Νέα

Δάσκαλος έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.202
Πόντοι
2.356
τελικα τι κατηγοριες μπορουν να του προσαψουν και κατα ποσο μπορουν να αποδειχτουν;
εχω την κακια εντυπωση οτι ετσι και τον απολυσουν θα τους παει πιπα κωλο ολους και θα τα παρει ολα πισω με τοκους
τα δοντια θα του τριξουν! τι μπορει να προσαψουν δηλαδη! αντε και καμια αναρμοστη συμπεριφορα...
αν δε γινει η πραξη η εστω αποπειρα πραξης ολα τα αλλα τυπε ειναι σα να σου γραφω εγω, ελα να σε σπασω στο ξυλο απο εδω! η προθεση δε δικαζεται ετσι απλα! και οτι "θελω" να σε σπασω στο ξυλο δε σημαινει οτι θα το κανω κιολας! μπορει να εκανα "πλακα", μπορει να τα ελεγα για να σε αποτρεψω η για να δω πως αντιδρας...

μονο αν εχει τετελεσμενο συμβαν (παιδεραστιας η αποπειρας) τοτε θα μετρησουν και οι υπολοιπες συνομιλιες επιβαρυντικα... αλλιως τι να κανουμε. εκανε "κοινωνικο πειραμα" ο ανθρωπος για να δει αν τα παιδια τα ξεφουρνιζουν ολα στους γονεις τους για να τα φυλανε καλυτερα!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
απο την μια αυτος ειναι ενας ανωμαλος μαλακας που θελει κρεμασμα...απο την αλλη οι γονεις που δινουν κνητο σε 10χρονα τι θελουν????

χώρια την πανδημια , ειμαστε στο 2021 . Εμεις για να παρουμε pc πηγαμε 18 χρονων . Τα παιδια των 90΄ς και των 00'ς ειχαν απο τα 10 pc , τα παιδια του 21 εχουν και laptop και Tablet και smartphone .

Οι μεγαλοι πρεπει να κόψουν τις τσοντες τα παιδια καλά κανουν και εχουν viber και Instagram και tiktok (Που αρχικά ηταν εφαρμογη για παιδια πριν την κανουν high jack οι μαμαδες τους για να μας δειχνουν τα βυζγιά τους)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Επί χούντας βαρούσαν αλύπητα τα παιδιά και κανείς δεν μιλούσε. Πολλά από αυτά τα παιδιά έγιναν δάσκαλοι και γαλουχήθηκαν έχοντας ως πρότυπό τους αυτούς τους τραμπούκους. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα διστάσουν να βιαιοπραγήσουν και αυτοί όταν τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σιχαμερα αρρωστος ο δασκαλος.σκοτωμα δια λιθοβολισμου

παντελως ηλιθιοι οι γονεις που αφηνουν παιδια να σουλατσαρουν στο ιντερνετ απο αυτη την ηλικια.

να δουμε τι ενηλικες θα γινουν οταν πανε 25 αυτα τα παιδια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Κάθε μέρα κι απο 2-3 τέτοια,καλά πάμε :vomit:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Σοβαρέψου και κοίτα τι γράφεις.
Ξανά ρωτάω τι σχέση αν ένα παιδί έχει social accounts με το αν ο κάθε άρρωστος το προσεγγίζει ερωτικά.
Ξέπλυμα κανονικό.
Ο δάσκαλός έχει πρόσβαση στο παιδί στον ίδιο χώρο του σχολείου. Δεν περίμενε το internet.
Ντροπή πραγματικά να διαβάζω τέτοια πράγματά ρίχνοντάς ευθύνη σε όλους πέραν του θύτη.
Δεν έγραψα πουθενά να μην προσέχουν τα παιδιά η να μην τα συμβουλεύουν οι γονείς. Οτι θες διαβάζεις και λυπάμαι πολύ πού κυκλοφορούν τέτοια μυαλά.
Δεν διαφωνώ μαζί σου. Το ίδιο λέμε. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται το τομάρι. Είναι παλιάνθρωπος και Πρέπει να τιμωρηθεί.

romeos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
78
Πόντοι
0
Το ότι ένα παιδί έχει κινητό και accounts στα social τι πάει να πει? Οτι πρέπει ο κάθε ανώμαλος να τα προσεγγίζει??
Αυτό το ξέπλυμα να μην έβλεπα κάθε φορά ρε πούστη μου και τι στον κόσμο...
Έχεις ακούσει για γονική προσοχή; Δεν αφήνεις μικρό παιδί στο ίντερνετ χωρίς να το προσέχεις όπως δεν θα το παρατούσες σε ένα πάρκο το βράδυ. Είδες να δίνω δίκιο στους ανώμαλους; Μη γράφεις ό, τι να 'ναι.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Έχεις ακούσει για γονική προσοχή; Δεν αφήνεις μικρό παιδί στο ίντερνετ χωρίς να το προσέχεις όπως δεν θα το παρατούσες σε ένα πάρκο το βράδυ. Είδες να δίνω δίκιο στους ανώμαλους; Μη γράφεις ό, τι να 'ναι.
Εχω ιντερνετ απο τα 12, κανεις δεν καθοταν πανω απο το κεφαλι μου ολη την ωρα. Απλως μου εξηγησαν "μη βρισκεσαι απο κοντα με ενηλικες που τρολλαρεις ονλαιν γιατι θα στον σφυριξουν απο πισω και θα ποναει" και τελειωσε η υποθεση.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931

Κοιτάξτε τι μπορει να πάθει ο άνθρωπος στα καλα καθούμενα :confused:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Γιατί ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που αθώος μπήκε φυλακή μόνο κ μόνο επειδή γυναίκα τον κατηγόρησε; Κάθε μία βγαίνει λέει την μουφα της και τρέχα γυρευε μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom