Νέα

Delia Velculescu: Το universal milf που πολλοί θέλουν να γαμήσουν

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα digit_ten
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες θα στειλει ο τσιπρας τον σπαλιαρα να καθαρισει
 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16

ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Βελκουλέσκου - Αναστασιάδης: Η νύχτα που ο Πρόεδρος της Κύπρου πέταξε την καρέκλα προς την εκπρόσωπο του ΔΝΤ

Το πιο «σκληρό» πρόσωπο της Τρόικας, η οποία αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, είναι δίχως αμφιβολία η Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ στο κλιμάκιο της Τρόικα, ήταν η γυναίκα που εξόργισε τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη το 2013, με την στάση της απέναντι στο ζήτημα των τραπεζών της χώρας.

Στελέχη του υπουγείου Οικονομικών της Κύπρου που έζησαν από κοντά τις διαπραγματεύσεις του 2013, φέρεται να έχουν ενημερώσει τους Έλληνες αξιωματούχους για την σκληρή στάση που κρατάει σε όλες τις συζητήσεις της, η Ντέλια Βελκουλέσκου. Ανένδοτη, έχοντας διαρκώς νέες απαιτήσεις τον Μάρτιο του 2013, ήταν η αιτία που ο Νίκος Αναστασιάδης, λίγο έλειψε να την χτυπήσει με μια καρέκλα.

Οι ασφυκτικές πιέσεις που ασκούσε διαρκώς η εκπρόσωπος του Ταμείου, για τις κυπριακές τράπεζες και οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις, ήταν οι αιτίες που έφεραν τότε τον Αναστασιάδη στο σημείο να διακοπής των διαπραγματεύσεων.  Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν η επιμονή του ΔΝΤ για συγχώνευση του καλού κομματιού της Λαϊκής τράπεζας με την τράπεζα Κύπρου και ταυτόχρονη κάλυψη του χρέους της Λαϊκής προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από την Κύπρου.

Η Βελκουλέσκου ήταν όμως ανένδοτη και προέβαλε συνεχώς και νέες απαιτήσεις. Τότε ήταν που σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, ο Κύπριος πρόεδρος σηκώθηκε και της είπε: «Ως εδώ. Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να διαπραγματευτώ μαζί σου» και πέταξε την καρέκλα στην οποία καθόταν προς το μέρος της.

 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ” ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 30%, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΦΟΡΩΝ! ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΗΣ!!

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/07/drakouleskou1.jpg[/img[/URL]]

Τις διαθέσεις της με το καλημέρα για τα μέτρα που θα πρέπει να υιοθετήσει η Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση και το τρίτο μνημόνιο από τον ESM φρόντισε να δείξει η νέα εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τη Ρουμανία, Ντάλια Βελκουλέσκου, η οποία ζητά περικοπή των συντάξεων κατά 30%!

Τα μέτρα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση αναμένεται να προκαλέσουν εκ νέου τεράστιους τριγμούς στο Μαξίμου, αφού μεταξύ αυτών είναι σημαντικές μειώσεις στο συνταξιοδοτικό και παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό και τα εργασιακά, νέα φοροεπιδρομή και μισθολογικές αλλαγές στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού στο Δημόσιο.

Την ώρα που η κυβέρνηση με την τρόικα παίζει τη «γάτα με το ποντίκι» για τον τόπο διεξαγωγής των διαπραγματεύσεων, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια με το ενδεχόμενο για νέα χρηματοδοτική γέφυρα μέσα στον Αύγουστο να φαντάζει όλο και πιο πιθανό ώστε να πληρωθεί το ομόλογο της ΕΚΤ που ωριμάζει στις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βελκουλέσκου σκοπεύει να κλείσει τις «τρύπες» που δημιουργούνται στο Ασφαλιστικό από την αύξηση των δικαιούχων και το πάγωμα της κρατικής επιχορήγησης μέσα από νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις. Παράλληλα, το θέμα των πρόωρων συντάξεων, το οποίο αναμένεται να τεθεί επί τάπητος, πιθανότατα θα οδηγήσει εκ νέου σε σημαντικές περικοπές, αφού υπάρχουν πιέσεις για μικρότερη μεταβατική περίοδο και μεγαλύτερες ποινές για πρόωρες αποχωρήσεις. Την ίδια ώρα η υποχρεωτική χρηματοδότηση των επικουρικών Ταμείων από ιδίους πόρους ανοίγει την Κερκόπορτα για περικοπές και στις επικουρικές συντάξεις.

«Ναρκοπέδιο» χαρακτηρίζεται και το εργασιακό, καθώς η Ρουμάνα εκπρόσωπος του ΔΝΤ αναμένεται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το Ταμείο, ζητώντας άρση όλων των εμποδίων και αλλαγή του υπάρχοντος νομικού καθεστώτος για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Παράλληλα, για τους απολυμένους θα προκύψει πιθανότατα και μικρότερη αποζημίωση μέσα από την εξίσωση των εργατών με τους υπαλλήλους. Δεν αποκλείεται να μπουν στην προκρούστεια κλίνη και οι κατώτατοι μισθοί από τις νέες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Τέλος, το Ταμείο θα επιμείνει στην αυστηροποίηση των προϋποθέσεων για την προκήρυξη απεργιών, βάζοντας στο «παιχνίδι» και το λοκ άουτ από την πλευρά της εργοδοσίας.

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα επιχειρήσει να μεταφέρει το βάρος στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα αποτελεί το μεγάλο ερώτημα, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιο εισόδημα θα θεωρείται υψηλό, κάτι που θα φανεί από τη φορολογική κλίμακα που θα ψηφιστεί το φθινόπωρο. Παράλληλα, η ενσωμάτωση της έκτακτης εισφοράς ουσιαστικά αποτελεί τη μονιμοποίηση της «έκτακτης» φορολογικής επιβάρυνσης. Την ίδια ώρα, πονοκέφαλο προκαλεί στο οικονομικό επιτελείο η κατάργηση της χαμηλής φορολογίας για τους αγρότες, η κατάργηση της απαλλαγής για το αγροτικό πετρέλαιο και οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων για να υπάρχουν λιγότερες δόσεις και αύξηση επιτοκίων.

Στο Δημόσιο, εκτός από τις μισθολογικές μειώσεις για τους νεοεισερχόμενους, η δομική ανασυγκρότηση του κρατικού μηχανισμού και κυρίως των δημόσιων επιχειρήσεων που θα θέσουν οι δανειστές εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγήσει δια της πλαγίου σε νέο κύμα απολύσεων.

Ένα απίστευτο περιστατικό από τις διαπραγματεύσεις στην Κύπρο:

Οταν η Κύπρια υπουργός Εργασίας τής είπε να δει πού κατάντησαν η γενέτειρά της και οι άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, με συνέπεια να «έχουν γεμίσει τα μπαρ της Κύπρου με Ρουμάνες πόρνες», η Βελκουλέσκου αντέδρασε με ψυχραιμία, έκλεισε τα κιτάπια της και αποχώρησε με τους συνεργάτες της

Πηγή: [url=http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/?p=402516]http://www.makeleio.gr/?p=402516[/url[/URL]]

 

Επισκέπτης
αμα θελετε σωνει και ντε ρουμανες  :zfuck: :zfuck: :zfuck:


qKr6EkG.jpg


:erection: :erection: :erection:

η κυρια ποια ειναι?
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τρία χρόνια έζησα εκεί.

έχω ανοίξει και θέμα, τι να λέτε για να σπάσει ο πάγος στα εργαζόμενα κορίτσια των Καρπαθίων για να πετύχετε GFE.
 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975
τρία χρόνια έζησα εκεί.

έχω ανοίξει και θέμα, τι να λέτε για να σπάσει ο πάγος στα εργαζόμενα κορίτσια των Καρπαθίων για να πετύχετε GFE.
Είναι αλήθεια ότι τα Καρπάθια είναι διαρκής εστία έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ Ρουμανίας και Ουγγαρίας;  :offtopic:
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η εκδίκηση των ξεβράκωτων συντροφισσών!

:grin:

(η δρακουλέσκου είναι το όνειρο της κολλητής του Γιάνη και του Γιωργάκη, της παναρίταινας)
 
OP
OP
D

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.246
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
16
Γράψτε ότι θέλετε, σε 1-2 μήνες θα ακούτε τι πούτσες θέλει να ρίξει στους Ελληνες......

:zfuck:  :zfuck:  :zfuck:
 

Συνημμένα

  • Velculescu.jpg
    Velculescu.jpg
    103,1 KB · Εμφανίσεις: 25

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.090
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Το νου σας ερχεται ... ωρα να παρουμε KY

3115730.jpg
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom