Νέα

Debates!!! Απόψεις & Συμπεράσματα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 643
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός Αρχηγός σάς έκανε καλύτερη εντύπωση μετά το Debate ?

• Καραμανλής

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανδρέου

• Παπαρήγα

• Καρατζαφέρης

• Χρυσόγελος

• Σία Κοσιώνη

• Κανένας!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
αυτη ειναι λογικη παρατηρηση τη δεχομαι ...αλλα στα πλαισια επικοινωνιακης πολιτικης "μοστρας"

απλα προσωπικα συνηθιζω να σκεφτομαι ( στην προκειμενη περιπτωση οικονομικα μεγεθη ) πριν ενεργησω ...δυσκολο καποιοι ανθρωποι βρουν ουσιαστικα οικονομικα δεδομενα και στρατηγικες απο το ΠΑΣΟΚ , αν κανω λαθος ας γραψει καποιος συγκροτημενα καποια απαντηση θα το εκτιμησω

καταρχην θα απαντησεις σε αυτο

//////Ο ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥ προτεινε 3 φορες συνεργασια υπο ορους για να εχει 152+10 βουλευτες για να εχει ανετη κοινοβουλευτικη πλειοψηφια και να μην εκβιαζεται απο τατουληδες ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ειχε την χρυση ευκαιρια να το κανει μετα τις ευρωεκλογες

τι εκανε ο κωστακης πηγε διακοπες δεν παλεψε να αντιστρεψει το κλιμα του επομενους 8 μηνες απο το ιουνιο μεχρι το ΜΑΡΤΙΟ (ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ) και παρεδωσε την εξουσια στο τζεφρυ!!!!...κανωντας εκλογες

και μετα λες για τους πασοκους στο δημοσιο? Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?////////

κατα δευτερο επειδη εσυ ψηφιζεις με οικονομικα κριτηρια δεν παει να πει οτι ψηφιζουν ολοι ετσι..οποτε μην ζητας να κρινουν ολοι το κωστακη βαση οικονομια που κανενας ψηφοφορος δεν καταλαβαινει επι της ουσιας

αλλα πως νομιμοποιητε η ΝΔ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΡΕΟΣ 165 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΕΓΩ εχω πει πολλα εναντιον του ενφορσερ....αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι δεν ειναι ηλιθιος σαν και εσενα...
και μονο απο αυτο που εγραψες , ειλικρινα απαξιω να σου απαντησω ,
η αδιαφορια μου προς απαντηση σου

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν του βγαίνει ο τσαμπουκάς και το one man show (ποιους άλλους να βγάλει μπροστά να μου πεις...) και αυτό επειδή στρατηγικά έκανε λάθος

το debate ήταν το τελευταίο του χαρτί, ειδικότερα μετά την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων που του έκαναν την γνωστή ζημιά
Όχι ακριβώς - αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε με τίποτα. Ανέκαθεν είχε το μοναδικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας και σε αυτό ποντάριζε απόψε για να μετριάσει τη χασούρα.

Δεν του βγήκε - ο Γιώργος πρέπει να είχε πάρει βιταμίνες που απελευθερώνουν περισσότερο οξυγόνο στον εγκέφαλο ή μήπως του έκανε κανένα τρομερό τσιμπούκι η Άντα? :tooth:

Λίγο πριν βγουν στο στούντιο όπως παλιά οι μποξέρ? :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Str8....αυτό είναι γνωστό και έχεις απόλυτο δίκιο.

αλλά αν το γνωρίζουμε εμείς, ο μπούλης δεν έπρεπε να το ξέρει?

για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι δεν του βγαίνει ο τσαμπουκάς και το one man show (ποιους άλλους να βγάλει μπροστά να μου πεις...) και αυτό επειδή στρατηγικά έκανε λάθος

το debate ήταν το τελευταίο του χαρτί, ειδικότερα μετά την απαγόρευση των δημοσκοπήσεων που του έκαναν την γνωστή ζημιά

και το χειρότερο από όλα....έκλεισε την εμφάνισή του με μία φράση που τον αυτοπροσδιορίζει ως τον χαμένο του debate....

ουσιαστικά είπε στον GAP, πάμε άλλο έναν γύρο? double or nothing...

έτσι συμπεριφέρεται μόνο ο χαμένος, ποτέ ο νικητής

Θέμα ερμηνείας- μπορεί να σημαίνει και "όποτε θέλω σε έχω"...
Διότι αν εκτιμούσε ότι δεν κέρδισε τις εντυπώσεις, τότε θα την έκανε αλα γαλλικά.

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το debate για να έχει κάποιο ουσιαστικό όφελος ο Κώστας, έπρεπε ο γιώργος να κατέβαζε το παντελόνι του και να έριχνε ένα χέσιμο σε πανελλαδικό δίκτυο...
Και φυσικά ο γιώργος δεν αυτοκτόνησε- αυτά τα κάνει ο βενιζέλος!  :grin:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Όχι ακριβώς - αιφνιδιάστηκε και δεν το περίμενε με τίποτα. Ανέκαθεν είχε το μοναδικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας και σε αυτό ποντάριζε απόψε για να μετριάσει τη χασούρα.

Δεν του βγήκε - ο Γιώργος πρέπει να είχε πάρει βιταμίνες που ελευθερώνουν περισσότερο οξυγόνο στον εγκέφαλο ή μήπως του έκανε κανένα τρομερό τσιμπούκι η Άντα? :tooth:

Λίγο πριν βγουν στο στούντιο όπως παλιά οι μποξέρ? :2funny:

ΡΕ ΠΡΙΣΤΙΝ, υπηρχε λογικο ανθρωπο που να πιστευε στις 4 σεπτεμβρη οτι ο καραμανλης θα μπορουσε να γυρισει το +4 μεχρι της εκλογες ειτε πηγαινε καλα στο ντιμπέιτ ειτε οχι ο καραμανλης? το παιχνιδι της νδ δεν χαθηκε σημερα

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Είπαμε....
Το ερώτημα 5,5 χρόνια τί κάνατε αναβόσβηνε σαν τρελό...
Μα σε αυτό κάνεις μόκο - κι εσύ κι εγώ κι ο καθένας. Κάνεις δύο χρόνια απογραφή ρε μαλάκα Κώστα και μετά ξεκινάνε τα σκάνδαλα - πείνα χρόνων ρε λιμασμένοι εντάξει, αλλά κρατάτε και λίγο τα προσχήματα. :headbang:

Σεμνά και ταπεινά δεν είπατε? :rolleyes:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
O gap μου θύμισε έντονα τον έβερτ του 1996. Νωθρός, σαν να μην είχε ψυχή. Ύπνος.
Σαν γενική εικόνα ο κωστάκης έπαιξε επιθετικά και τον πήρε αμπάριζα ειδικά στο τέλος.

Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια, μιας και ο στόχος της ΝΔ είναι οι ψηφοφόροι της και μετά οι άλλοι.

Επισκέπτης
Θέλει να ρεφάρει τα χαμένα

Μόνο που έτσι για να καταφέρεις να ρεφάρεις πρέπει να έχεις "γεμάτη παντελόνα" (όποιος έχει μπλέξει έστω και λίγο με το τζόγοτο γνωρίζει)
Μόνο που του Κωστάκη η "παντελόνα" άδειασε εντελώς.
Του πήρε και το σάνο σήμερα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Λοιπόν ξέρεις κάτι? παραπονταρισε σε αυτό και νόμισε ότι είναι ο θεός

Και δεν του βγήκε

Η συμπεριφορά του σήμερα μου θύμισε μαθητή που τον σήκωσε η δασκάλα για διάβασμα και τον τσάκωσε αδιάβαστο.

Και αυτός άρχισε τις παπαρολογιες και τις χειρονομίες για να πείσει.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
O gap μου θύμισε έντονα τον έβερτ του 1996. Νωθρός, σαν να μην είχε ψυχή. Ύπνος.
Σαν γενική εικόνα ο κωστάκης έπαιξε επιθετικά και τον πήρε αμπάριζα ειδικά στο τέλος.

Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια, μιας και ο στόχος της ΝΔ είναι οι ψηφοφόροι της και μετά οι άλλοι.

αυτο ισχυει που λες στην λογικη οτι ο καραμανλης θελει να φερει πισω στο κομμα του οσους δημοσκοπικα εχουν παει με το πασοκ...και το συγκεκριμενο target group εχει παει στο γιοργο για καπιους σαφεις λογους αλλα ενα αλλο κομματι των οπαδων θα κανει αποχη ή θα ψηφισει ΛΑ.ΟΣ...ΑΥΤΟΥς Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ?

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ΡΕ ΠΡΙΣΤΙΝ, υπηρχε λογικο ανθρωπο που να πιστευε στις 4 σεπτεμβρη οτι ο καραμανλης θα μπορουσε να γυρισει το +4 μεχρι της εκλογες ειτε πηγαινε καλα στο ντιμπέιτ ειτε οχι ο καραμανλης? το παιχνιδι της νδ δεν χαθηκε σημερα
Πάρα πολύς κόσμος περίμενε να τον στριμώξει - αλλά ήταν και διαβασμένος και cool που λένε. Καταρχήν ήταν πολύ καλύτερος από χθες. Ο εφικτός στόχος ήταν να μικρύνει την ψαλίδα, ώστε να μην έχει την αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ (που μάλλον την έχει).

IMHO το debate δεν άλλαξε τις ισορροπίες. Κάτσε τώρα πάω να πάρω μάτι τις :tits: της Ηρώς. :tooth:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θέμα ερμηνείας- μπορεί να σημαίνει και "όποτε θέλω σε έχω"...
Διότι αν εκτιμούσε ότι δεν κέρδισε τις εντυπώσεις, τότε θα την έκανε αλα γαλλικά.

μπορεί...αλλά μετά την σημερινή εμφάνιση και 7% κεφάλι του GAP....εκτιμώ πως δεν το εννοούσε έτσι.

μου θύμισε λίγο τον τύπο που έχει φάει απίστευτο ξύλο και αιμόφυρτος στην αγκαλιά της γκόμενάς του βρίζει θεούς και δαίμονες και υπόσχεται ότι την επόμενη φορά θα γαμήσει την μανούλα εκείνου που τον έκανε τόπι

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Yorgos συμφωνώ με την εκτίμηση σου

Ο Καραμανλής είναι πολλά αλλα δεν είναι βλάκας

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγε τόσο καλά

Stories