spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
παντελονάκι κάτω,με την μελαχρινή?θα συμφωνήσω απλα ότι είναι γούστα κ χημεία τα πάντα !
Τη κυρία στη φωτό την έχω πάρει by the way
παντελονάκι κάτω,με την μελαχρινή?θα συμφωνήσω απλα ότι είναι γούστα κ χημεία τα πάντα !
Τη κυρία στη φωτό την έχω πάρει by the way
εγαμευθει κανονικοτατα!παντελονάκι κάτω,με την μελαχρινή?
αυτά είναι....επιτέλους, ανακούφιση...εγαμευθει κανονικοτατα!
Αγαπητε Toninno, σου απαντω για το Υ.Γ.1 οτι δεν διαθέτουν κρεβάτι. Μονο σε δυο δωμάτια νομιζω έχουν στρωμα για νουρου. Αν σε βολεύει μπορεί να την οδηγησεις εκει. Το είχα δοκιμασει μια φορά. Βέβαια κρεβάτι δεν είναι.Αδερφε pilo, εμενα μου ψιλοεπεσε το σαγονι, αν και λατρης του ξανθου..... Τετοιο κορμι που να συνδυαζει και κορυφαιο σερβις ειχα πολλα χρονια να βρω σε μαγαζι. Τεσπα γουστα ειναι αυτα και εγκεφαλικη χημεια.
Υ.Γ1: Επισκεψη σημερα σε μασαζερι μετα απο μια δεκαετια+. Το σωμα εχει ξεχασει πως γινεται σε μασαζοκρεβατο και ο καναπες στενος.... Ξερουμε αν το μαγαζι εχει δωματια με κανονικο κρεβατι;
Υ.Γ2: Φωτο δεν υπαρχουν αλλα κατι τετοιο θα δειτε live στο πιο petite...
Καλημέρα Σας
Σημερα 23/08/2019.
Να σας περιμένουν
Όμορφα κορίτσια :
Ελενα (καινούρια κοπέλα)
Νικολ
Βικτώρια
Σουζαννα
Κατερίνα
Tηλέφωνο 697 059 1709 / 2130437801
Website Χώρο μας #tour
Αναψυκτικα ποτα καφεδες κερασμενa
σε μια εβδομάδα να γυρίσει από διακοπέςΗ Σουζάννα πότε ξανά?
το πόσο μας έχεις φουντώσει...Ξέρεις αν ισχύει ή πληροφορία ότι η Σοφία απο τον Οκτώβριο θα είναι μόνιμα στο μαγαζί;Έτσι μου είχε πει η υπεύθυνη στην τελευταία επίσκεψη, όπως κ για 2 μεταγραφές (που για την ώρα είδαμε τη 1)