dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 43.238
- Πόντοι
- 22.936
Καλησπέρα παιδιάμαλακιες ειναι αυτες ρε παπαρα βρες κατι αλλο να του προσαψεις![]()

Τι έχουμε εδώ ?

Καλησπέρα παιδιάμαλακιες ειναι αυτες ρε παπαρα βρες κατι αλλο να του προσαψεις![]()
απολαμβάνω το κλίμα του σαητ με λέις και φουντούνιαε ναι τα γνωστα εδω μεσα
Μικρος Χαρτοπολεμος θα παει διακοπες Πασχαλιατικες απο το δωματιο του κουζινα και ταναπαλινΚαλησπέρα παιδιά![]()
Τι έχουμε εδώ ?![]()
Να γράψω "στο νοικαρικο σπίτι στα βπ" ή θα θεωρηθεί φτηνή προσβολή επειδή τη λέει ο τραλαλακης;Μικρος Χαρτοπολεμος θα παει διακοπες Πασχαλιατικες απο το δωματιο του κουζινα και ταναπαλιν![]()
το δικό μου το ρεκόρ, που θα κάνω κρεβατωμένος, δύσκολο να το πιάσειΜικρος Χαρτοπολεμος θα παει διακοπες Πασχαλιατικες απο το δωματιο του κουζινα και ταναπαλιν![]()
θα λειψεις απο το σαι...προς ενημέρωση του θρεντ έχω ήδη βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι θα παραμείνουμε κλειστοί από την Πέμπτη 17.04.2025 έως και την Ττίτη 22.04.2025![]()
Ιταλός εραστής θα το παίζεις????....χαχαχαίδιοι είναι όλοι αυτοί
αυτή είναι η πραγματική τους μούρη....μούλοι μέχρι το κόκκαλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάτμο αράζουν κάτι κότερα με μιλφάκια όμως μπορεί εκεί να κάνω την τύχη μου![]()
θα παρακολουθώ σα γεράκι και όταν απαιτείται θα επεμβαίνωθα λειψεις απο το σαι...![]()
Ρίξε ένα κατουροχεσιμο...Καλησπέρα παιδιά![]()
Τι έχουμε εδώ ?![]()
καταλαβα...οτι εγραψα πιο πανωθα παρακολουθώ σα γεράκι και όταν απαιτείται θα επεμβαίνω
Κύριε γεράκι ξέρεις ιταλικά????χαχαχαθα παρακολουθώ σα γεράκι και όταν απαιτείται θα επεμβαίνω
πάνω κάτω αυτόκαταλαβα...οτι εγραψα πιο πανω![]()
24/7 ξέχασες να γράψεις.θα παρακολουθώ σα γεράκι και όταν απαιτείται θα επεμβαίνω
ναι αμέΚύριε γεράκι ξέρεις ιταλικά????χαχαχα
υπερβολέςθα μεινουν τα ξεκωλα να βριζουν καμμια μανα πεθαμενου μπας και καποτε βρεθουν πιο κοντα στην αγαπημενη τους κωλοτρυπιδα..
τι εννοείς?Yπηρχε ενα υποτυπωδες επιπεδο εδω μεσα,μπηκαν οι μισθωτοι και το χασαμε και αυτο![]()
τι εννοείς?Yπηρχε ενα υποτυπωδες επιπεδο εδω μεσα,μπηκαν οι μισθωτοι και το χασαμε και αυτο![]()