vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Μάλλον δε δίνει πίσω πόρτα και το νικ σου την απωθεί.Εγώ πάντως περιμένω πμ της Βούλας. Μόλις ξεβαρεθει.
Μάλλον δε δίνει πίσω πόρτα και το νικ σου την απωθεί.Εγώ πάντως περιμένω πμ της Βούλας. Μόλις ξεβαρεθει.
+1000Το γεγονος οτι θεματα σαν και αυτο εχουν τοσες απαντησεις και απηχηση πρεπει να σας προβληματισει συναγωνιστες μου
Ο λαος το χει πει
Σερνει καραβι
Μετα αναρρωτιομαστε γιατι οι γυναικες εχουν τετοια δυναμη
Αν μπορουν να κρατησουν τοσο ενδιαφερον με μια μουφα ποσο ευκολα μπορουν να σε πεισουν στην καθημερινη σου ζωη οτι ειναι ξεχωριστες η οτι εσυ αγαπητε συναγωνιστη εισαι ξεχωριστος για εκεινες.
Ποσο ευκολα τις ερωτευεσαι τις παντρευσαι κανεις οικογενεια μαζι τους
Ενω εχεις την επιλογη να τους αφαιρεσεις την εξουσια που εχουν μονο και μονο επειδη μπορουν να σου κενωσουν τους γεματους ορχεις με επιτυχια
Δεν εξαιρω εμενα απο αυτη την εξισωση ουτε το παιζω ανωτερος
Απλα εχω επιγνωση του τι με σερνει και ως που θα το διεκδικησω.
Μια εκσπερματωση τις εχουμε παιδια.
Σοβαρευτειτε και ασχοληθειτε με κανα αλλο ωραιο θεμα του σαιτ
Ψυχολογια Λερου ο μπραδερ, μορφωθηκε επι τω εργωψυχολογια αθηνας και εσεις?
Αυτό λέω και εγώΗ πλάκα είναι ότι οι επαγγελματίες πουτάνες εδώ μέσα μιλάνε πολύ πιο κόσμια.
Ωραία δες το αλλιώς. Η Βούλα (και η κάθε αντίστοιχη «Βούλα») είναι η ενσάρκωση της σάπιας μεσόκοπης ελλεηνίδας που παρά το χάλι της εξακολουθεί να το παίζει ντίβα και να γυρεύει γκόμενους «way above her league» (κι έχει και την απαίτηση μάλιστα οι υποψήφιοι να γαμήσουν και το πισωκούμπουρο τον άντρα της). Σου σκάει τέτοιο ναυάγιο ρε μλκ από το πουθενά και δεν θα ρίξεις έστω ένα ψιλό;Εγω το κανα λυσσα ρε μεγαλε
Η το μεσο IQ εδω μεσα που ειναι κατω του μετριου;
Δες ποσες σελιδες εφτασε το θεμα και σε ποσο χρονο και προβληματισου
Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αλλωστε
Κατα καιρους εχουν εφανιστει γυναικες εδω μεσα και η καβλαντα πεφτει συννεφο με την πλειοψηφια των ποστ να κυμαινονται μεταξυ ''κανω χαβαλε,αλλα καβλαντιζω κιολας αν δω φως οτι υπαρχει περιπτωση να γαμησω''
Υπαρχουν ενα σωρο αλλα θεματα που εμεις οι ανδρες μπορουμε να κανουμε χαβαλε και ωραιο μαλιστα
Το διαλογο που περιπου τον ειδες; Ο τυπος βουλα εχει απαντησει στις προηγουμενες 40φευγα σελιδες με τρεις συγκεκριμενες ατακες, μεχρι εκει μπορει.Γιατί;
Είχα την εντύπωση πως κάνουμε διάλογο, και ότι δεν γράφει ο καθείς μια έκθεση ιδεών όπως ο παραπάνω.
Εξ άλλου, τι σε δυσκολεύει στο να απαντήσεις στο ερώτημά μου, εφόσον είσαι έμπειρη στο θέμα;
Τα έχω ξανακουσει .....Λοιπον χλιαρουσ τι εννοεισ ;; Αν βρεθουμε δεν ξερω με τι κριτήρια αξιολογεισ την εμφανιση το σιγουρο καρατι ειναι οτι θα σε παω τρενο θα αγιαζει το μουνακι σου οτι σου λεω
«σε κανενα αλλο πιο ενδιαφεροντα»Δίκιο έχεις.....να σε αφήσω στη μιζέρια σου να απαντήσω σε κανένα άλλο πιο ενδιαφέρον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίος
Και μου είχε πει φιλόλογος φαντάσου«σε κανενα αλλο πιο ενδιαφεροντα»
Γαμω τα Ελληνικα σας.
ακόμα και σήμερα πουλάει ο άτιμος ο κλιντΠάντως για να μην παιδευεστε όσοι ενδιαφέρεστε ακόμα, η τύπισσα μόνη της με είχε βρει και μου έστειλε, δεν ξέρω από που. Κάτι της άρεσε σε αυτά που έγραφα μάλλον. Από τα πρώτα μηνύματα ήθελε να μάθει ηλικία, περιοχή, επάγγελμα και περιγραφή μου. Η ίδια μου είπε μόνο περιοχή και επάγγελμα που αμφιβάλλω και πόσο αληθινά είναι.
Δες απο ποσα ποστ εχει καταθεσει εδω ο καθε συμμετεχονταςΩραία δες το αλλιώς. Η Βούλα (και η κάθε αντίστοιχη «Βούλα») είναι η ενσάρκωση της σάπιας μεσόκοπης ελλεηνίδας που παρά το χάλι της εξακολουθεί να το παίζει ντίβα και να γυρεύει γκόμενους «way above her league» (κι έχει και την απαίτηση μάλιστα οι υποψήφιοι να γαμήσουν και το πισωκούμπουρο τον άντρα της). Σου σκάει τέτοιο ναυάγιο ρε μλκ από το πουθενά και δεν θα ρίξεις έστω ένα ψιλό;
Σωστά με συγχωρείτε«σε κανενα αλλο πιο ενδιαφεροντα»
Γαμω τα Ελληνικα σας.
Αν αυτο το τουβλο ειναι φιλολογος παει στραφι μια ολοκληρη ταξη της επομενης γενιας.Και μου είχε πει φιλόλογος φαντάσου
Πανεπιστήμονα μου εσύ, είσαι ο καλύτερος, αξιοςΑν αυτο το τουβλο ειναι φιλολογος παει στραφι μια ολοκληρη ταξη της επομενης γενιας.
Μάλιστα αγαπητέ, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!Οι σουινκερς αποτελουν ειδικη κατηγορια.
Εχουν δικους τους κωδικες ηθικης, δικα τους μερη συναντησης και δικους τους ιστοτοπους. Οργανωνουν μονοι τους τις "δεξιωσεις γνωριμιας" και δρουν ως επι το πλειστον "συνδρομητικα" για να μην μπαινουν ασχετα λιμαρια στο παιχνιδι. Συνεπως μονο καποιος "ερασιτεχνης" σουινκερ ή "επαγγελματιας" τρολ θα εμπαινε εδω για να βαλει αγγελια ευρεσεως επιβητορων. Κοντολογις λοιπον, μην τροφοδοτειτε το παρον νημα.
Μάλιστα αγαπητέ, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
Τι ειστε λοιπον απο τα δυο αγαπητη μου κυρια;
Ερασιτεχνιδα σουινκερ; Η επαγγελματιας
Περιορισμένες επιλογέςΤι ειστε λοιπον απο τα δυο αγαπητη μου κυρια;
Ερασιτεχνιδα σουινκερ; Η επαγγελματιας τρολλ;
ΠροφανώςΓαμαμε ρε φίλε .... εσένα δεν γαμαμε