Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (11 μέλη και 22 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.715
Πόντοι
6.256
τον μαλλιά τον διάβαζα στις περιγραφές συνευρέσεων, ποιοτικές
και στην πολιτική αντίληψη ΑΞΙΟΣ

σε αντίθεση με τον αφελή οπαδό του κουφοντίνα, του γρηγορόπουλου και τον οδοντίατρο που αρνείται να πληρώνει φόρους
οι λοιποί είναι αριστεροί
Aριστεροι οπως ο Οργουελ που μερικοι τον κατηγορουσαν και για δεξιο?:confused::confused::confused:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά μάλλον κρύβεται Μελισσανίδης από πίσω και οι της κυβέρνησης πάνω στον πανικό τους τα κάνανε μαντάρα...πολύ περιληπτικά αλλά από έγκυρη πηγή αυτό πρέπει να είναι το ρεζουμέ.

Το ξυλόλιο χρησιμοποιείται για νόθευση και προφανώς τα κέρδη είναι τεράστια αλλά η κουλοκυβέρνηση το χειρίστηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.025
Πόντοι
4.655
Ρε τι τραβάω με όλα τα ξεκωλιασμενα πουστρακια που τρέχουν πίσω από τα ποστ μου, που λέει κι η σιστερούλα μου ο μπαροκ......
Αφού δεν είσαι ικανός να διαβάζεις, πρόσφερε το τριχωτο κωλαράκι σου.....

Make Lego Great Again, μπετοβλακα

Π

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.236
Πόντοι
8.346
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά μάλλον κρύβεται Μελισσανίδης από πίσω και οι της κυβέρνησης πάνω στον πανικό τους τα κάνανε μαντάρα...πολύ περιληπτικά αλλά από έγκυρη πηγή αυτό πρέπει να είναι το ρεζουμέ.

Το ξυλόλιο χρησιμοποιείται για νόθευση και προφανώς τα κέρδη είναι τεράστια αλλά η κουλοκυβέρνηση το χειρίστηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο...
Κατσε τύπε, τώρα θα έρθουν να σου πουν για τα έλαια σιλικόνης :confused: και οτι σιγά τους 3 τονους ξυλολιου και σιγά το λαθρεμπόριο καυσίμων. Υπόθεση για 10.000€ ειπαν οταν εβγαλαν τα κομπιουτερακια.
Βέβαια ότι αυτό ηταν 1 φορτιο μονο κ ποιος ξέρει ποσα έχουν περάσει χωρίς να πάρουμε πρέφα, γάργαρα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.590
Πόντοι
12.056
FB_IMG_1740383191708.jpg

• Χαχα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.053
Πόντοι
6.955

"Τα Τέμπη ήταν η αφορμή. "

Η κυβέρνηση αυτή, έβαλε το τεκμαρτό
για να κλείσει μισό εκατομμύριο και βάλε μικρομεσαίους.
Το διαφήμιζε κι όλας.
Δήλωναν τα περήφανα στελέχη
"Αν δεν μπορούν όχι να ζήσουν , αλλά να πληρώσουν αυτό το φόρο
να κλείσουν και να γίνουν μισθωτοί".

Τσάκισε τους πάντες με την ακρίβεια.
Έκανε βασικά αγαθά όπως το ρεύμα και τα καύσιμα , απρόσιτα.

Πρέπει να πάει στα τσακίδια.
Λάθος τα λες φίλε μου.

Πρώτα έφεραν τα αφεντικά τους την τεχνητή κρίση με το χρηματιστήριο στις ΗΠΑ που πήγε ντόμινο σε όλη την υφήλιο και κονομησαν λίγοι πονηροί, μετά πάνω που ο κόσμος πήγε να βρει λίγο τα πατήματά του, τα ίδια αφεντικά τους έφεραν την πλανδημία, που είχε χειρότερες επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία από έναν παγκόσμιο πόλεμο, και είχαμε ένα απ τα μεγαλύτερα πλιατσικο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Παράλληλα είχα βγάλει και τους νόμους με τους servicers, και το παιχνίδι έδεσε.

Πολύ μετά είναι αυτά που λες.

Τώρα δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς απ' τα δεσμά τους.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.111
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα ξυλολίου, είναι πολύ αποτελεσματικό για τη νόθευση γι αυτό και το χρησιμοποιούν εξάλλου...χημικός μου τα έχει πει εγώ δεν έχω γνώση για το συγκεκριμένο θέμα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.715
Πόντοι
6.256
Κάθονται και λενε για το ποιος εχει παπάρια οταν οι ίδιοι προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους οτι δεν ειναι δεξιοί , ουτε νεο δημοκράτες, απλά ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία γτ οι άλλοι είναι χειρότεροι :confused:
Οσοι λασπη και να ρίξουν στην πορεία κ στον κόσμο που θα κατέβει , η σφαλιάρα που θα φανε θα ακούγεται για μερες. Βλεπεις δν μπορούν να διανοηθούν οτι υπάρχει κόσμος που βλέπει πέρα απο τα κόμματα, κόσμος που ενδιαφέρεται για τν συνάνθρωπο του. Ας πανε αυτοι για το 3ημερο τους, δν πειράζει θα είμαστε εμείς εκει κ για αυτούς.
Ξαφνικά ολοι έγιναν αριστεροι κ μπαχαλακηδες κ θέλουν το κακο του τοπου κ προσπαθούν να ρίξουν μια άριστη κυβέρνηση που επι 6 χρόνια δν εχει αφήσει τπτ όρθιο στο διαβα της
Οταν λες δεξιοι τυπε?Αυτοι που εργαζονται στο δημοσιο(θελουν τσαμπα υπηρεσιες απο το κρατος) αλλα ειναι δηθεν οπαδοι της ελευθερης οικονομιας? Ή οι δηθεν συντηρητικοι που δεχονται πλεον τον γαμο ομοφυλων?Οπωςσυμβαινει συχνα τα "θελω" και οι επιθυμιες της ηγεσιας φροντιζουν να γινονται "θελω" και επιθυμιες των ψηφοφορων:confused::confused::confused::coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.614
Πόντοι
2.356
Αφού δεν είσαι ικανός να διαβάζεις, πρ'οσφερε το τριχωτο κωλαράκι σου.....

