Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.147
Πόντοι
12.756
έχω τις αμφιβολίες μου

για να πιστέψω στείλε δείγμα πχ τα 1.500 στο ιβαν
ποιο ιβαν ρε χαμενε;σου λεω στειλτο να στα βαλω,σου δινω εναλλακτικη με Χαρτοπολεμο και μαλακιζεσαι:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.492
Πόντοι
3.656
ποιο ιβαν ρε χαμενε;σου λεω στειλτο να στα βαλω,σου δινω εναλλακτικη με Χαρτοπολεμο και μαλακιζεσαι:coffee:
α ναι το ξέχασα

έχω άγχος γιατί δεν έχω ξανά βγάλει τόσα πολλά λεφτά γιαυτό :coffee:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
456
Πόντοι
21
Απαντήσεις και όχι θεωρίες

Σας έβαλα το δελτίο ειδήσεων του open στις 2/3

Και το βίντεο του ανδρουλάκη στις 1/3

Στο βίντεο του ανδρουλάκη του λέει ο αξιωματικός υπηρεσίας θα απομακρύνουμε τα βαγόνια

Στο δελτίο του open έχει γερανούς που απομακρύνουν βαγόνια
Και λέει ο ανταποκριτής
Ότι ρίχνουνε χώματα γιατι υπάρχουν λάσπες και δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι γερανοί

Ο τριαντόπουλος πήγε στις 3/3

Το παραμύθι συνεχίζεται

Το πόρισμα του εδοασάμ στη σελίδα 112 λέει ότι η πυροσβεστική ζήτησε γερανούς από τις 4:00 το πρωί μετά το δυστύχημα

Και όσοι δεν καταλαβαίνουν αγγλικά έβαλα και την καθημερινή που το λέει και στα ελληνικά

Το πόρισμα του εδοσάμ λέει ότι δεν υπήρχε κεντρική καθοδήγηση

Απερρίφθη η αίτηση οτι ηταν λαθος οι πραγματογνωμοσύνες για τα βίντεο

Υπάρχουνε πάνω από 8 εμπειρογνώμονες που λένε διαφορετικά πράγματα
Για την πυρόσφαιρα

Κατά τα άλλα
Φταίει η κυβέρνηση

Που βέβαια φταίει
Στο μερίδιο που τις αναλογεί

Και πάντα φταίει μία κυβέρνηση όταν γίνεται ένα θανατηφόρο δυστύχημα

Έχει πολιτική ευθύνη

Που την ανέλαβε ο καραμανλής και παραιτήθηκε

Και έχω γράψει επανειλημμένα εναντίον του καραμανλή με τις γνωστές μου επιφυλάξεις και βαριέμαι να ξαναλέω

Και αν τα δικαστήρια κρίνουν
Ότι υπάρχει ποινική ευθύνη
Να τον καταδικάσει
Οποιονδήποτε

Και μετά τι θα γίνει;

Ο τσοβόλας καταδικάστηκε από το ειδικό δικαστήριο

Και το πασοκ παραιτη σε όλους τους βουλευτές του και έκανε επαναληπική εκλογή
Στη β αθήνας και βγήκε ο τσοβόλας βουλευτής

Ο νίκος παππάς καταδικάστηκε με 13 Ο
Και διετέλεσε και προσωρινός πρόεδρος του συριζα

Η δούρου ήταν υπόδικος
Και βέβαια αθώθηκε πρωτόδικα
Και παρόλα αυτά ήταν υποψήφια βουλευτής
Όσο ήταν υπόδικος

Ενώ θυμίζω ούτε ο βουλγαράκης ήταν υποψήφιος
Βουλευτής ούτε ο ρουσόπουλος όσο δεν είχε τελειώσει υπόθεση που κατηγορείτο
Μόλις τέλειωσε τότε έγινε υποψήφιος βουλευτής
Και εξελέγη

Τέλος τώρα αρχίζει ο αγώνας
Η πυροσφαιρα των 100μ από τι έγινε, από τις μπύρες η τις βαλβολινες, έλαια, που βρέθηκαν κατά 80% αθικτρς??

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
Η πυροσφαιρα των 100μ από τι έγινε, από τις μπύρες η τις βαλβολινες, έλαια, που βρέθηκαν κατά 80% αθικτρς??
αυτο εχει λυθει τυπε το ειπαν τα νδσκυλα απο μπουκαλα υγραεριου που υπηρχε στο κυλικειο:confused::confused::confused:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.251
Πόντοι
206
Γιατί νομίζεις ότι έγινε αυθημερόν το μπάζωμα ξεκινώντας από τα χαράματα και ενώ τα καμένα κορμιά και μέλη των θυμάτων κάπνιζαν ακόμη;;
Λόγω βλακειας???

