Νέα

Δε θέλω να ξαναπληρώσω ΕΡΤ..γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
έχω εκνευριστεί άσχημα με πολλά πράγματα ...απο την ΕΡΤ..θές για τους υπέρογκους μισθούς ορισμένων στελεχών...θές απ το γαυροκλίμα και την ειρωνία ορισμένων π.χ.Μίχα.. που τους πληρώνω...κακοδιαχείσρηση.......πέταμα χρημάτων σε eurovision και παπαριές...απ τη στιγμή που δεν έχουμε να φάμε...

δε θέλω να ξαναπληρώσω 25 και 30 ευρώ στην ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ.Είμαστε η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που πληρώνουμε δημόσια τηλεόραση υποχρεωτικά μέσω ΔΕΗ.

Κατ'αρχας έχω αυτό το δικαίωμα και πως?

Παρακαλώ αν γίνεται ν απαντήσει κάπιος που ξέρει κατά προτίμηση νομικός.. :think:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
έχω εκνευριστεί άσχημα με πολλά πράγματα ...απο την ΕΡΤ..θές για τους υπέρογκους μισθούς ορισμένων στελεχών...θές απ το γαυροκλίμα και την ειρωνία ορισμένων π.χ.Μίχα.. που τους πληρώνω...κακοδιαχείσρηση.......πέταμα χρημάτων σε eurovision και παπαριές...απ τη στιγμή που δεν έχουμε να φάμε...

δε θέλω να ξαναπληρώσω 25 και 30 ευρώ στην ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ.

Κατ'αρχας έχω αυτό το δικαίωμα και πως?

Παρακαλώ αν γίνεται ν απαντήσει κάπιος που ξέρει κατά προτίμηση νομικός.. :think:

γίνετε, αλλά πολύ μπελάς...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νομιζω η πρωτη που ειχε θεσει το θεμα και δικαιωθηκε ηταν η μελινα παλια....φανταζομαι να μπορεις αλλα δεν ξερω αν αποδεικνυεται και πως οτι δεν παρακολουθεις ερτ ....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Πρέπει να πας στο Παρακαταθηκών και Δανείων να πεις και να κάνεις αίτηση πως δεν επιθυμείς να πληρώνεις την ΕΡΤ στον λογαριασμό της ΔΕΗ και έπειτα θα πρέπει να καταθέτεις το αντίστοιχο ποσό στο Παρακαταθηκών και Δανείων κάθε φορά που έρχεται η ΔΕΗ… (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος όμως – πάντως αυτό είναι το γενικό πλαίσιο). Και όντως αυτό έκανε η Μερκούρη… 

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω η πρωτη που ειχε θεσει το θεμα και δικαιωθηκε ηταν η μελινα παλια....φανταζομαι να μπορεις αλλα δεν ξερω αν αποδεικνυεται και πως οτι δεν παρακολουθεις ερτ ....

θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω κάτι που δε λαμβάνω είτε ως υπηρεσία είτε ώς προϊόν.Απο που κι ως που σε αναγκάζουν μέσω του ρεύματος(που είναι βασικό αγαθό για όλους), να πληρώνεις ένα κανάλι..που εξυπηρετεί συμφέροντα...και τρώνε με χρυσά κουτάλια τα στελέχη τους.

Άκου εκεί...ο Παπαδημητρίου 150.000 ευρώ το χρόνο......έλα ρε Παπαδημητρίου.??????

ο Μιχος 1000 ευρώ την εμφάνιση.......άσε ρε.........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω κάτι που δε λαμβάνω είτε ως υπηρεσία είτε ώς προϊόν.Απο που κι ως που σε αναγκάζουν μέσω του ρεύματος(που είναι βασικό αγαθό για όλους), να πληρώνεις ένα κανάλι..που εξυπηρετεί συμφέροντα...και τρώνε με χρυσά κουτάλια τα στελέχη τους.

Άκου εκεί...ο Παπαδημητρίου 150.000 ευρώ το χρόνο......έλα ρε Παπαδημητρίου.??????

εγω ουτε να μου φτιαχνει καφεδες δεν τον επαιρνα παντως...... :2funny: :2funny: :2funny:

Loukanikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεις φιλε,
αλλα καλο θα ηταν να μαζευτουν πολλοι και να κατατε8ει μια ομαδικη αγωγη, και μετα απο καποια χρονια (γυρω στα 7 να υπολογιζεις) το 8εμα 8α καταληξει στο ΣτΕ, το οποιο βεβαια 8α το 8εωρησει αντισυνταγματικο!
Μονος να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια ειναι λιγακι δυσκολο το καταλαβαινω... γιατι δεν μιλας με το συνηγορο του πολιτη, και την προστασια του καταναλωτη? Το πι8ανοτερο ειναι να ξεκινησουν αυτοι τις διαδικασιες... και παλι καλο θα ηταν να μαζευτουν πολλα ατομα...

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Μπορεις φιλε,
αλλα καλο θα ηταν να μαζευτουν πολλοι και να κατατε8ει μια ομαδικη αγωγη, και μετα απο καποια χρονια (γυρω στα 7 να υπολογιζεις) το 8εμα 8α καταληξει στο ΣτΕ, το οποιο βεβαια 8α το 8εωρησει αντισυνταγματικο!
Μονος να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια ειναι λιγακι δυσκολο το καταλαβαινω... γιατι δεν μιλας με το συνηγορο του πολιτη, και την προστασια του καταναλωτη? Το πι8ανοτερο ειναι να ξεκινησουν αυτοι τις διαδικασιες... και παλι καλο θα ηταν να μαζευτουν πολλα ατομα...
.......

ναι όλα στην Ελλάδα δυστυχώς και να σκοτώσεις μετά απο κανά χρόνο θα εκδικαστείς....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το βρήκα.....

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (πχ τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (πχ ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να απαιτήσεις να πληρώσεις μόνο το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτεις μόνο το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα – υπέρ της ΔΕΗ) και όχι το υπόλοιπο.

Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να το διεκδικήσει δικαστικά!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φωτοβολταϊκά.
δεν θα πληρώνεις ούτε δεη

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Σε ολο το πανελ δλδ μονο ο πρππ και ο μιχος σε πειραξαν εσενα  :jerking:

edit: επειδη δεν ξερω καν πως βρεθηκα σε αυτο το τοπικ οτι και να απαντησεις κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το δω και ποτε  :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πάρτε την δεύτερη σελίδα του λογαριασμού της ΔΕΗ, αυτή που αφορά τα γαμησιάτικα για τον δήμο και την ΔΕΗ.
Διαβάστε την πίσω πλευρά που επεξηγεί τον τρόπο υπολογισμού των χρεώσεων.
Όταν φτάσετε στην τελευταία πρόταση...ας προσέχατε.
Δεν ισχύει το Παρακαταθηκών και Δανειων, ο Πουρουπουπού θα χαίρεται για πολύ ακόμα τα λεφτά μας  :grin: :grin: :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Πάρτε την δεύτερη σελίδα του λογαριασμού της ΔΕΗ, αυτή που αφορά τα γαμησιάτικα για τον δήμο και την ΔΕΗ.
Διαβάστε την πίσω πλευρά που επεξηγεί τον τρόπο υπολογισμού των χρεώσεων.
Όταν φτάσετε στην τελευταία πρόταση...ας προσέχατε.
Δεν ισχύει το Παρακαταθηκών και Δανειων, ο Πουρουπουπού θα χαίρεται για πολύ ακόμα τα λεφτά μας  :grin: :grin: :grin:
Καλά τα λέει ο πατριώτης δυστυχώς.Θα τρώμε τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!
"Η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη βάσει του Ν.2130/93 να συνεισπράττει με τους λογαριασμούς και το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.
Ομοίως, βάση των Νόμων 25/75, 29/76, και 1080/80, η ΔΕΗ υποχρεούται να εισπράττει τα υπέρ τρίτων ποσά των Δημοτικών Τελών και Δημοτικού Φόρου και βάση του άρθρου 21 του Νόμου 2644/98, να εισπράττει το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ και να διακόπτει την παροχή εάν αυτά δεν καταβάλλονται από τον πελάτη. "
ΥΓ: Σύντεκνε κατεβαίνω στο Νησί των Γενναίων αύριο...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Παλαβώσατε και δεν θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ ? Και τόσοι αργόσχολοι πως θα πληρωθούν?

Εδώ εργοταξιακό ρευμα να έχεις ... ΕΡΤ πληρώνεις. Ε μία τηλεορασίτσα δεν θα έχεις για τα μαστόρια ?

Ιστοριούλα φίλου: Υπάλληλος του (κλητήρ) καταφέρνει προεκλογικά και τρουπώνει στο ίδρυμα ταίσματος. Ερχεται προ μηνός και λέει "άσε τρελό πήξιμο, δεν παίρνω ανάσα" "μόνο σου σ'έχουν?" "όχι είμαστε 6 στο τμήμα αλλά μόνο εγώ δουλεύω. οι άλλοι είναι παλιοί και μου λεν κάτσε ρε μεγάλε 1-1,5 χρόνο και μετά κάνουμε χαρτάκι ότι δεν φτάνει το προσωπικό και θαρθει άλλος και τότε θα έρθεις με εμάς να αράξεις"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλημερα και απο μενα. Ρε μαγκες...αυτο ακριβως το θεμα σκεφτομουν και εγω χθες...με την ΕΡΤ... Γιατι να πληρωνουμε?

Ομως μιας και σπουδαζω Τις Τηλεπικοινωνιες το τηλεοπτικο σημα μπορει μεν να μην ειναι κρυπτογραφημενο και να ειναι εφικτο σε ολους τους δεκτες να μπορουν να το ανακτησουν...αλλα αυτο δεν σημαινει πως οταν το ανακτησεις θα ειναι και καλης ποιοτητας. Για οσουςδεν εχουν αποκωδικοποιητες σπιτι τους και εχουν μια απλη κεραια...ενδεχεται η ΕΡΤ να παρεχει καποια υπηρεσια Επεξεργασιας σηματος. Απο την ονομασια της που λεει ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...αυτο σημαινει πως δουλευουνε με ραδιοσυχνοτητες RF επομενως μπορει και στα αλλα καναλια να υπαρχει μια συμβαση με την ΕΡΤ οπου αυτη θα αναλαμβανει την επεξεργασια σηματος... οποτε αν παιζει κατι τετοιο δεν χαθηκε και ο κοσμος που πληρωνουμε. Δεν ξερω αν εχω λαθος οποιος ειναι ας με διορθωσει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κλαψτε!!!! :2funny:

Stories