Νέα

Δεν ξέρω να γαμάω στα 4 - Δώστε καμιά συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.

Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.

Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.

Δώστε κανένα τιπ.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φερτην να την δοκιμασουμε να δουμε αν εχει αυτην το προβλημα.εσυ γιατι ειπες δε πας με πουτανες δε το καταλαβα :think:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φερτην να την δοκιμασουμε να δουμε αν εχει αυτην το προβλημα.εσυ γιατι ειπες δε πας με πουτανες δε το καταλαβα :think:

Είναι ευνόητο ότι κάποιος μπορεί να έρθει να μου πει: "Πήγαινε σε μια πουτάνα και εξασκήσου με μια έμπειρη." Όμως φοβάμαι να πάω σε πουτάνα ή call girl για τους λόγους που εξήγησα.  :hi:  

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Ποτε έφτασε Κυριακή ρε πουστημ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Είναι ευνόητο ότι κάποιος μπορεί να έρθει να μου πει: "Πήγαινε σε μια πουτάνα και εξασκήσου με μια έμπειρη." Όμως φοβάμαι να πάω σε πουτάνα ή call girl για τους λόγους που εξήγησα.  :hi:  
ρε τυπε αν ταν ετσι θα ειπε εξαφανιστει η μιση αθηνα :rockon:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Τις 3 γκόμενες που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου τις ξέσκισα σε ιεραποστολικό και στάση "γυναίκα από πάνω". Όμως δεν πήδηξα ποτέ στα 4.

Προσπάθησα με την κοπελιά που τραβιέμαι εδώ και 2 χρόνια αλλά ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πώς το βάζεις ρε παιδιά; Αυτή είναι ανίδεη, δεν ξέρει πώς να στηθεί. Είδα πορνοβιντεάκια, έκανα google-it με keywords "technics for doggystyle sex" κλπ αλλά τίποτα. Στήνεται, πάω να το βάλω αλλά μάταια, είτε δεν μπαίνει είτε μπαίνει στραβά. Και για να μην χάνεται ο ρυθμός το σταματάμε και συνεχίζουμε με τα γνωστά. Δώστε καμιά ιδέα.

Σε πουτάνες δεν πάω να εξασκηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα με σκοτώσει ή κλέψει είτε η τσατσά είτε κάποιο διεστραμμένο call girl.

Δώστε κανένα τιπ.

γάμα στο ένα.

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ρε 'σεις κι εγώ τη στήνω έτσι αλλά δεν καταφέρνω να μπω. Πώς τα καταφέρνει αυτός;;

[xhamster]
]

mav1221

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Μόλις συγκαλέστηκε ειδικό συμβούλιο του μπου. Περίμενε λιγάκι μέχρι να βγεί ή απόφαση ΚΑΛΟ κουράγιο ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα που σε ταλανίζει!!!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρωτα τον Αλεξη,τον Αντωνη τον Βαγγελη και τον Καμμενο.Αυτοι ξερουν,αυτους εμπιστευεσαι.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Και μετά λέτε τα βανάκια και τα ξυλόγλυπτα άκυρα thread!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Ρε 'σεις κι εγώ τη στήνω έτσι αλλά δεν καταφέρνω να μπω. Πώς τα καταφέρνει αυτός;;
Εσύ ρε φίλε σηκώνεις πολύ καζούρα!!
Τεσπα ...

Το πιθανότερο είναι να είσαι λάθος ύψος, είναι από τις πιο εύκολες στάσεις ακόμη και για deep fuck!! Τώρα πως εσύ δεν ευθυγραμίζεσαι είναι κουλό!! Δοκίμασε να είσαι εσύ όρθιος παρά το κρεβάτι για να ταιριάξεις! Εδώ πηδάμε έτσι 2μητρες που έχουν χιλμ πόδια!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom