You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
100 ευρω εκτονωση,ακριβουτσικο ειναι , λετε να ειναι η ΜΙΜΑ στο παραβαν απο πισω
Επειδη θα φοραει ασπρη ιατρικη μπλουζα......Πιθανον να παιρνει και την πιεση μετα
καλημερα πλακα πλακα τυχενει να ξερω ενα φαρμακειο στο νοτια που η φαρμακοποιος ειναι μεγαλο ξεκολι και ντυνεται πολυ προκλητικα και τυχενει να εχει μια φιλη ουκρανη κ μερικες φορες που εχω παει την εχω γνωρισει! λολ αλλα δεν ειναι ξανθια και δεν πιστευω να γινονται εκει τετοια γιατι δουλευει κ η κορη της που ειναι μικρο κοριτσακι οποτε δυσκολο το κοβω... την ουκρανη αυτη την γνωριζει και ο κυριος τσιμπουκιος !!!
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Το αρθρο ειναι αληθινο...προκειτα ι για φαρμακειο στην οδο Γουναρη διπλα σε γνωστο μαναβικο στα νοτια...
Ειχα παει 2-3 φορες αναζητωντας καποια φαρμακα τους τελευταιους δυο μηνες κ αυτο που μου εκανε εντυπωση εκτος του ξεκωλου που εμφανιζοταν κ παριστανε την φαρμακοποιο με τρελο ντεκολτε 4αρι βυζι και μινι παντα, ηταν οτι ο χωρος μυριζε τσιγαριλα και οτι στα ραφια ειχε μονο παραφαρμακευτικα προιοντα κ οχι φαρμακα...Η φαρμακοποιος επιπεδου κωλομπαρου χωρις ιατρικη ποδια εκανε μπαμ οτι κατι βρωμαγε στην κυριολεξια και καθε τοσο εβγαιναν πισω απο το παραβαν κατι φουσκωτοι αλβανο -ρωσοποντιοι...
Τωρα λοιπον εξηγουνται ολα ,αλλα εμενα δεν μου εκαναν προταση οταν ζητησα μια κρεμα η φαρμακοποιος μου ειπε ελα απο Δευτερα να σου φτιαξω μια μονη μου αλλα δεν πηγε το μυαλο μου....
Ειχα παει 2-3 φορες αναζητωντας καποια φαρμακα τους τελευταιους δυο μηνες κ αυτο που μου εκανε εντυπωση εκτος του ξεκωλου που εμφανιζοταν κ παριστανε την φαρμακοποιο με τρελο ντεκολτε 4αρι βυζι και μινι παντα, ηταν οτι ο χωρος μυριζε τσιγαριλα και οτι στα ραφια ειχε μονο παραφαρμακευτικα προιοντα κ οχι φαρμακα...Η φαρμακοποιος επιπεδου κωλομπαρου χωρις ιατρικη ποδια εκανε μπαμ οτι κατι βρωμαγε στην κυριολεξια και καθε τοσο εβγαιναν πισω απο το παραβαν κατι φουσκωτοι αλβανο -ρωσοποντιοι...
Τωρα λοιπον εξηγουνται ολα ,αλλα εμενα δεν μου εκαναν προταση οταν ζητησα μια κρεμα η φαρμακοποιος μου ειπε ελα απο Δευτερα να σου φτιαξω μια μονη μου αλλα δεν πηγε το μυαλο μου....
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Το ιδιο αληθινο οσο και η ειδηση για τις γυμνοστηθες κομμωτριες που κουρευαν τους αντρες στην θεσσαλονικη.
τυπε ειναι πολυ αληθινο εγω καθε μηνα εκει κουρευομουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K