- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.334
- Πόντοι
- 42.697
Θέλει να ρεφάρει τα χαμέναουσιαστικά είπε στον GAP, πάμε άλλο έναν γύρο? double or nothing...
έτσι συμπεριφέρεται μόνο ο χαμένος, ποτέ ο νικητής
Θέλει να ρεφάρει τα χαμέναουσιαστικά είπε στον GAP, πάμε άλλο έναν γύρο? double or nothing...
αυτη ειναι λογικη παρατηρηση τη δεχομαι ...αλλα στα πλαισια επικοινωνιακης πολιτικης "μοστρας"
απλα προσωπικα συνηθιζω να σκεφτομαι ( στην προκειμενη περιπτωση οικονομικα μεγεθη ) πριν ενεργησω ...δυσκολο καποιοι ανθρωποι βρουν ουσιαστικα οικονομικα δεδομενα και στρατηγικες απο το ΠΑΣΟΚ , αν κανω λαθος ας γραψει καποιος συγκροτημενα καποια απαντηση θα το εκτιμησω
Καμιά φορά όμως είναι προτιμότερο το original βαλκάνιο παρά το imitation obama...
μην λες αυτο το ονομα τυπεΕίναι σα να λες ότι ο βύντρα έπαιξε καλά επειδή δεν έβαλε αυτογκολ!
και μονο απο αυτο που εγραψες , ειλικρινα απαξιω να σου απαντησω ,ΕΓΩ εχω πει πολλα εναντιον του ενφορσερ....αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι δεν ειναι ηλιθιος σαν και εσενα...
μην μου πείς οτι θα ψηφίσεις GAP εσύ γιατί θα βουτήξω απο τον τριτο! (που είμαι τώρα)είναι γεγονός...ο GAP ήταν γερμανός[size=20pt][/size] σήμερα
Τα βλέπωΘέλει να ρεφάρει τα χαμένα
Όχι ακριβώς - αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε με τίποτα. Ανέκαθεν είχε το μοναδικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας και σε αυτό ποντάριζε απόψε για να μετριάσει τη χασούρα.για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν του βγαίνει ο τσαμπουκάς και το one man show (ποιους άλλους να βγάλει μπροστά να μου πεις...) και αυτό επειδή στρατηγικά έκανε λάθος
το debate ήταν το τελευταίο του χαρτί, ειδικότερα μετά την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων που του έκαναν την γνωστή ζημιά
Str8....αυτό είναι γνωστό και έχεις απόλυτο δίκιο.
αλλά αν το γνωρίζουμε εμείς, ο μπούλης δεν έπρεπε να το ξέρει?
για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν του βγαίνει ο τσαμπουκάς και το one man show (ποιους άλλους να βγάλει μπροστά να μου πεις...) και αυτό επειδή στρατηγικά έκανε λάθος
το debate ήταν το τελευταίο του χαρτί, ειδικότερα μετά την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων που του έκαναν την γνωστή ζημιά
και το χειρότερο από όλα....έκλεισε την εμφάνισή του με μία φράση που τον αυτοπροσδιορίζει ως τον χαμένο του debate....
ουσιαστικά είπε στον GAP, πάμε άλλο έναν γύρο? double or nothing...
Ίσως. Αλλα όχι ΑΥΤΌΝ το Βαλκάνιο.
Όχι ακριβώς - αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε με τίποτα. Ανέκαθεν είχε το μοναδικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας και σε αυτό ποντάριζε απόψε για να μετριάσει τη χασούρα.
Δεν του βγήκε - ο Γιώργος πρέπει να είχε πάρει βιταμίνες που ελευθερώνουν περισσότερο οξυγόνο στον εγκέφαλο ή μήπως του έκανε κανένα τρομερό τσιμπούκι η Άντα?
Λίγο πριν βγουν στο στούντιο όπως παλιά οι μποξέρ?
και μονο απο αυτο που εγραψες , ειλικρινα απαξιω να σου απαντησω ,
η αδιαφορια μου προς απαντηση σου
Μα σε αυτό κάνεις μόκο - κι εσύ κι εγώ κι ο καθένας. Κάνεις δύο χρόνια απογραφή ρε μαλάκα Κώστα και μετά ξεκινάνε τα σκάνδαλα - πείνα χρόνων ρε λιμασμένοι εντάξει, αλλά κρατάτε και λίγο τα προσχήματα.Είπαμε....
Το ερώτημα 5,5 χρόνια τί κάνατε αναβόσβηνε σαν τρελό...
Θέλει να ρεφάρει τα χαμένα
Όχι ακριβώς - αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε με τίποτα. Ανέκαθεν είχε το μοναδικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας και σε αυτό ποντάριζε απόψε για να μετριάσει τη χασούρα.
O gap μου θύμισε έντονα τον έβερτ του 1996. Νωθρός, σαν να μην είχε ψυχή. Ύπνος.
Σαν γενική εικόνα ο κωστάκης έπαιξε επιθετικά και τον πήρε αμπάριζα ειδικά στο τέλος.
Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια, μιας και ο στόχος της ΝΔ είναι οι ψηφοφόροι της και μετά οι άλλοι.
Πάρα πολύς κόσμος περίμενε να τον στριμώξει - αλλά ήταν και διαβασμένος και cool που λένε. Καταρχήν ήταν πολύ καλύτερος από χθες. Ο εφικτός στόχος ήταν να μικρύνει την ψαλίδα, ώστε να μην έχει την αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ (που μάλλον την έχει).ΡΕ ΠΡΙΣΤΙΝ, υπηρχε λογικο ανθρωπο που να πιστευε στις 4 σεπτεμβρη οτι ο καραμανλης θα μπορουσε να γυρισει το +4 μεχρι της εκλογες ειτε πηγαινε καλα στο ντιμπέιτ ειτε οχι ο καραμανλης? το παιχνιδι της νδ δεν χαθηκε σημερα
Θέμα ερμηνείας- μπορεί να σημαίνει και "όποτε θέλω σε έχω"...
Διότι αν εκτιμούσε ότι δεν κέρδισε τις εντυπώσεις, τότε θα την έκανε αλα γαλλικά.