υ.γ. Εκατόν μία ολόκληρες σελίδες για ένα ?????? Είχα την εντύπωση πως τέτοια δύναμη έχει μόνο ο έρωτας
Η Dasha, είναι η προσωποποίησή του.
υ.γ. Εκατόν μία ολόκληρες σελίδες για ένα ?????? Είχα την εντύπωση πως τέτοια δύναμη έχει μόνο ο έρωτας
Τα σέβη μου Μάθιου.
Που χάθηκες αδερφέ;
*Ο άνθρωπος αμα κολλήσει κολλάει άσχημα, το γνωρίζεις ;)
Nασαι καλά βρε Μάθιου,Δε χάθηκα αδελφέ μου Δίο. Εδώ τριγύρω κόβω βόλτες
Αααχ είναι ωραία κατάσταση τα κολλήματα! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μας!!!
βρέ ,βρε βρε ,καλώς τα παιδιάάάάάά! πως απ εδώ ?Η Dasha, είναι η προσωποποίησή του.
και κάποιοι άλλοι τριγυρνάνε συνέχεια εδω μεσα, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε
βρέ ,βρε βρε ,καλώς τα παιδιάάάάάά! πως απ εδώ ?
Η Dasha, είναι η προσωποποίησή του.
Αν δεν σας προκαλώ εκνευρισμό και ταυχπαλμία (μάλλον η Dasha είναι η μόνη υπεύθυνη γι' αυτό), θα μου επιτρέπετε από καιρού εις καιρόν να συμβάλλω με το μικρό μου λιθαράκι στο ξεδίπλωμα της προσωπικότητος της ευγενούς αυτής νεανίσκης!
Αν δεν σας προκαλώ εκνευρισμό και ταυχπαλμία (μάλλον η Dasha είναι η μόνη υπεύθυνη γι' αυτό), θα μου επιτρέπετε από καιρού εις καιρόν να συμβάλλω με το μικρό μου λιθαράκι στο ξεδίπλωμα της προσωπικότητος της ευγενούς αυτής νεανίσκης!
.....ανυσηχώ με την διατύπωση σου ..τα μάλα .
ταυχπαλμία = είναι σαφής η κατάστασή ..σου.! ;)
οι δε λέξεις ......καιρο΄υ εις καιρόν , συμβάλω( δεν είναι απαραίτητο ,τα καταφέρνουμε) ,ξεκλειδώνω (έχουμε και μείς κλειδιά) ,μικρό λιθαράκι (μικρό υπολογίζαμε ούτως ή άλλως) , ξεδίπλωμα ...είναι αόριστες έως πονηρές !!!
Αυτή όλο κάτι της πιάνει, μία τον κώλο, μία το βυζί, μία το μουνί.... Δεν έχει αφήσει pic που να μην πιάνει κάτι της Dasha.
Αυτή όλο κάτι της πιάνει, μία τον κώλο, μία το βυζί, μία το μουνί.... Δεν έχει αφήσει pic που να μην πιάνει κάτι της Dasha.