Νέα

Δείτε ΟΛΟΙ ALPHA απόψε!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Το ακουσα το πρωι στον αντ1.
Μου φαινεται ομως κ' εμενα περιεργο να παιρνουν μονο τοσα (αν ειναι και γνωστες) για 4 ωρες

Μάλλον επειδή τις δέσανε πάνε να βγάλουν τον τύπο εκμεταλλευτή κι αυτές να παρουσιαστούν ως θύματα και ριγμένες.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Που φτάσαμε..η πιο ξεφτυλισμένη φάρα (μετά τους πολιτικούς) να κάνει μαθήματα ηθικής.

Σα να βγει δηλαδή ο ευαγγελάτος και να κατακρίνει της πορνό ταινίες.

Θα πρέπει να δημιουργηθεί μια αντίρροπη δύναμη που να κάνει κριτική στους δημοσιογράφους. Ως πότε τουμπεκί;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ξεκολλιστε ρε απο τα λαμογια τους μεγαλοδημοσιογραφους .... Οι μεγαλυτεροι υποκριτες και ρουφιανιοι ειναι. Ελεος πια. Εχουν καταντησει οι απολυτοι αρχοντες αυτης της χωρας, με την ανοχη ολων μας. 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
E γι'αυτό θα πρέπει να τους στραπατσάρουμε λίγο. Με καλή στρατηγική όλα γίνονται.

Ειδικά μέσω internet

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Που φτάσαμε..η πιο ξεφτυλισμένη φάρα (μετά τους πολιτικούς) να κάνει μαθήματα ηθικής.

Σα να βγει δηλαδή ο ευαγγελάτος και να κατακρίνει της πορνό ταινίες.

Θα πρέπει να δημιουργηθεί μια αντίρροπη δύναμη που να κάνει κριτική στους δημοσιογράφους. Ως πότε τουμπεκί;

Eγώ βλέπω ΣΚΑΙ εδώ και καιρό που κρίνει και κατακρίνει τους γκρίζους-δημοσιογράφους και το ότι κάνουν την τρίχα-τριχιά.
Θα έπρεπε κάποιος μάγκας να πάει με κρυφή κάμερα στους δημοσιογράφους αυτούς αλλά και τους υπέυθυνους ενημέρωσης στο κανάλι, και να τους στήσει καμμια φάση με κολ-γκερλ κλπ.Εκεί να δείτε γέλιο!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Eγώ βλέπω ΣΚΑΙ εδώ και καιρό που κρίνει και κατακρίνει τους γκρίζους-δημοσιογράφους και το ότι κάνουν την τρίχα-τριχιά.
Θα έπρεπε κάποιος μάγκας να πάει με κρυφή κάμερα στους δημοσιογράφους αυτούς αλλά και τους υπέυθυνους ενημέρωσης στο κανάλι, και να τους στήσει καμμια φάση με κολ-γκερλ κλπ.Εκεί να δείτε γέλιο!

Ο ΣΚΑΙ ειναι καλος, θα συμφωνισω. Αλλα νομιζω οτι μια απο τα ιδια θα δουμε και απο τον ΣΚΑΙ τα προσεχη χρονια (αν επιιβιωσει στην ζουγκλα).

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δυστυχώς, θα συμφωνήσω μαζι σου!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Εγω ξέρω οτι 5 λέπτα ειδα το ρεπορτάζ 3 φορες μας εδειξαν τον κώλο της "συνεργατιδας" υποψηφίας cg. Αυτες αλήθεια ποσο τις πλήρωσε ο Αλφα. κωλος παντα πολύ καλος.

εγω λέω να στειλουμε το site στο Μητσικώστα να κάνει ρεπορταζ μεσα απο τους χαρακτηρες.

"Στρατηγε μου 60? ο φραπές στην Ομήρου, ειναι δυνατον" να λέει σαν λεβεντης ή να διαβαζει το λεξικό τον ct σαν Ευαγγελα΄τος .

"Μαλιστα κα Μακρή με 300? την ώρα παιρνεις GFE,CIM....." και μετα να δειχνει σκήνες απο τσοντες που εχουν παιξει καποια city tours.

thodoris66

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ετσι!!!!!
και θα αρχισουμε παλι τα....:δεν δινω το τηλ μην καει.....
θυμαστε τι ειχε γινει και παλιοτερα με τον Τριανταφυλλοπουλο και κλεισαν ολα τα studio και εξαφανιστηκαν οι αλλοδαπες δεν ξερω και εγω για ποσο καιρο

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
O  Μανεσης    μιμειται  τον  Ευαγγελατο  σε  θεματολογια  , στυλ(γλοιωδης γιαπις)  και  σε  τιτλο εκπομπης    και  αποδεικνυει  ποσο  χαμηλα  μπορει  να  πεσει  το  ανθρωπινο  ειδος .  Και  ερχομαι  και  ρωταω : Ποιος  εχει    μεγαλυτερη    αξιοπρεπεια ? Η  κοπελα  που  εκδιδεται  και  προσφερει  τις  υπηρεσιες  της  ή  οι  τσατσοδημοσιογραφοι    που  για    τα  νουμερα  της  AGB  φερνουν  τα  σκουπιδια  σπιτι  μας ?  Νομιζω  οτι  ξερουμε  ολοι  την  απαντηση....

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Είδα χθες ένα όνειρο. Ήταν λέει ο Εισαγγελάτος κι εκεί που καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού του είδε τη γυναίκα του να τον παίρνει άγρια από ένα τύπο σε ένα ξενοδοχείο. Τρελλάθηκε παιδιά ο άνθρωπος. Έδειχναν τη γυναίκα του σε όλα τα κανάλια να τον παίρνει και προσπαθούσε να κρύψει την τηλεόραση από τα παιδιά τους να μην βλέπουν τη μάνα τους σε αυτά τα χάλια. Δεν έκλεινε όμως η ρημάδα η συσκευή αλλά συνέχιζε να δείχνει και κάποια στιγμή έδειχνε τον Ευαγγελάτο τον ίδιο να κλαίει στο σπίτι του και την άλλη τη γυναίκα του να γαμιέται ταυτόχρονα ........ και τα παιδιά να τα βλέπουν όλα........ Ήταν φρίκη έτσι ;

Επισκέπτης
καλα για νεα τα λεει ο μανεσης δεν την κανει κατα 8εσσαλονικη να την στησει εξω απο το ελ..... παλας να δει επωνυμες οπως η μασ.......... να χτυπανε ταριφα 600 ευρω την ωρα

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ήθελα να γράψω ότι στο όνειρό μου την ώρα που αυτός έκλαιγε και τα παιδιά ούρλιαζαν στο σπίτι μπήκε ένας τύπος με ένα μικρόφωνο και τον ρωτούσε πώς αισθάνεται .... αλλά τον λυπήθηκα ... όπως αυτός κι οι όμοιοί του δεν λυπήθηκαν ποτέ αυτούς που κατέστρεψαν άδικα ...

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Μάνεσης: Εμετική κόπια του Ευαγγελάτου. Βγάζει και κάτι πολύ γλοιώδεις. Για τα μπάζα. Προτείνω μαγνητοσκόπισή του την ώρα που χέζει και ποστάρισμα του βίντεο στο net. Από αυτή μου την πράξη δε θέλω να βγάλω λεφτά.

Ευαγγελάτος: Αυτός που απευθύνθηκε στο χαμηλότερο κοινό παρονομαστή. Έχει βγάλει φράγκα εκμεταλευόμενος ανθρώπινο πόνο ή καταστρέφοντας ζωές. Προτείνω την υλοποίηση του ονείρου του kakoslikos. Προσωπικά θα έβαζα τη λέξη "κόρη" αντί για "γυναίκα", και θα πουλούσα το βίντεο σε όποιον έδινε τα περισσότερα, ακριβώς όπως έκανε αυτός.Να βγάλουμε και κανα φράγκο.

Αυτιάς: Εμετικός. Ακόμα ψάχνω τρόπο εκδίκησης που να του αρμόζει.

Πούσταράδες, ελπίζω οι μέρες σας είναι μετρημένες

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ο μεγαλαυτιάς (με μικρό όχι κατά λάθος) μου δίνει την εντύπωση του γλοιώδους ατόμουπου όλοι οι στοιχειωδώς αξιοπρεπείς άνθρωποι συχαίνονται . Του εμετικού γλύφτη.

