Νέα

Δάσκαλε που δίδασκες!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητοί γαμήκουλες (και μη) γειά σας!
Θα θέσω το θέμα κατευθείαν.Υπάρχουν καθηγητές εδώ μέσα που έχουν ρίξει λούτσο σε μαθήτριες τους (πχ σε σχολή, σε ΙΕΚ κλπ) και ποιές ήταν οι εμπειρίες τους από αυτό?
Είναι δύσκολο να είσαι μέσα σε (ενήλικη) μουνοθύελλα και να μην παρεκτρέπεσαι μερικές φορές, αν και αυτό έχει ένα σημαντικό ρίσκο.Εγώ στα λίγα χρόνια καριέρας μου έχω φάει τρείς γκόμενες 19-22 ετών με την τελευταία να είναι ΜΟΥΝΑΡΑ (πράγμα που δε με αφήνει να ξεκολλήσω-πρώην μαθήτρια όμως).Το κακό είναι ότι όλο το παιχνίδι γίνεται στην αρχή του εξαμήνου, όταν σε πρωτοβλέπουνε αλλά εσύ δε μπορείς να δείξεις από την αρχή τις προθέσεις σου για προφανείς λόγους.Τελειώνοντας όμως το εξάμηνο οι περισσότερες πλέον έχουν ξενερώσει που δεν έκανες κίνηση (γαμώτο!!).Χάνεις λοιπόν συχνά ευκαιρίες.Πως αυτό διορθώνεται άραγε χώρίς να γίνουμε πρωτοσέλιδο?
Ακόμα θυμάμαι ατάκα μαθήτριας παλιότερα.Στουρνάρι στο μάθημα,με πλησιάζει την ημέρα τον τελικών εξετασεων και μου λέει:
Δεν έχω διαβάσει τίποτα.Σε πειράζει να κανονίσουμε να περάσω αύριο από το σπίτι σου να συμπληρώσουμε τα θέματα?"
-Έμεινα μαλάκας και δεν απάντησα.....έμενα και με τους δικούς μου! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Βεντουζααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.996
Πόντοι
12.056
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2864223660101015176S600x600Q85.jpg
    2864223660101015176S600x600Q85.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Εγω εννουσα αυτες τις βεντουζες που πονανε και βγαζουν και αιμα ....

Συνημμένα

• cupping-glass-1.jpg
    cupping-glass-1.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τι βεντούζες και πράσινα άλογα βρε? :idiot:Θα πείτε καμιά καυτή φάση?Θα δώσετε καμιά συμβουλή να αυξηθούν οι "γραμμούλες"? :tickedoff: :tickedoff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
καθηγητες  σου λενε μετα... ανθρωποι που πρεπει να σου μεταλαμπαδευουν τη γνωση  :P

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.996
Πόντοι
12.056
Να σου μεταλαμπαδευσω την βιλ(λ)α μου?? :P :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μηπως θες να σου μεταλαμπαδευσω κ εγω κανενα πιατο στο κεφαλι? :P :P :P

κωστακη φυσικα... ανιδιοτελεις σκοποι χα χα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.996
Πόντοι
12.056
Ηταν ανευ κακιας και πονηρων σκοπων.. :-*
:boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
καλα για το ανευ κακιας το ξερω...

... αυτο το οχι πονηρο πως γινεται? :rolleyes:

εκτος αν θες να μου μεταλαμπαδευσεις καμια επαυλη οποτε οκ δεχομαι χαχαχα..χα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.996
Πόντοι
12.056
Every  :boobies: is a target...

Tελος εδω γιατι θα μας που οτι spammαρουμε  :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εχω αλλα μην ανησυχεις δεν παραβιασθηκε η τιμη μου απο κανενα καθηγητη, ειμαι βραχος ηθικης εγω :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Γαμωτο μονο μαθητριες στριμωχνονται απο καθηγητες?Και εμεις εχουμε δικαιωμα σε μια hot teatcher!
τι χοτ? οι σαχλες οι αηδιες οι γλοιωδεις γεροι μπλιαχ
οι νεαροι καθηγητες δεν κανουν τετοιες μλκιες συνηθως η τις κανουν με γκομενες που πανε κ τους τα ριχνουν οι ιδιες... απ οσο εχω δει τουλαχιστον εγω

Επισκέπτης
οι νεαροι καθηγητες δεν κανουν τετοιες μλκιες συνηθως η τις κανουν με γκομενες που πανε κ τους τα ριχνουν οι ιδιες... απ οσο εχω δει τουλαχιστον εγω

χαχα πορνογεροι ειναι πεινασμενοι και παραφερονται καμια φορα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Εχει δικιο η Βite..

Πρεπει να σε πλησιασουν οι ιδιες για να κανω..//εεε συγνωμη να κανεις κατι ερωτικο..

Αλλιως δεν το διακινδυνευεις. ;)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Φιλε εχε το νου σου μη σε παγιδεψει κανα τσουλακι και σε κατηγορει μετα για βιασμους αμα δε την περασεις κανα μαθημα η αμα θελει να σε εκβιαζει...καλυτερα κρατα αποστασεις...ειναι και ανηλικα τα περισσοτερα,μην εχεις τραβηγματα....Φυσικα εγω ειμαι εξω απο το χορο,μπορει και να εμπαινα στον πειρασμο αν ημουν στη θεση σου,αλλα ακριβως επειδη δεν ειμαι σκεφτομαι λογικα και με το ανω κεφαλι...

Επισκέπτης
Φιλε εχε το νου σου μη σε παγιδεψει κανα τσουλακι και σε κατηγορει μετα για βιασμους αμα δε την περασεις κανα μαθημα η αμα θελει να σε εκβιαζει...καλυτερα κρατα αποστασεις...ειναι και ανηλικα τα περισσοτερα,μην εχεις τραβηγματα....Φυσικα εγω ειμαι εξω απο το χορο,μπορει και να εμπαινα στον πειρασμο αν ημουν στη θεση σου,αλλα ακριβως επειδη δεν ειμαι σκεφτομαι λογικα και με το ανω κεφαλι...

Σωστος!Στην κοινωνια που ζουμε σημερα και με τους αθλιους και υπερβολικους νομους θεσπισης των δικαιωματων των γυναικων λιγοτερη ποινη τρωει ενας ληστης παρα καποιος ταλαιπωρος που πηγε με μια ανηλικη και μετα η ανηλικη της την εδωσε και ειπε να του κανει καμια μηνυση για να τα οικονομησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom