apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη που τυπε?Φίλοι μου...με αυτή την απάντηση των οικολόγων μόλις αποφάσισα πού θα ρίξω τον οβολό μου...με τις υγείες μας.
δηλαδη που τυπε?Φίλοι μου...με αυτή την απάντηση των οικολόγων μόλις αποφάσισα πού θα ρίξω τον οβολό μου...με τις υγείες μας.
έκανε λάθος γιατί δεν έπρεπε να πάει σε αντιπροσωπεία αλλά σε κατασκευή.Φίλος το 95 επένδυσε κάποια σοβαρά εκατομύρια για ανεμογενήτριες που αγόρασε. Θα κάναμε και αντιπροσωπεία αλλά πρώτα να βλέπαμε....
10 χρόνια μετά οι γεννήτριες δεν είχαν μπει ακόμα σε λειτουργία λόγω γραφιοκρατίας!!!!!
ο φίλος καταστράφηκε και οι πολίτικοί μας σήμερα σε ερώτηση που έγινε το έκαναν γαργάρα!!!!!
οπότε άσε με για τα πράσινα άλογα που λένε επειδή τους τα λένε για να τα λένε!!!!
τώρα ξύπνησαν?
και τι πρόκειται να γίνει? ελπίζεις ότι στο ελλάντα θα γίνει πράσινη ανάπτυξη?
.............να μην συνεχίσω γιατί θα βγω και δε θέλω να χαλάσω το όνειρό τους......
(πολύ ψηλά γράμματα φίλε γαιμ, για όλους! αλλά αυτή είναι η ουσία. όλα τα άλλα είναι για να πουλάμε τα προϊόντα μας.....)
και εγωΦίλοι μου...με αυτή την απάντηση των οικολόγων μόλις αποφάσισα πού θα ρίξω τον οβολό μου...με τις υγείες μας.
στο κόμμα: "χαρίζω οικόπεδα"δηλαδη που τυπε?
Φίλος το 95 επένδυσε κάποια σοβαρά εκατομύρια για ανεμογενήτριες που αγόρασε. Θα κάναμε και αντιπροσωπεία αλλά πρώτα να βλέπαμε....
10 χρόνια μετά οι γεννήτριες δεν είχαν μπει ακόμα σε λειτουργία λόγω γραφιοκρατίας!!!!!
ο φίλος καταστράφηκε και οι πολίτικοί μας σήμερα σε ερώτηση που έγινε το έκαναν γαργάρα!!!!!
οπότε άσε με για τα πράσινα άλογα που λένε επειδή τους τα λένε για να τα λένε!!!!
τώρα ξύπνησαν?
και τι πρόκειται να γίνει? ελπίζεις ότι στο ελλάντα θα γίνει πράσινη ανάπτυξη?
.............να μην συνεχίσω γιατί θα βγω και δε θέλω να χαλάσω το όνειρό τους......
(πολύ ψηλά γράμματα φίλε γαιμ, για όλους! αλλά αυτή είναι η ουσία. όλα τα άλλα είναι για να πουλάμε τα προϊόντα μας.....)
όχι η Πελέκη...δεν άκουσες καλά...το ..ΦΕΛΕΚΙΠλάκα μας κάνει ο χοντρός. Η Πελέκη είναι στα χέρια της δικαιοσύνης?
Μόνο στο Extra αργά το βράδυ θα μπορούσε να παίξει αυτό το σενάριο.
Χαλαρά ξενύχτι εμείς, ε easy?
Και τέλος.
Ο Λαμπράκης τις θέλει δικές του. Ούτε καν το Μελισσανίδη δεν άφησε να φτιάξει πάρκο.
Κύριε μου δε θέλω γεωπόνο θέλω μαθηματικό
Όχι θα πάρεις γεωπόνο, δεν θέλαμε μαθηματικούς για φέτος
σηκω ανδρεα για να δεις το παιδι της πρασινης αναπτυξηςκιόμως.....τις δικές μου δεν τις πείραξε καν!
Yorgos = πράσινη ανάπτυξη!
Είναι θέμα χρόνου να φτιαχτεί τέτοιο topic, οπότε πήρα την πρωτοβουλία να το φτιάξω από τώρα.
Μα ούτε τις δικές μου δεν μπορώ να στήσω ρε φίλε θα παράγω και για άλλους?έκανε λάθος γιατί δεν έπρεπε να πάει σε αντιπροσωπεία αλλά σε κατασκευή.
συννενοηθήκαμε εντάξει! κατάλαβες τι λέω!Ο Λαμπράκης τις θέλει δικές του.
Αυτό τώρα το λένε έτσι:"πράσινα άλογα" για επικοινωνιακούς λόγους.....και αλλος ενας φιλος μου ειχε αναλαβει μελετη για ανεμογεννητριες...
περιμενε την εγκριση ο επιχειρηματιας για να προχωρησει το εργο στην πατρα..
και πηρε τον πουλο...
η πρασινη αναπτυξη ειναι μια κοροιδια και μιση
και τα κομματα την αναφερουν μονο για ψηφοθηρικους λογους..
ειναι ο νεος "εκσυγχρονισμος"...
εχουμε καθε τετραετρια νεους ορους παπαρολογιες..