Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 292K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.793
Πόντοι
5.506
Τύπε και η μπενζίνα κάνει μπαμ αν τρακάρουν 2 αυτοκίνητα σε μετωπική με 150χιλ/ώρα αλλά δε μιλάς για αυτό το θέμα, τί μας κρύβουν άραγε;
Ναι, βάλτου ιδέες να ξαναγυρίσουμε στην εποχή με τα κάρα. :tooth::tooth::tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.793
Πόντοι
5.506
Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις πως το επιχείρημα "κοινή λογική", χαρακτηρίζει μόνο την ανάγκη αυτού που το χρησιμοποιεί για αυτοεπιβεβαίωση, και δεν αντιπροσωπεύει την άποψη της πλειοψηφίας.

Είδες τελικά που συμφωνούμε ; :coffee:
Πω πω, ένας κι ένας είστε ρε κουφάλες. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.680
Πόντοι
3.656
Ναι το θέμα όμως το σοβαρό δεν είναι τι λέει ο κάθε ένας στο καφενείο αλλά πως αντιδρά το κράτος...η επιτροπή είναι το κράτος υποτίθεται αντιμετωπίζει το θέμα με σοβαρότητα.

Έχει πάρει χαμπάρι κανένας ότι μετά από 2 και βάλε χρόνια οι γονείς αυτοί ακόμα δεν ξέρουν από τι κάηκαν τα παιδιά τους? Γιατί κάηκαν. Και το κράτος που διόρισε μια επιτροπή τι διόρισε???? Αχυράνθρωπους που πήραν την γνώμη του λακαφώση? Για να είμαστε και λίγο ειλικρινείς.....αμέσως μετά το πόρισμα η κυβέρνηση το έκανε ΣΗΜΑΙΑ διότι εκτός από το ''άγνωστο εύφλεκτο υλικό'' κατέληξε στο ότι δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων. και τώρα το αδειάζει....ρε μπίρλα.....σοβαρά στο 2025 βασίστηκαν στην ανάλυση του λακαφώση που βασίστηκε σε μια ανάλυση της Γάνδης που δεν ανέλυε αυτό που όλοι νόμιζαν και τελικα η επιτροπή δεν είχε μιλήσει καν με το ξένο πανεπιστήμιο...και ΑΥΤΟ το έκαναν σημαία???? Έλα ρε φίλε τώρα.....και οι άνθρωποι έχουν χάσει τα παιδιά τους....τι να πεις μετά στον κόσμο????? που καλά λες περιμένει καφενειακά....αφού ΚΑΦΕΝΕΙΟ είναι και η κυβέρνηση.

Όσο για αυτά που ανέφερε ο τρουμπ συμφωνώ 100% και εγώ...και γιαυτό και πουλάνε το ξυλόλιο τόσο πολύ...για να φύγει ο φακός από τις πραγματικές ευθύνες. Αλλά βλέπεις...εδώ πχ όταν το λες αυτό..σου την πέφτουν ότι και καλά πας να ξεφύγεις από το ξυλόλιο.

Με πιο λίγα λόγια....καφενείο είμαστε ως σύνολο.....καφενειακή επιτροπή έστησαν.
Μα εμεις δεν ξερουμε καν τι εχει πει ή δεν πει ο καθενας...τι περιεχουν τα πορισματα,ποιος ειναι ο λακαφωσης,ο δεδες και ο καθε μαλακας εκει..βγαινει ενα δημοσιευμα και λεει "ο ταδε ειπε αυτο στο ταδε πορισμα που βασιστηκε στον ταδε μαλακα που διαβασε εκεινο το πορισμα που δεν εχει διπλωμα αυτος που το εβγαλε κτλ"...βγαινει μετα ο αλλος και λεει "οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιιιιιι εγω δεν ειπα αυτο αλλα ειπα οτι ο αλλος στο ταδε πορισμα βασιστηκε στην ταδε επιτροπη και πηγε στη γανδη και οι μαλακες εκει ειπαν οτι εμεις ειμαστε καρογκιοζηδες κτλτ κτλ"...βγαινει η γανδη και λεει "οντως ειστε καραγκιοζηδες και αντε γαμηθειτε και ποιος ειναι ο λακαφωσης και που γαμιεται κτλ κτλ"...
Μην αρχισουμε και με βερβεσο και δεδε και σκερτσο και τους αλλους δεν βγαζουμε ακρη ποτε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.793
Πόντοι
5.506
Αν θυμάμαι σωστά το πόρισμα της επιτροπής (πέρα από το άγνωστο εύφλεκτο υλικό) συμπέραινε ότι τα πολιτικά πρόσωπα δεν είχαν εμπλοκή με την αλλοίωση του πεδίου.

Δηλαδή αυτό τι είναι?????

Ε στα λόγια μου έρχεσαι....αυτό που γίνεται σήμερα με την Γάνδη κτλο....ΔΕΝ είναι "νίκη της λογικής'' και ξεσκέπασμα των ψεκασμένων...είναι απόδειξη είτε της ανικανότητας της κυβέρνησης και του κράτους...είτε της σκοπιμότητας της επιτροπής.

Αυτό έγραψα εξαρχής
Νίκη της λογικής και σπέρμα στους ψεκασμένους που πήραν ένα "υπάρχει πιθανότητα ποσότητας ξένου εύφλεκτου υγρού" και το έκαναν σημαία ότι "η επιτροπή του Κουλη παραδέχθηκε ότι είχε παράνομο φορτίο το τρένο". Και όλα αυτά επειδή η επιτροπή Λακαφώση έδωσε τα στοιχεία που ερεύνησε με τον κωλο της. Και τώρα το γύρισε στο Καλαματιανό αυτή η επιτροπή, δηλαδή ο Λακαφωσης.

Και ακόμα πιο για τον πουτσο που σκέφτηκαν να στείλουν τα "ευρήματα Λακαφώση" στη Γάνδη για να το παρουσιάσουν ακόμα "πιο έγκυρο" και σήμερα και η Γάνδη τους ξεβράκωσε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.793
Πόντοι
5.506
Νίκη της λογικής είναι και λέγε ότι θέλεις. Αν θεωρείς ότι ο πρωθυπουργός της χώρας (και για τον Τσίπρα τα ίδια θα έλεγα) συγκαλύπτει λαθρέμπορους και μου λες ότι δεν είναι ψέκα αυτό το σκεπτικό τσάμπα συζητάμε.

Από εκεί και πέρα στο ξαναλέω, από τη στιγμή που δεν πρόκειται να απολύσουν όλους τους κυρ Βασίληδες με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα και πρέπει να τους ανεχόμαστε σαν πολίτες με τα τριχίλιαρα μισθό και να μην θέλουν να χαράξουν αυτόματη διασρομή γιατί έλα μωρε, ποιός ασχολείται τώρα, και καθόμαστε και το συζητάμε ακόμη για τη μονιμότητα δεν έχει σημασία ποιός είναι στην εξουσία.
Πες μου ποιός θα απολύσει τους κυρ Βασίληδες να τον ψηφίσω.
Τσάμπα συζητάς, αυτά έλεγε, πριν ξεβρακωθούν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσες φορές την ημέρα καρντασακο μου?
Τυπαρα μου, κλείσε το λαπτοπ και συνέχισε την προπόνηση, έχεις αγώνα την Τετάρτη. :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.793
Πόντοι
5.506
Μλκς, είναι απίστευτο, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΚΑΦΩΣΗ, ΤΟΥ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ, της συγκαληψης, του τουλολιου και του μπαζωματος που ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, σήμερα αποφάσισαν να μιλήσουν για τον άχρηστο σταθμάρχη και την 717. Που, Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ, πάλι ο Κουλής φταίει ΜΟΝΟ, για αυτά.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
916
Πόντοι
86
Μλκς, είναι απίστευτο, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΚΑΦΩΣΗ, ΤΟΥ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ, της συγκαληψης, του τουλολιου και του μπαζωματος που ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, σήμερα αποφάσισαν να μιλήσουν για τον άχρηστο σταθμάρχη και την 717. Που, Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ, πάλι ο Κουλής φταίει ΜΟΝΟ, για αυτά.
Σε διόρισε χωροφυλακα ο Κουλης ρε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.687
Πόντοι
3.656
Νίκη της λογικής είναι και λέγε ότι θέλεις. Αν θεωρείς ότι ο πρωθυπουργός της χώρας (και για τον Τσίπρα τα ίδια θα έλεγα) συγκαλύπτει λαθρέμπορους και μου λες ότι δεν είναι ψέκα αυτό το σκεπτικό τσάμπα συζητάμε.

Από εκεί και πέρα στο ξαναλέω, από τη στιγμή που δεν πρόκειται να απολύσουν όλους τους κυρ Βασίληδες με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα και πρέπει να τους ανεχόμαστε σαν πολίτες με τα τριχίλιαρα μισθό και να μην θέλουν να χαράξουν αυτόματη διασρομή γιατί έλα μωρε, ποιός ασχολείται τώρα, και καθόμαστε και το συζητάμε ακόμη για τη μονιμότητα δεν έχει σημασία ποιός είναι στην εξουσία.
Πες μου ποιός θα απολύσει τους κυρ Βασίληδες να τον ψηφίσω.
Υπό ποια έννοια είναι νίκη της λογικής δηλαδή?

Που αποδείχθηκε ότι η επιτροπή που διόρισε η κυβέρνηση είναι για τα πανηγύρια?

Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα ρε φίλε...ούτε η λογική ούτε τα δεδομένα ούτε τίποτα...σας ενδιαφέρει η διαμάχη σας με τους ''άλλους''

γράφω ένα κατεβατό και εσύ έχεις μόνο να πεις για το ξυλόλιο. Αυτό δεν είναι νίκη της λογικής....είναι το κόμμα Νίκη.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω καθώς δεν προχωράς την συζήτηση...τα ίδια λέμε κάθε φορά.

Σημείωση : Ο σημερινός πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί ότι θα απολύσει τους κυρ Βασίληδες αλλά όπως φαίνεται άλλαξαν και τον νόμο για να μπει στην θέση αυτή ο κυρ Βασίλης. Ψήφισε τον ελεύθερα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.687
Πόντοι
3.656
Μα εμεις δεν ξερουμε καν τι εχει πει ή δεν πει ο καθενας...τι περιεχουν τα πορισματα,ποιος ειναι ο λακαφωσης,ο δεδες και ο καθε μαλακας εκει..βγαινει ενα δημοσιευμα και λεει "ο ταδε ειπε αυτο στο ταδε πορισμα που βασιστηκε στον ταδε μαλακα που διαβασε εκεινο το πορισμα που δεν εχει διπλωμα αυτος που το εβγαλε κτλ"...βγαινει μετα ο αλλος και λεει "οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχιιιιιιιιιι εγω δεν ειπα αυτο αλλα ειπα οτι ο αλλος στο ταδε πορισμα βασιστηκε στην ταδε επιτροπη και πηγε στη γανδη και οι μαλακες εκει ειπαν οτι εμεις ειμαστε καρογκιοζηδες κτλτ κτλ"...βγαινει η γανδη και λεει "οντως ειστε καραγκιοζηδες και αντε γαμηθειτε και ποιος ειναι ο λακαφωσης και που γαμιεται κτλ κτλ"...
Μην αρχισουμε και με βερβεσο και δεδε και σκερτσο και τους αλλους δεν βγαζουμε ακρη ποτε...
Γιαυτό και σε ένα πολιτισμένο κράτος με νόμους και κυβέρνηση....

θα περίμενες να υπάρχει σοβαρότητα από τους φορείς...που δεν εκπροσωπούν ούτε τον Λακαφώση ούτε τον Μητσοτάκη...αλλά εμάς.

Και εγώ τι λέω? Ντροπή και κατάντια που το αντιμετωπίζουν έτσι...διότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.687
Πόντοι
3.656
Νίκη της λογικής και σπέρμα στους ψεκασμένους που πήραν ένα "υπάρχει πιθανότητα ποσότητας ξένου εύφλεκτου υγρού" και το έκαναν σημαία ότι "η επιτροπή του Κουλη παραδέχθηκε ότι είχε παράνομο φορτίο το τρένο". Και όλα αυτά επειδή η επιτροπή Λακαφώση έδωσε τα στοιχεία που ερεύνησε με τον κωλο της. Και τώρα το γύρισε στο Καλαματιανό αυτή η επιτροπή, δηλαδή ο Λακαφωσης.

Και ακόμα πιο για τον πουτσο που σκέφτηκαν να στείλουν τα "ευρήματα Λακαφώση" στη Γάνδη για να το παρουσιάσουν ακόμα "πιο έγκυρο" και σήμερα και η Γάνδη τους ξεβράκωσε.
Καημένε χιμπατζή δεν έχεις καταλάβει τίποτα

η γνωστή δυσκολία που έχεις να κατανοήσεις κείμενα

κάνε μια επανάληψη να δεις τι έγινε και έλα ξανά....μέχρι τότε μη μου τα ζαλίζεις με μαλακίες.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.419
Πόντοι
6.256
Επειδη ΞΕΡΩ οτι παρακολουθεις...2 ιερα τερατα μαζι...

Mην ευτελιζεις το νημα ρε κακογουστε.Εδω δεν ασχολουμαστε με τα δεδομενα,εδω αναλωνομαστε με τις θεωριες και μεχρι το 3023 μπορει να αρχισουμε να εξεταζουμε αν πρεπει να εφαρμοστει τηλεδιοικηση ή μηπως να περασει ξανα σε κρατικη διαχειριση ο σιδηροδρομος ή αν ερθουν τελικα τα μαρμαρα απο Αγγλια μεσω εμπορικης αμαξοστοιχιας.:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.687
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ συζητάμε για το αν είναι πιθανό ένας πρωθυπουργός να συγκαλύπτει λαθρέμπορους

Σε μια χώρα που έχουν παραδεχθεί δημοσίως τις μαύρες σακούλες της ΖΙΜΕΝΣ, τα υποβρύχια του τσοχατζόπουλου....τα βατοπέδια...που έχει καταδικαστεί ο Παππάς για την ΕΡΤ

που όλοι οι πολιτικοί έχουν από 55 φανερά ακίνητα....που κάθε χρόνο σκάνε και 10 οικονομικά σκάνδαλα

ΟΧΙ ΡΕΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗ.

:confused::confused::confused::confused::confused:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.857
Πόντοι
456
:cheesy::cheesy: Και το υφάκι ταιριάζει τέλεια...

''Εγώ φρόντισα να το κάνω''

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.680
Πόντοι
3.656
Γιαυτό και σε ένα πολιτισμένο κράτος με νόμους και κυβέρνηση....

θα περίμενες να υπάρχει σοβαρότητα από τους φορείς...που δεν εκπροσωπούν ούτε τον Λακαφώση ούτε τον Μητσοτάκη...αλλά εμάς.

Και εγώ τι λέω? Ντροπή και κατάντια που το αντιμετωπίζουν έτσι...διότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει
Να ξερεις οτι και η ιδια η Καρυστιανου να βγει και να πει οτι δεν υπηρχε τελικα παρανομο/υποπτο φορτιο,ο ελληναρας θα ειναι πεπεισμενος οτι υπηρχε και οτι η Καρυστιανου πουληθηκε στον κουλη..
Δεν ειναι ομως εκει το θεμα...δεν ξερουμε,εγω τουλαχιστον δεν ξερω δεν ειμαι πραγματογνωμονας δεν ειμαι χημικος μηχανικος ουτε ειδικος...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ οσο αφορα πυροσφαιρες,φορτια κτλ...
Τι ξερουμε?Ξερουμε οτι ο σταθμαρχης κακως ηταν σταθμαρχης και ΞΕΡΟΥΜΕ οτι η 717 επρεπε να εχει ολοκληρωθει και ΞΕΡΟΥΜΕ οτι 99% δεν θα ειχαν σκοτωθει τα παιδια αν ειχε ολοκληρωθει...
Ειναι εγκλημα??ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ εγκλημα γιατι γνωριζαν και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να μην συμβει...
Βγηκε μια μερα ο μαλακας ο μπουμπουκος και ελεγε στο οπεν "δηλαδη για τον κοσμο που σκοτωνεται στον βοακ φταιει η κυβερνηση?"
ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟ απο την στιγμη που σκοτωνεται κοσμος εδω και 40 χρονια και το ΞΕΡΕΙΣ ρε γαμωσπιτε,ποιος φταιει???

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.680
Πόντοι
3.656
Mην ευτελιζεις το νημα ρε κακογουστε.Εδω δεν ασχολουμαστε με τα δεδομενα,εδω αναλωνομαστε με τις θεωριες και μεχρι το 3023 μπορει να αρχισουμε να εξεταζουμε αν πρεπει να εφαρμοστει τηλεδιοικηση ή μηπως να περασει ξανα σε κρατικη διαχειριση ο σιδηροδρομος ή αν ερθουν τελικα τα μαρμαρα απο Αγγλια μεσω εμπορικης αμαξοστοιχιας.:confused::confused::confused:
Τον εχεις βγαλει εξω και τον βαρας στον νιπτηρα γαμημενε και μου το παιζεις κουλτουρα!!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.687
Πόντοι
3.656
Να ξερεις οτι και η ιδια η Καρυστιανου να βγει και να πει οτι δεν υπηρχε τελικα παρανομο/υποπτο φορτιο,ο ελληναρας θα ειναι πεπεισμενος οτι υπηρχε και οτι η Καρυστιανου πουληθηκε στον κουλη..
Δεν ειναι ομως εκει το θεμα...δεν ξερουμε,εγω τουλαχιστον δεν ξερω δεν ειμαι πραγματογνωμονας δεν ειμαι χημικος μηχανικος ουτε ειδικος...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ οσο αφορα πυροσφαιρες,φορτια κτλ...
Τι ξερουμε?Ξερουμε οτι ο σταθμαρχης κακως ηταν σταθμαρχης και ΞΕΡΟΥΜΕ οτι η 717 επρεπε να εχει ολοκληρωθει και ΞΕΡΟΥΜΕ οτι 99% δεν θα ειχαν σκοτωθει τα παιδια αν ειχε ολοκληρωθει...
Ειναι εγκλημα??ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ εγκλημα γιατι γνωριζαν και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να μην συμβει...
Βγηκε μια μερα ο μαλακας ο μπουμπουκος και ελεγε στο οπεν "δηλαδη για τον κοσμο που σκοτωνεται στον βοακ φταιει η κυβερνηση?"
ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟ απο την στιγμη που σκοτωνεται κοσμος εδω και 40 χρονια και το ΞΕΡΕΙΣ ρε γαμωσπιτε,ποιος φταιει???
Ούτε η ίδια η Καρυστιανού είναι υποχρεωμένη να ξέρει....ούτε κανένας....το κράτος είναι υποχρεωμένο να ερευνήσει αλλά τι να ερευνήσει? αυτά που προσπαθεί να καλύψει για όποιο λόγο? Η σαπίλα έχει φτάσει στο κούτελο.

Όπως είπα και πριν...εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το θέμα με το ξυλόλιο το σπρώχνουν εσκεμμένα κυβέρνηση και αντιπολίτευση γιατί επωφελούνται και οι 2. Η κυβέρνηση γιατί στρέφει τα βλέμματα μακρυά από τα πραγματικά θέματα τα οποία είναι αυτά που αναφέρεις...και η αντιπολίτευση γιατί κερδίζει ψήφους και όλοι μαζί ανακυκλώνουν το θέμα.

Σε μια σοβαρή χώρα ο Άδωνης θα είχε διαγραφεί από το κόμμα με το που βγήκε από το στούντιο μετά από αυτό που είπε.

Οπότε? που καταλήγουμε? Κράτος δεν υπάρχει...κυβέρνηση δεν υπάρχει...δικαιοσύνη δεν υπάρχει. ξέρεις τι υπάρχει????? Φορολογική δήλωση σε 1 μήνα...εκεί δουλεύουν όλα καλά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.793
Πόντοι
5.506
Καημένε χιμπατζή δεν έχεις καταλάβει τίποτα

η γνωστή δυσκολία που έχεις να κατανοήσεις κείμενα

κάνε μια επανάληψη να δεις τι έγινε και έλα ξανά....μέχρι τότε μη μου τα ζαλίζεις με μαλακίες.
Ότι πεις πρώην στρατιώτη τη συγκαληψης του μπαζωματος και του ξυλολιου και νυν υπερασπιστή της "λογικής και της διαφάνειας".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.687
Πόντοι
3.656
Ότι πεις πρώην στρατιώτη τη συγκαληψης του μπαζωματος και του ξυλολιου και νυν υπερασπιστή της "λογικής και της διαφάνειας".
Playing Great Ape GIF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom