Επισκέπτης
Αντε γαμησου ρε Αβραμη που μου εγινες και Μουτσινας.Δυστυχώς όχι!Θα τις βλέπαμε και θα κυλιόμασταν από τα γέλια τώρα. Πολύ κιτσ όλες οι γκόμενες !
Αντε γαμησου ρε Αβραμη που μου εγινες και Μουτσινας.Δυστυχώς όχι!Θα τις βλέπαμε και θα κυλιόμασταν από τα γέλια τώρα. Πολύ κιτσ όλες οι γκόμενες !
Είχα πάει και γω σε ένα τέτοιο ΄΄Ball΄΄ πολύ γέλιο....!!
οταν τελειωνουν ειτε το σχολειο ειτε το πανεπιστημιο κανουν ενα χωρο πουλεγεται στα βουλλγαρικα μπαλ και πανε σε κεντρα και ντυνονται σαν υπερπαραγωγες τσοντας
το θυμαμαι οταν και εγω ειχα αποφοιτησει απο το πανεπιστημιο!σαν να γυριζαμε σκληρο πορνο
prin 13 xronia
Παίκτη ποτέ τέλειωσες;
diaφωνο οι ωοθλγαρες ειανι στο κρεββατι λιγο κρυες!!11 απανια θα πετυχεις καλη ντανα βουλγαρα καθως και κοπελα! ομως οι βουλγαρεες ειναι οι καλυτερες στο μουχαμπεντι ανοιχτες για παρλα και πιπερατες ομιλιεςΟι Βουλγάρες γαμιούνται ωραία.
Δεν λένε όχι σε τίποτα.
Καθαρές, καυλιάρες, και δεν σου ζαλίζουν τα αρχίδια.
prin 13 xronia
diaφωνο οι ωοθλγαρες ειανι στο κρεββατι λιγο κρυες!!11 απανια θα πετυχεις καλη ντανα βουλγαρα καθως και κοπελα! ομως οι βουλγαρεες ειναι οι καλυτερες στο μουχαμπεντι ανοιχτες για παρλα και πιπερατες ομιλιες
η μοναδικη εξαιρεση βουλγαρας που πηδιεται φοβερα η νικολ απο το fkk artemis
η βασιλισσα του αρτεμις
Τι να σου πω ρε φίλε;
Εχω πάρει 4 πουτάνες από Βουλγαρία. Η μία καλύτερη από την άλλη.
Ίσως να έπεσα εγώ σε περίπτωση.
ισως αυτες που δουλευουν ελλαδα!γιατι ειναι χαμηλης νοημοσυνης διοτι συνηθως ο νταβας τα παιρνει ολα τα λεφτα αν ειναι μικρες και το ξερω απο πρωτο χεριΤι να σου πω ρε φίλε;
Εχω πάρει 4 πουτάνες από Βουλγαρία. Η μία καλύτερη από την άλλη.
Ίσως να έπεσα εγώ σε περίπτωση.
ekei ειναιν η νικολ!απο βρατσα η βασιλισσα της πιπας ισως σε ολο τον κοσμο η βασιλισσα του ναου του σεξΠοια ειναι η νικολ για δώσε informations
Εχει δίκιο ο volcano γενικά είσαι κρυόκωλες και θέλει πολλούς Λεβητες αερίου για να ζεσταθουν
η νικολ ειναι η βασιλισσα στο ναο του σεξ η βασιλισσα της πιπας απο την βρατσα ενα απιστευτω μωροΠοια ειναι η νικολ για δώσε informations
αυτες δεν παιζει με την καμια να ειναι μαθητριες.μαλλον για δασκαλες (του ερωτα) τις κοβω