Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.542
- Πόντοι
- 3.656
μην ακούς κανέναν είσαι το πρότυπο του σαιτ άγαλμα έπρεπε να σου κάνουνΟύτε που με απασχολεί τι κάνουν οι ηλίθιοι μεταξύ τους. Συγνώμη κιόλας.

μην ακούς κανέναν είσαι το πρότυπο του σαιτ άγαλμα έπρεπε να σου κάνουνΟύτε που με απασχολεί τι κάνουν οι ηλίθιοι μεταξύ τους. Συγνώμη κιόλας.
αυτο το σκουπιδι να το χαιρονται οι κυβερνιτικοι....μεσα απο τα σπλαχνα της παραταξηςεδώ πληρώνονται οι ίδιοι από τα λεφτά μας...αυτοός ο γαμημένος που βγήκε και είπε ''τέμπη και κλάψες τέρμα''
σε νησί θα έχει καλοκαίρι λένεπου θα πας Αγιες Μερες;
στην Πατμο με νιπλη....κατανυκτικαπου θα πας Αγιες Μερες;
Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στη διανόηση που κυκλοφορεί εδώ μέσα.μην ακούς κανέναν είσαι το πρότυπο του σαιτ άγαλμα έπρεπε να σου κάνουν![]()
ίδιοι είναι όλοι αυτοίαυτο το σκουπιδι να το χαιρονται οι κυβερνιτικοι....μεσα απο τα σπλαχνα της παραταξης![]()
πάτμο αράζουν κάτι κότερα με μιλφάκια όμως μπορεί εκεί να κάνω την τύχη μουστην Πατμο με νιπλη....κατανυκτικα
κατι μου λεει οτι θα εισαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω και θα μας σπας μπαλεςσε νησί θα έχει καλοκαίρι λένε![]()
όχι μην αδικείς τον εαυτό σου είναι ένας φωτεινός φάρος γνώσης και ηθικήςΕγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στη διανόηση που κυκλοφορεί εδώ μέσα.
σε παει γαμιωντας Μπαροκοςόχι μην αδικείς τον εαυτό σου είναι ένας φωτεινός φάρος γνώσης και ηθικής
κατι μου λεει οτι θα εισαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω και θα μας σπας μπαλες![]()
Ο μετασχηματιστής 'ήταν άθικτος' αλλά στην φώτο έχει τρύπα; Σιγοέβρασε από το ξυλόλιο και έσκασε; Δηλαδή έκανε ανάφλεξη και μετά τρύπα; Είχαμε ηλεκτρικά τόξα ενώ οι μετασχηματιστές είχαν ήδη φύγει και άρα δεν υπήρχε ενόχληση στα ψηλά καλώδια; Δεν μπορεί μέσω της γείωσης να περάσουν 25 kV στο ίδιο το μεταλικό σώμα του βαγωνιού και στον μετασχηματιστή; Μετά από μια σύγκρουση άνω των 250km/h και μεγάλες μάζες που ισοδυναμεί σαν έκρηξη λόγω της μεγάλης κινητικής ενέργειας, έχουμε 10C μέσα στο βαγόνι;Με το που έγινε η σύγκρουση οι μηχανές καταστράφηκαν και οι άσκαστοι μετασχηματιστές της ηλεκτράμαξας που σκορπίστηκαν στα συντρίμμια σταμάτησαν να δουλεύουν μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου εφόσον αποσυνδέθηκαν από τις τροφοδοσίες τους καθώς αποκολλήθηκαν απότομα και βίαια από τις μηχανές.
Επομένως για ποια ηλεκτρικά τόξα 25 kV σε ακίνητο μετασχηματιστή μας λες;;;
Οι μετασχηματιστές δεν δούλευαν και κόλλησες στους εναλλάκτες;;;
Εγώ ανέφερα ότι τη στιγμή της σύγκρουσης τα λάδια σιλικόνης άντε να είχαν θερμοκρασία 80 βαθμών C και κατά τη διαρροή τους από τη σύγκρουση εκτέθηκαν σε θερμοκρασία 10 βαθμών C δλδ κρύωσαν κιόλας, με εξαίρεση τα λίγα που μπερδεύτηκαν, αναμίχθεικαν με τους υδρογονάνθρακες και κάηκαν στην πυρόσφαιρα δίνοντας έτσι και τα ελάχιστα υπολείματα SO2 που βρέθηκαν.
απο τιο παιδικο σου δωματιο με λεις και γαριδακιαθα μπαίνω από το κινητό να επιβλέπω ανά τακτά διαστηματα ότι επικρατεί τάξη και ασφάλεια![]()
Επειδή ποτέ δε διεκδίκησα το παραμικρό που περιγράφεις, απλά αποδεικνύεις ποσό σαχλαμάρας είσαι.όχι μην αδικείς τον εαυτό σου είναι ένας φωτεινός φάρος γνώσης και ηθικής
η όπισθεν έχει την μεγαλύτερη ροπήσε παει γαμιωντας Μπαροκος![]()
μαλακιες ειναι αυτες ρε παπαρα βρες κατι αλλο να του προσαψειςη όπισθεν έχει την μεγαλύτερη ροπή![]()
ε και στο νησί στο κωργιό το παιδικό δωμάτιο είναι...τι φαντάστηκες ότι το παιδικό δωμάτιο είναι σε σαλέ στην Ελβετία?απο τιο παιδικο σου δωματιο με λεις και γαριδακια
Προσωπική εμπειρία;η όπισθεν έχει την μεγαλύτερη ροπή![]()
με τόσα που του έχουν προσάψει σε λίγο δε θα είναι nickμαλακιες ειναι αυτες ρε παπαρα βρες κατι αλλο να του προσαψεις![]()
Ποια προπαγάνδα....αντε γοογλαρε και δες πως είναι μια ηλεκτραμαξα και μετά πες μου....παραληρεις....δες και το βίντεο με τα ματάκια σου....τα πράγματα είναι απλά μαθηματικά...Ο τύπος ανέφερε για ξηλωμένους μετασχηματιστές που εκτινάχθηκαν αρκετά μέτρα μακριά και συνέχιζαν να έχουν ρεύμα!!!
Κατέρρευσε και αυτή η προπαγάνδα...![]()
ε ναι τα γνωστα εδω μεσαμε τόσα που του έχουν προσάψει σε λίγο δε θα είναι nick
θα είναι online κατάλογος![]()