Λόγω επίσκεψης προέδρου της δημοκρατίας???

Λόγω του χατζηπετρη...

Κάτσε να μυρισω τα νύχια μου...σνιφ σνιφ

Δεν ξέρω ρε φίλε....εγώ κοιτώ το δάσος όχι το δέντρο

Οι θεωρίες συνομωσιας έβλαψαν την χώρα όχι η βλακεια που μας δέρνει....

Τεσπα εγώ είπα την άποψή μου

Δικό σας

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
450
Πόντοι
21
Το βρήκες!!! Μπράβο!! Αυτό ήταν.
Η Σακελλαροπούλου όταν έγινε το δυστύχημα βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Μολδαβία και διέκοψε την επίσκεψη επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να πάει στον τόπο του δυστυχήματος να αφήσει λίγα λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων. Οπότε η κυβέρνηση κατασκοτώθηκε να μπαζώσει τον τόπο να είναι καθαρός για τα συλλυπητήρια της προέδρου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606
Λόγω βλακειας???

Λόγω του χατζηπετρη...

Κάτσε να μυρισω τα νύχια μου...σνιφ σνιφ

Δεν ξέρω ρε φίλε....εγώ κοιτώ το δάσος όχι το δέντρο

Οι θεωρίες συνομωσιας έβλαψαν την χώρα όχι η βλακεια που μας δέρνει....

Τεσπα εγώ είπα την άποψή μου

Δικό σας
Τύπε οι θεωρίες συνωμοσίας δεν θα υπήρχαν σήμερα αν το παχύδερμο δεν έδινε ρητές εντολές για το γρήγορο μπάζωμα.... ανεπίτρεπτο και εγκληματικό...λες και τρακαρανε πατίνι με βρωμοπαπο...57 άνθρωποι χάθηκαν σε μια στιγμή και οι γαμημενοι φταίνε....και αντί να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί τι φταίει,από την πρυωρα κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθεί μέχρι και η μάνα τους....είτε από ανικανότητα είτε από δόλο ,οι μουλοι είναι επικίνδυνοι για την χώρα και τους ανθρώπους της....είναι μια βιομηχανία παραγωγής συνεχών τραγωδιών....αλήτες,κυνικοί, επικίνδυνοι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606
Για 8 χλμ πάνω και κάτω

Μάλιστα
Τι σημασία έχει ρε μεγάλε το οχτώ χλμ...δηλαδή δεν έπρεπε τα μπουρδέλα να έχουν κανόνες ασφαλούς λειτουργίας δηλαδή,από το 2020 είχαν αφήσει τα τρένα να κινούνται επί της ουσίας στα τυφλά....επί των ημερών τους ξηλώθηκαν και οι τελευταίες δικλείδες ασφαλείας...τα αποτελέσματα τα είδαμε δυστυχώς όλοι ...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.251
Πόντοι
206
Τι σημασία έχει ρε μεγάλε το οχτώ χλμ...δηλαδή δεν έπρεπε τα μπουρδέλα να έχουν κανόνες ασφαλούς λειτουργίας δηλαδή,από το 2020 είχαν αφήσει τα τρένα να κινούνται επί της ουσίας στα τυφλά....επί των ημερών τους ξηλώθηκαν και οι τελευταίες δικλείδες ασφαλείας...τα αποτελέσματα τα είδαμε δυστυχώς όλοι ...
Έχει σημασία....ήταν μόνο για τον σταθμό της Λάρισας κσι για να κάνει εγκαίνια ο Τσίπρας

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
1.251
Πόντοι
206
Τύπε οι θεωρίες συνωμοσίας δεν θα υπήρχαν σήμερα αν το παχύδερμο δεν έδινε ρητές εντολές για το γρήγορο μπάζωμα.... ανεπίτρεπτο και εγκληματικό...λες και τρακαρανε πατίνι με βρωμοπαπο...57 άνθρωποι χάθηκαν σε μια στιγμή και οι γαμημενοι φταίνε....και αντί να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί τι φταίει,από την πρυωρα κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθεί μέχρι και η μάνα τους....είτε από ανικανότητα είτε από δόλο ,οι μουλοι είναι επικίνδυνοι για την χώρα και τους ανθρώπους της....είναι μια βιομηχανία παραγωγής συνεχών τραγωδιών....αλήτες,κυνικοί, επικίνδυνοι...
Δυστυχώς και οι προηγούμενοι τα τελευταία 50 χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια σκατα....δες πως αντιμετωπισαν καταστροφές οι κυβερνήσεις μετά το 74....καλά και πριν το 74 χειρότερα ήταν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.818
Πόντοι
9.931

Παει και τελείωσε, ζουμε στην πιο γελοία χώρα του κόσμου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom