 4 δεν εχω αντοχη.... Εχω στο τρεξιμο αλλα οχι στα 4... Με το που κουραστω βαριεμαι και θελω να τα παρατησω. Αλλα τι σου λεω ρε φιλε θεματοθετη... Εσυ δεν ξερεις καν πως γαμαν στα 4... Εισαι και πρωκτοφοβικος... Το μεγεθος παντως του πεους σου δεν παιζει ρολο. Το μεγεθος της κοιλιας σου μεγαλο...

Και το μέγεθος του κώλου της γκόμενας. Να τα γράφουμε αυτά.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Και το μέγεθος του κώλου της γκόμενας. Να τα γράφουμε αυτά.

Συμφωνω, ΑΛΛΑ με βαση της φωτογραφιες της καλονης γυναικας του bbwlover πιστευω οτι αμα ανοιξει η αλλη λιγο τη χοντροκωλαρα της γινεται δουλεια. Εστω και λιγο!!!

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εύχομαι στον τύπε να γαμήσει στα 4 να δεί το καυλί του να σκίζει τα μουνόχειλα και να ακούσει το πλαφ πλαφ από τα αρχίδια του που χτυπάνε πάνω στα κωλο-μουνο-μέρια της κυρίας. Για αυτό δίαιτα τύπε, επειγόντος !!!! :grin:

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Φιλαράκι μόνο με τάνα θα βρεις τη λύση.Οι κοπέλες είναι επαγγελματίες και θα μπορέσουν να βοηθήσουν.Ξεπέρασε λοιπόν τις φοβίες σου και βουρ!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τι σχεση εχει το μεγεθος της κοιλιας στο γαμησι στα 4 :idiot: :idiot: :idiot:

μονο στου λωτου εμποδιζει λιγο :boobies: :gay: :gay: :gay:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/11/afairesan-lipos-57-kilwn-apo-tin-koilia-mias-rwsidas-02.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτό φανταζομαι μπορεις να το σηκωσεις και να το αποθεσεις πανω στην πλατη της γκομενας :think: :S

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom