kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οπως ο πωλ τυπε
συμφωνω δικε μουτυπε δεν ξερω για τις υποκριτικες του ικανοτητες αλλα ητνα φιγουρα τεραστια ο τυπος.ασε που πηδουσε θεομουνα...
τυπε παρακολουθω τα ποστ σου φανατικαEίσαι μεγάλος fan μου τελικά έτσι απόλυτε ;;;;
Έχεις μεγάλο fan club.Eίσαι μεγάλος fan μου τελικά έτσι απόλυτε ;;;;
τυπε στο σικαγο καθαρισε πολυ κοσμο ο πωλDeath Wish I
μετά από παράκληση της ... Αστυνομίας
ο Πωλ
αλλάζει πόλη
αλλά με το που φθάνει στη νέα πόλη
διαπιστώνει ότι και εκεί
έχει μεγάλη πελατεία. Από το 4.05 και μετά ...
τυπε στο σικαγο καθαρισε πολυ κοσμο ο πωλ
Παω στοιχημα οτι το αμαξι σου δεν εχει συναγερμο ή τη στιγμη που κλειδωσες δε τον ενεργοποιησες...Γαμώ το μουνί που τους πέταγε!!!Σήμερα το απόγευμα πάρκαρα στην αρχή της Αλκαμένους, ένα στενό πάνω από την Λιοσίων για να ρίξω ένα πούτσο στην περιοχή. Όταν γύρισα να πάρω το αυτοκίνητο, βλέπω το ρεζερβουάρ ανοιχτό και την κλειδαριά του πορτ μπαγκάζ και του οδηγού σπασμένη από κατσαβίδι και μια μεγάλη γρατζουνιά στην πόρτα του οδηγού. Δεν πήραν τίποτα από μέσα ευτυχώς και ούτε την στάθμη της βενζίνης είδα να κατέβηκε. Μάλλον κάποιος θα τον είδε τον κλεφταράκο και τα παράτησε. Είναι η τέταρτη φορά που μου παραβιάζουν το αυτοκίνητο και γι'αυτό τις περισσότερες φορές κατεβαίνω με συγκοινωνία κάτω στο κέντρο. Παρόλο που είχε αστυνομία παντού αυτοί δεν πτοούνται με τίποτα. Θα πιάσω έναν στα πράσα καμιά ώρα και ας ανοίγει ξένο αυτοκίνητο και θα του κόψω τα αρχίδια με πεταλούδα!!!
Το αυτοκίνητο μου έχει συναγερμό και όλα τα κόλπα ασφαλείας...Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα ότι δεν τους σταματάει τίποτα! Αφού τις προηγούμενες φορές μου έσπασαν το παράθυρο και με συναγερμό...Παω στοιχημα οτι το αμαξι σου δεν εχει συναγερμο ή τη στιγμη που κλειδωσες δε τον ενεργοποιησες...
το ρεζερβουάρ έχει κλειδαριά που ανοίγει με το κλειδί του αυτοκινήτου;Γαμώ το μουνί που τους πέταγε!!!Σήμερα το απόγευμα πάρκαρα στην αρχή της Αλκαμένους, ένα στενό πάνω από την Λιοσίων για να ρίξω ένα πούτσο στην περιοχή. Όταν γύρισα να πάρω το αυτοκίνητο, βλέπω το ρεζερβουάρ ανοιχτό και την κλειδαριά του πορτ μπαγκάζ και του οδηγού σπασμένη από κατσαβίδι και μια μεγάλη γρατζουνιά στην πόρτα του οδηγού. Δεν πήραν τίποτα από μέσα ευτυχώς και ούτε την στάθμη της βενζίνης είδα να κατέβηκε. Μάλλον κάποιος θα τον είδε τον κλεφταράκο και τα παράτησε. Είναι η τέταρτη φορά που μου παραβιάζουν το αυτοκίνητο και γι'αυτό τις περισσότερες φορές κατεβαίνω με συγκοινωνία κάτω στο κέντρο. Παρόλο που είχε αστυνομία παντού αυτοί δεν πτοούνται με τίποτα. Θα πιάσω έναν στα πράσα καμιά ώρα και ας ανοίγει ξένο αυτοκίνητο και θα του κόψω τα αρχίδια με πεταλούδα!!!
ε τι να περιμενει ο ανθρωπος; να ριξει ενα πουτσο ανετααμα πας σε κωλοπεριοχες και αφηνεις το αμαξι σου εσυ φταις...πατε μερικοι ''να ριξετε εναν πουτσο'' με το αμαξι στη λιοσιων ας πουμε...τι περιμενεις δηλαδη...