Για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου.
τον Παγκαλο μου θυμισες με το "μαζι τα φαγαμε"(αλλα αυτος ειναι σαν βοδι) και το "εχω γινει ετσι απο τις πολλες σαλατες με παπαρα που τροω"
Το οτι εσυ εισαι βολεμενος αυτη την στιγμη δεν παει να πει οτι ολοι ειναι καλα το ιδιο, καποιοι ειχαν δουλειες μια α ανεση και καποιοι με τα δικα σου μυαλα τουςτους καταντησαν σε αυτο το σημειο, γιατι ετσι σκεφτονται και αυτοι εμεις εχουμε να φαμε,τους εαυτους μας τους καβατζοσαμαι, φτιαξαμε και 5 νομους να μην μας αγγιζει τιποτα,και ας τους αλλους να γαμηθουνε.
Σε εμας λενε πρεπει να κανετε θυσιες, και οι ιδιοι κοιτανε να παρουν το επιδομα βουλευτουν και μιλαμε για διολου ευκαταφρονητο ποσο.
ειλικρινα δεν ντραπικες οταν τοπες?
φταινε αυτοι επιδοι καποιοι τυπη με μυαλο σαν το δικο σου διελυσαν την κοινωνια?
αλλα οπως ειπα η εισαι βολεμενος ακομα, η δυστιχος μεγαλος τεμπελης και το να αποκτησεις παιδια θα ηταν κουραστικο
αν θες στα 60 να ξυπνησεις ενα πρωι και να εισαι μονος καντο,αλλα δεν θα σου φταιει η ατιμη κοινωνια αλλα το αδειο κεφαλι σου
αυτοι ομως που δεν το θελουμε γιατι να το στερηθουμε και ακομα χειροτερα για οσους ηρθαν σε αυτο το σημειο να τους
αφαιρεσουν καθε δειγμα αξιοπρεπειας? γιατι στους περισοτερους αυτο εγινε, κανεις δεν θελει να το κανει οταν λεγετε ανθρωπος
αλλα εδω τους αναγκαζουν.
και σιγουρα πιστεψε με αν αυτο το ενοεις και ειναι και ο τροπος ζωης σου, να εισαι σιγουρος οτι, πολοι περισοτεροι θα χεστουν για σενα.
Το για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου υσχιει και για σενα, και ποιος εχει το δικαιωμα ρε φιλε να στερησει μια ζωη?
ποιος ειναι ο υπευθηνος να παρει αυτου του ειδους την αποφαση? σε λιγο θα μου πεις οτι το διασκεδαζουν κιολας
αναρωτιεμε αν οι γωνεις σας χερονται για την διαπεδαγωγηση που σας εδωσαν η λενε το ιδιο, με βαση αυτα που λετε για σκεφτητε το.
σωστος αυτες τις μερες(τουλαχιστον στην περιοχη μου) υπαρχουν ατομα που μαζευουν πραγματα για το χαμογελο του παιδιου
και περνανε απο τα σπιτια και μεσα σε αυτα τα ατομα ειναι μια παλια μου σημαθητρια,ποσοι σκεφτηκαν οχι να κανουν αυτο το πραγμα
αλλα ενα απλο πραγμα πχ παλια ρουχαλακια να παει να τα δωσει εκει και να μην τα πετακσει στα σκουπιδια??