Lakisglukoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όλο αυτο υπαρχει και στην προηγουμενη σελιδα.
Θα το βλεπουμε καθε δυο ωρες?
δεν το είδα ρε μαν, σόρρυ
Όλο αυτο υπαρχει και στην προηγουμενη σελιδα.
Θα το βλεπουμε καθε δυο ωρες?
ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει και βαριεμαι να διαβασω τα σεντονια σας.
το χαρατσι μεσω της ΔΕΗ παει και στους ενοικιαστες?
Γιατι να διαβασεις σεντονια?ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει και βαριεμαι να διαβασω τα σεντονια σας.
ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει και βαριεμαι να διαβασω τα σεντονια σας.
Ἐμαζεύσατε ὑπομονετικῶς ὁλόκληρον κάδον γάλακτος καὶ μὲ ἕν λάκτισμα τὸν ἀνετρέψατε καὶ ἐκρημνίσατε ὅ,τι ἐδημιουργήσατε...
οκ,ευχαριστω.Το πληρώνει αυτός στου οποίου το όνομα είναι ο λογαριασμός και τελικός υπόλογος είναι ο ιδιοκτήτης.
χαχα! :-*Γιατι να διαβασεις σεντονια?
Το θεμα ειναι απλο.
Ψαχνεις τα δικα μου ποσταρισματα, τα διαβαζεις και ενημερωθηκες.
Τελος.
μου κανε εντυπωση γτ πληρωσα ενα λογαριασμο ρευματος πριν κανα 2 βδομαδες και δεν ειχε κανενα εκτακτο τελος...Γιατι silva μου ενοικιαζεις?Ε Μ ενοικιαζεις το πληρωνεις εσυ και του τα αφερεις απο το ενοικιο καρδια μου....Πως σου φανηκε?
Στον επομενο ειναι. Η πρωτη δοση.οκ,ευχαριστω.
και λεω τι στο καλο μηπως το πληρωσα και δεν πηρα χαμπαρι?
η πολυκατοικια ειναι καινουρια. κανα 2-3 νοικια θα ειναι αυτο το ειδικο τελος.Στον επομενο ειναι. Η πρωτη δοση.
Ωραιο αβαταρ.η πολυκατοικια ειναι καινουρια. κανα 2-3 νοικια θα ειναι αυτο το ειδικο τελος.
ευχαριστω αγαπη. :-*Ωραιο αβαταρ.
Παρακαλω λατρεια :-*ευχαριστω αγαπη. :-*
ευχαριστω αγαπη. :-*
Παρακαλω λατρεια :-*
Καλησπερα Silva. Mπορεις να το αλλαζεις το avatar σου και σε διαφορες αποχρωσειςευχαριστω αγαπη. :-*
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!Καλησπερα Silva. Mπορεις να το αλλαζεις το avatar σου και σε διαφορες αποχρωσεις
Εμ, οποιος χανεται για τρεις μηνες, μετα εχει αποριες.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Όχι.Εσυ Σιλβα αν βρισκοσουν σε δυσκολη οικονομικη κατασταση θα το γυρναγες στις βιζιτες ποτε? (αν επιτρεπεται βεβαια απαντας)