n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
τα δύο κινεζάκια λένε τίποτα?
τα δύο κινεζάκια λένε τίποτα?
θες να πάθω εγκεφαλικό;
χτες που πέρασα πάντως δεν είχε κινεζάκια.
Μόνο χλωμά πρόσωπα.
καλά εσένα γενικά σου κρύβονται οι κοπέλες στα μασάζ...αυτές που και καλά δεν σε γνωρίζουνκαι εγω εκει δεν εχω δει κινεζακια ποτε
εκτος και αν μου τα κρυβουνε
Χθες που μιλησα με την σεριφισα με ενημερωσε για την αφιξη της νεαρας Ντανιελας , αλλα δεν προλαβα να παω να τσεκαρω , φιλτατε zero την δοκιμασες την νεαρα ???H καινουργια με το ανοιχτο καστανο μαλλι ειναι η Ντανιελα
Μολδαβη περιπου 22-23 ετων το πολυ, αδυνατη καλλιγραμη πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση
Την ξερω οπτικα απο Δημοκριτου την Αναστασια , αλλα ειναι στην χαση και στην φεξη το μωρο .... μια εμφανιζεται μια εξαφανιζεται η παπαρο , οποτε δεν μπορω να πονταρω σε Αναστασια ακομα ... :- :- :'( :'(Ποιά Λίκα ρε...
Εδώ παίζει Αναστασία... εκεί να δείς ζουμιά!
Θα χρειαστείς μάσκα και αναπνευστήρα!!!
Χθες που μιλησα με την σεριφισα με ενημερωσε για την αφιξη της νεαρας Ντανιελας , αλλα δεν προλαβα να παω να τσεκαρω , φιλτατε zero την δοκιμασες την νεαρα ???
Εχουμε ινφος απ τις επιδοσεις της , αματουρ αβγαλτη η εχει καποια εμπειρια στονν χωρο ??? ειναι αραγε τοσο ζουμερη και γλυκια σαν την Λικα την μωραρα η ειναι πιο πιπινε φαση και GFE η νεαρα ....
Ποιά Λίκα ρε...
Εδώ παίζει Αναστασία... εκεί να δείς ζουμιά!
Θα χρειαστείς μάσκα και αναπνευστήρα!!!
Σκετη γΛικα αυτη η Λικα .... Απ της πιο γλυκιες και τιμιες λαδοκορες που εχω δοκιμασει το τελευταιο 3μηνο , ελπιζω να μην καβαλησει το καλαμι και ψωνιστει , αν και δεν το νομιζω διοτι ειναι πολυ προσγειωμενη απ το λιγο που συζηταω μαζι της στα ενδιαμεσα του μασσαζ ....δεν την δοκιμασα εμαθα ομως οτι οι πελατες εκφραζονται θετικα προς το παρων, οσοι δηλ περνανε μαζι της
και εγω με Λικα εχω κολημα
Zero δυστυχως , πολυ μικρη , αρκετα ομορφη, αλλα εντελως αγγαρεια-κομοδινο.H καινουργια με το ανοιχτο καστανο μαλλι ειναι η Ντανιελα
Μολδαβη περιπου 22-23 ετων το πολυ, αδυνατη καλιγραμμη πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση
Εγω θα ελεγα οτι ειναι καθαρα χημεια η φαση με τις κοπελες ειδικα στα μασσαζ , εμενα ας πουμε δεν με εχει ψησει ακομα η Βερονικα να περασω μαζι της , ειμαι ακομα στο σκαλωμα Λικα , αν δοκιμασω και Βερονικα θα σας πω και 2 λογια για την συγκεκριμενη , αν και απο αλλο καλο μου φιλο εχω ακουσει καλα πραγματα για Βερονικα , εγω παντως μεχρι στιγμης μενω Λικα ακομαΕγώ προτιμώ σαφώς Βερόνικα...
Με τη Λίκα δεν κολλησα...
Zero δυστυχως , πολυ μικρη , αρκετα ομορφη, αλλα εντελως αγγαρεια-κομοδινο.