Make Lego Great Again, μπετοβλακα

Π
Άστα αυτά. Δεν το 'χεις.
Πες μας κάτι άλλο.
Ενας 28χρονος που πουλούσε αγάπη σε μία 35χρονη και τελικά της ξεζουμιζε το πορτοφόλι ο δικός σας ήταν;
Διάβαζα πρόσφατα μια ιστορία στο ΠΘ και, μπέσα, ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό ήσουν εσύ.

• Χαχα

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.025
Πόντοι
4.655
28/2 ---> γενική απεργία για τα Τέμπη. Ραντεβου για δήθεν τα παιδια που σκοτωθηκαν στο δυστύχημα. Φυσικά, χωρίς επεισόδια, διότι έτσι αμαυρώνεται η μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα ξυλολίου, είναι πολύ αποτελεσματικό για τη νόθευση γι αυτό και το χρησιμοποιούν εξάλλου...χημικός μου τα έχει πει εγώ δεν έχω γνώση για το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν υπήρξε ξυλόλιο σε καμμία από τις δυο αμαξοστοιχίες

Π

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.999
Πόντοι
12.756
Οταν λες δεξιοι τυπε?Αυτοι που εργαζονται στο δημοσιο(θελουν τσαμπα υπηρεσιες απο το κρατος) αλλα ειναι δηθεν οπαδοι της ελευθερης οικονομιας? Ή οι δηθεν συντηρητικοι που δεχονται πλεον τον γαμο ομοφυλων?Οπωςσυμβαινει συχνα τα "θελω" και οι επιθυμιες της ηγεσιας φροντιζουν να γινονται "θελω" και επιθυμιες των ψηφοφορων:confused::confused::confused::coffee:

Τι πας να κάνεις εδω ; :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.590
Πόντοι
12.056
28/2 ---> γενική απεργία για τα Τέμπη. Ραντεβου για δήθεν τα παιδια που σκοτωθηκαν στο δυστύχημα. Φυσικά, χωρίς επεισόδια, διότι έτσι αμαυρώνεται η μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.
Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν υπήρξε ξυλόλιο σε καμμία από τις δυο αμαξοστοιχίες
Π
βγαλε το πορισμα στον αερα να δουμε και εμεις οι αδαεις

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.614
Πόντοι
2.356
Aριστεροι οπως ο Οργουελ που μερικοι τον κατηγορουσαν και για δεξιο?:confused::confused::confused:
Νομίζω ότι θέλει να πει ότι σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν τα εξαπτέρυγα του Κυριάκου και οι αριστεροί.
Τίποτα άλλο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.236
Πόντοι
8.346
Οι δήθεν συντηρητικοί που τους βλέπεις εδω μεσα μετα να ανεβάζουν κριτικές για τραβελια που τους ανοιξαν το κωλαντερο.
Αλλα κατά τα άλλα , πατρίς θρησκεία οικογένεια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.715
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.999
Πόντοι
12.756
περιμένω μηνυμα απο Αλεξ71 να παμε μαζί αγκαζε στην συγκεντρωση και μετα να τον κεράσω καφε/απεριτιβο ή οτι άλλο θέλει σε μαγαζι Νεοδημοκρατών με κάθε επισημότητα :coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.228
Πόντοι
3.656
Έτσι πάει στις δημοκρατίες

το 22% συνόλου γίνεται 41% με τα μπόνους και μεταφράζεται ως 80% υπερ της κυβέρνησης όταν συμφέρει

το 80% του συνόλου γίνεται μια ακραία μειοψηφία και μεταφράζεται ως συγκέντρωση του κκε και της κων/λου που μαζί παίζει να μην βγάζουν ούτε 5%

Κυριάκο Άρχοντα πάρτους τα υπάρχοντα :wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.999
Πόντοι
12.756
Έτσι πάει στις δημοκρατίες

το 22% συνόλου γίνεται 41% με τα μπόνους και μεταφράζεται ως 80% υπερ της κυβέρνησης όταν συμφέρει

το 80% του συνόλου γίνεται μια ακραία μειοψηφία και μεταφράζεται ως συγκέντρωση του κκε και της κων/λου που μαζί παίζει να μην βγάζουν ούτε 5%

Κυριάκο Άρχοντα πάρτους τα υπάρχοντα :wanker:

50 εδρες μπονους :rockon::rockon:

Για να μην μεινει ακυβέρνητος αυτός ο χαρισματικός τόπος , ο τοπος που γεννησε την Δημοκρατία :rockon::rockon:

Δημοκρατία τηλεπαιχνίδι , εταιρεία στοιχηματων , με μπονους , στοιχημα χωρις κατάθεση κτλ :rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom