Νέα

Δάσκαλε που δίδασκες!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
και γαμώ τα επίπεδα... γενικά  :grin:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οτι & να πεις,δεν σε γαμαω..τραβα στα "τραβελια με προσοντα" να ξεχαρμανιασεις την διψα της κωλοτρυπιδας σου με κανενα μερακλη..
Ξύπνησες αρπαγμένος σήμερα?Γιατί τα βάζεις με όλο τον κόσμο??? :argue:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
οτι & να πεις,δεν σε γαμαω..τραβα στα "τραβελια με προσοντα" να ξεχαρμανιασεις την διψα της κωλοτρυπιδας σου με κανενα μερακλη..

Έχεις πολύ πλάκα ρε φίλε τελικά.... :sunglasses:

Συνέχισε να ποστάρεις κάνα κολαράκι... αφού μόνο αυτο ξέρεις να κάνεις

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμένα πάντως μου την επεσε μια φοιτήτρια περισυ (οι φοιτητές δεν αναφέρονται διοτι δεν με αφορούν)σε παρτυ μασκέ στο πανεπιστήμιο. αν και ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εψαχνα (20 ετων, μικροκαμωμένη, σαμπμισσιβ, ξανθια γαλανομάτα) εκανα την παπια. ο νοων νοείτω. καποιος γνωστος που είδε την φαση μου είπε οτι εκανα μαλακια...

Επισκέπτης
πολύ γαμάμε και θα στραβοψωλιάσουμε στο τέλος.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ουδείς αψωλος στραβοψώλιασε φιλτατε... και ουδεμία μπορω να πω  :rockon:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σε Πανεπιστήμια , ειδικά σε γυναικοκρατούμενες σχολές υπάρχουν πολλά πορνίδια που γαμιούνται στα κρυφά με καθηγητές , λέκτορες , συνεργάτες κλπ.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Όταν οι περισσότεροι συνάδερφοι καθηγητές είναι περασμένης ηλικίας καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεχωρίσεις στα μάτια των ΕΝΗΛΙΚΩΝ μαθητριών  :bounce-glasses:(είμαι 30 ετών), ειδικά αν είσαι ευχάριστος τύπος με χιούμορ όπως εγώ (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους).
Πάντα φροντίζω να δημιουργώ καλές σχέσεις με της μαθήτριες >:cheesy: >:cheesy:.Το θέμα είναι οτι όταν αυτές είναι 18 χρονών ακόμα και ένας 30αρης τους φαίνεται γερομπισμπίκης  :headbang: :headbang:και πρέπει εσύ με τρόπο να τους «ξυπνήσεις» την εναλλάκτικη πρόταση και να ρισκάρεις στην εχεμύθεια τους.Προτάσεις έμμεσες ή άμεσες (αν βλέπεσαι) πάντα υπάρχουν, αλλά συνήθως ΔΕΝ προέρχονται από τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ που ΕΣΥ θες να φας αλλά από μετριότερες :'( :'(.Ολά αυτά βέβαια ενέχουν ένα ρίσκο αλλά ρε πούστη μου το δέλεαρ να φας ένα φρεσκαδούρι κορίτσι είναι μεγάλο (αρκεί να μην την έχεις μαθήτρια στο επόμενο εξάμηνο-γιαυτό αλλάζω πάντα τμήματα :thumbsup: :thumbsup:).
Παλαιότερα πήγα να κάνω κίνηση με 2 από την ίδια τάξη αλλά μεταξύ τους το κατάλαβαν και πήγαν να σκοτωθούν και εγώ να γίνω «διάσημος» οπότε για καμιά 2ετία το έκοψα το σπορ! :jerking: :jerking:!
Καλές και οι συνομίληκες αλλά δεν συγκρίνονται με ένα 19χρονο μπιμπελό κορίτσι με στήθος και κώλο βράχο και μεγάλη όρεξη να «μάθει»!!
Άσε που συνήθως οι ωραίες είναι οι χειρότερες μαθήτριες οπότε αν κάτσει η κατάσταση μπορείς να το εκμεταλλευτείς!!Λοιπό και μετά τη μεγάλη μου φλυαρία θέτω το πρόβλημα.

Έχω στη τάξη μια υπέροχη κοπέλα (18αρα) που δείχνει να με συμπαθεί πολύ και την άλλη βδομάδα έχει εξετάσεις στο μάθημά μου.Λέτε να της πώ με τρόπο να μου γράψει το τηλ της κάπου στο γραπτό της διακριτικά ή είναι ΜΕΓΑΛΟ το ρίσκο;Να δοκιμάσω κάτι εναλλάκτικό;Δεν έχω προλάβει να τσεκάρω την εχεμύθειά της!Ρϊξτε παρακαλώ γνώμες
Α ρε καταντια.ειδατε?ο καθε πεινασμενος καθηγητης να εκβιαζει κοριτσακια...κατι τετοιοι μαλακες κυκλοφορουν γι αυτο εχουμε αιωνιους φοιτητες ενω οι φοιτητριες τελοιωνουν στο αψε σβησε.

Επισκέπτης
Α ρε καταντια.ειδατε?ο καθε πεινασμενος καθηγητης να εκβιαζει κοριτσακια...κατι τετοιοι μαλακες κυκλοφορουν γι αυτο εχουμε αιωνιους φοιτητες ενω οι φοιτητριες τελοιωνουν στο αψε σβησε.

Το προβλημα των αιωνιων φοιτητων οφειλεται οτι οι φοιτητες δεν εχουν βυζια και μουνι.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ειχε π[αρει τα γραπτα τους στο χερι του και λέει οτι οποιο μεινει στην εδρα θα περασει.και τα πεταξε στον αερα...

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γαμήθηκε το Thread :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.Καμμιά καλή-κακή εμπειρία κανάς συνάδερφος καθηγητής? :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Γαμήθηκε το Thread :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.Καμμιά καλή-κακή εμπειρία κανάς συνάδερφος καθηγητής? :rockon:

Βρε ουστ απο δω δασκαλισκοι / δεν κοιτατε τα χαλια σας μου θελετε και πιπινια / αυριο νομιζω ετοιμαζεστε ξανα για απεργιες / δεν φτανει που καθησατε με τις καταληψεις θελετε κι αλλο καθησιο / φιλε δεν σε ξερω και δεν στα χωνω προσωπικα αλλα αυτη τη στιγμη εσενα βρηκα εσενα στα λεω / απο τους πιο σιχαμερους τομεις : δευτεροβαθμια εκπαιδευση ......

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιατι οι αργιες που εχουν οι δασκαλοι/καθηγητες? τον μισο χρονο καθονται....τα μαυρα λεφτα απο ιδιαιτερα?

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
....τα μαυρα λεφτα απο ιδιαιτερα?
....που είναι πολλά!!!Αυτός που έκανε φυσική ιδιαίτερα στον μικρό μου αδερφό ερχόταν με BMW X5.Και όταν πάνω στην κουβέντα και στην πλάκα του την είπα εμμέσως για το όχημα δικαιολογήθηκε πως δουλεύει σε 3 δουλειές για να τα βγάλει πέρα (σχολείο,ιδιαίτ. και φροντ.)Αφού κι εγώ τον λυπήθηκα μετά!!!Βρε ουστ.......κοπρόσκυλα!!! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom