loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ρε μλκ lust πρέπει να σου περάσει ο πυρετός να πας να ρίξεις κανένα μανίκι γιατί σε λίγο θα βγάλεις και μουνάρα τον Γαβαλά...ναι ειναι ασχετε ανιδεε
Μέσα για μέσα να χτυπάει μήτρα λέμεεεεεεεεεκαι πουστης να ημουνα θα την ξεμουνιαζα μεχρι να ματωσω...
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/04/kim_kardashian_wallpaper-231395-1239760516-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σε λατρεω και πάλι καντριά μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Θα γούσταρες ενα τρίο με την αρμένησα;
οχι.την θεωρω μεγαλο μπαζακι.κ στην φατσα να της δωσω ελαφρυντικα το κορμι φαλαινακι δε το αντεχω.Σε λατρεω και πάλι καντριά μου
Θα γούσταρες ενα τρίο με την αρμένησα;
αυτη ειχε ενα γκομενο πολλα χρονια...απο μικρη...7-8 χρονια σχεση ξερω γω...για την ματικα παντος ειχα ακουσει πως τραβιοτανε με τη ηρω την τραγουδιαρα.....τωρα παλι ακουσα οτι παντρευεται......τησ πουτανας γινετε τη να πω
ο κιμουλης τα εχει με την ελισσαβετ μουταφη.αυτη ειχε ενα γκομενο πολλα χρονια...απο μικρη...7-8 χρονια σχεση ξερω γω...
και τον παρατησε τον τυπο εν μια νυκτι για τον κιμουλη...
παντως απο κοντα μιλαει,περπαταει και εχει σταση σωματος σα 16χρονος μπαφιαρης ψευτομαγκας ...εντελως ντεκαυλε
οχι.την θεωρω μεγαλο μπαζακι.κ στην φατσα να της δωσω ελαφρυντικα το κορμι φαλαινακι δε το αντεχω.
εριξα πουτσο στη μαριαννα χθες πυρετο ευτυχως δεν εχω κανει(χτυπα ξυλο)Ρε μλκ lust πρέπει να σου περάσει ο πυρετός να πας να ρίξεις κανένα μανίκι γιατί σε λίγο θα βγάλεις και μουνάρα τον Γαβαλά...
Αν πάλι δεν έχεις πυρετό, πάει να πει ότι η βλάβη είναι μόνιμη πλέον
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/04/kim_kardashian_wallpaper-231395-1239760516-300x225.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Η Υπερτατη καυλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Κιμ Αρρωστια :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
στ'αρχίδια μαςο κιμουλης τα εχει με την ελισσαβετ μουταφη.
Για το κορμί έχεις 100% δίκιο, αλλά για μένα σαν το κορμί το φιδίσιο το δικό σου δεν υπάρχει άλλο
Μέσα για μέσα να χτυπάει μήτρα λέμεεεεεεεεε
Αφου δεν μπορείς τί το σχολιάζειςΠοτε !!!
Και πως συγκρίνεις ρε μλκ τη Μαριάννα με το συαροειδές την Αλέχ Σαχ πως σκατά τη λένε;εριξα πουτσο στη μαριαννα χθες πυρετο ευτυχως δεν εχω κανει(χτυπα ξυλο)
τριτη...την εχεις παρει?πολυ εκφυλη η μιλφογκλιφαραΚαι πως συγκρίνεις ρε μλκ τη Μαριάννα με το συαροειδές την Αλέχ Σαχ πως σκατά τη λένε;
Δέκατη φορά είναι ρε που πας στη Μαριάννα;
δε ξερω την μαριαννα αλλα η αφροδιτη αλ σαλεχ ειναι μια χαρα γυναικα.Και πως συγκρίνεις ρε μλκ τη Μαριάννα με το συαροειδές την Αλέχ Σαχ πως σκατά τη λένε;
Δέκατη φορά είναι ρε που πας στη Μαριάννα;
Σκατά στα μούτρα σου!Η Υπερτατη καυλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κιμ Αρρωστια
ναι ναι!αυτο ειναι που την χαλαει.Σκατά στα μούτρα σου!
Γεμάτη ελιές είναι...