Ο εισαγγελάτος είναι ο πρίγκηπας του λαϊκισμού. Ο γκουρού του λαϊκισμού είναι ο γαρυφαλόπουλος και ο χουλιγκάνος του λαϊκισμού ο κρητικουνάκης.

Ο Μάνεσης προσπαθεί να γίνει κάποιος αντιγράφοντας ότι μπορεί απ' όλους αυτούς. Και έρχονται κι' άλλοι φιλαράκια......

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα να πω ότι όλα τα γράφετε από ζήλεια γιατί θα σας γαμηθεί ο κώλος για να βγάλετε τα λεφτά να γαμήσετε ένα μοντέλο,
ενώ όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" τα γαμάν τσάμπα τάζοντας καριέρα,
θα πω ψέματα;
Τώρα αν πέσουν σε καμιά μεγάλη πουτάνα και πετύχει την καριέρα της, ή και κανένα "στεφάνι" και  παρτουζιάρουν μετά οικογενειακώς και τηλεοπτικώς όλη την Ελλάδα,
αυτοί βγάζουν τις γυναίκες τους στο γυαλί για μάτι και κονόμα.
Ε!! Τώρα αν δεν είναι αυτοί προαγωγοί, τότε ποιός είναι;

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα να πω ότι όλα τα γράφετε από ζήλεια γιατί θα σας γαμηθεί ο κώλος για να βγάλετε τα λεφτά να γαμήσετε ένα μοντέλο,
ενώ όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" τα γαμάν τσάμπα τάζοντας καριέρα,
θα πω ψέματα;
Τώρα αν πέσουν σε καμιά μεγάλη πουτάνα και πετύχει την καριέρα της, ή και κανένα "στεφάνι" και  παρτουζιάρουν μετά οικογενειακώς και τηλεοπτικώς όλη την Ελλάδα,
αυτοί βγάζουν τις γυναίκες τους στο γυαλί για μάτι και κονόμα.
Ε!! Τώρα αν δεν είναι αυτοί προαγωγοί, τότε ποιός είναι;

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΥΘΜΕΝΗ Υποκρισια της δημοσιγραφικης κλικας και αλητειας......μου ειναι αδιαφοροι οι νταβατζηδες που σπρωχνουν μοντελες και λοιπες σαβουρες(αλλωστε αν γινετε εν κοινη συνενεση...ολα καλα.....ισως αν τους φορολογουσαν να μην ηταν ποινικα κολασιμο το θεμα).....με ενδιαφερει ο νταβατζης της ενημερωσης που ταιζει το κοσμο με μαλακιες...αβανταροντας τον νταβατζη αφεντικο του για να ασχολειτε ο κοσμος με μαλακιες και οχι με τα πραγματικα προβληματα που τον απασχολουν.....Μανεσης-Μακης-Ευαγγελλατος ανηκουν στην νομεκλατουρα των ρουφιανων δημοσιογραφων......φανταστειτε λεω φανταστειτε να μαθεναμε για το δικο τους ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.....

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

RobertK

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για αλλη μια φορά επιβεβαιώνετε ο χρυσός κανόνας οτι όλες οι γυναίκες (αντε το 99%) εχουν την τιμή τους.
ειτε ειναι 20ε ειτε ειναι 50ε, ειτε ειναι 100ε, 1000ε, 3000ε ........

Σε ένα κοκτέιλ-πάρτυ στο Λονδίνο, κάποιος πολύ επώνυμος ρώτησε στα ίσια μία ωραία και "πολύ καθώς πρέπει" κυρία αν θα ήταν διατεθειμένη να γαμηθεί μαζί του για 100 λίρες (αγγλίας).  ʼπάντηση αρνητική.
"1000 λίρες;"  "Σας παρακαλώ, σταματήστε το πείραγμα".
"10.000 λίρες;"    Γέλοιο.
"20000 λίρες;"    "ʼντε να σας κάνω το χατήρι, επειδή σας συμπαθώ και σας σέβομαι ιδιαίτερα. Πού και πότε;"
"125 λίρες;"  "Μα για τί με περάσατε, για πουτάνα;"
"Αυτό, αγαπητή μου, το έχουμε ήδη διαπιστώσει. Τώρα διαπραγματευόμαστε την τιμή..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom