You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dasha Astafieva απο το συγκρότημα NikitA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 393K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θελω να τη βιασω πολυ ασχημα ρε γαμω τον αντιχριστο της
.........και στό 'χα πεί να αποφεύγεις την πέτσα απ΄τα αρνάκι ...σου πέφτει βαριά !
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Λούτσε τί σου λέει η καινούργια;.........και στό 'χα πεί να αποφεύγεις την πέτσα απ΄τα αρνάκι ...σου πέφτει βαριά !
Λούτσε τί σου λέει η καινούργια;
...δεν μπορώ να πώ ...θεωρητικά πολύ καλή ! ....σού ταιριάζει περισσότερο ..νομίζω !
...εγώ Ντάσσα ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν το νομίζω Λούτσε,...δεν μπορώ να πώ ...θεωρητικά πολύ καλή ! ....σού ταιριάζει περισσότερο ..νομίζω !
...εγώ Ντάσσα ;)
στο παρακάτω βιντεο με περιγράφει ακριβώς,φάε την σκόνη μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
τελικά Διομήδη δεν μας είπες, τη γάμησες τη Dasha?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Περιμένω να την φέρει για συναυλία ο Θεμιστοκλής ;)τελικά Διομήδη δεν μας είπες, τη γάμησες τη Dasha?
τελικά Διομήδη δεν μας είπες, τη γάμησες τη Dasha?
....πόσο πεζός είσαι ώρες ώρες ?? άκου !...γάμησες ?
διό ,αν την φέρει όμως κανά δικός μου δεν σε βλέπω να μπαίνεις μέσα!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
....πόσο πεζός είσαι ώρες ώρες ?? άκου !...γάμησες ?
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
Διομήδη αυτή είναι αποδεικτική φωτογραφίας του άγριου sex με την Ντάσα; παρατηρώ κάτι αρχαία ελληνικά κιονόκρανα και κεφαλές..στου μουσείο την εκανες την δουλειά;
Διομήδη αυτή είναι αποδεικτική φωτογραφίας του άγριου sex με την Ντάσα; παρατηρώ κάτι αρχαία ελληνικά κιονόκρανα και κεφαλές..στου μουσείο την εκανες την δουλειά;
,.......επειδή είναι το ονειρό της να ολοκληρωθεί ως γυναίκα στα ιερά χώματα / καναπέδες -μασαζοκρέββατα της ελλάδας ...με παρακάλεσε να της στείλω ένα εκμαγίο του τυπικού ελληνικού ανδρικού μορίου ουτως ώστε να έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί πρίν την αναμένόμενη επίσκεψή της όταν θα θεωρήσει οτι το πλήρωμα του χρόνου ...ηγγικεν ...... τί έγραψα πάλι .,διό ?
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
,.......επειδή είναι το ονειρό της να ολοκληρωθεί ως γυναίκα στα ιερά χώματα / καναπέδες -μασαζοκρέββατα της ελλάδας ...με παρακάλεσε να της στείλω ένα εκμαγίο του τυπικού ελληνικού ανδρικού μορίου ουτως ώστε να έχει τον χρόνο να προσαρμοστεί πρίν την αναμένόμενη επίσκεψή της όταν θα θεωρήσει οτι το πλήρωμα του χρόνου ...ηγγικεν ...... τί έγραψα πάλι .,διό ?
τι εστειλες ?? ελπιζω να μην το τρομαξες το κοριτσι
αλλωστε στο θρεντ που ασχολειτε με το σωστο μεγεθος δεν εχει βγει ακρη ακομα!
τι εστειλες ?? ελπιζω να μην το τρομαξες το κοριτσι
αλλωστε στο θρεντ που ασχολειτε με το σωστο μεγεθος δεν εχει βγει ακρη ακομα!
...και δεν θα βγεί ..διότι και η βοηθεια σου δεν ήτο η ενδεδειγμένη ;) οι δέ άλλες μουσίτσες ...άφαντες!
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
...και δεν θα βγεί ..διότι και η βοηθεια σου δεν ήτο η ενδεδειγμένη ;) οι δέ άλλες μουσίτσες ...άφαντες!
δεν υπαρχει βοηθεια οταν μιλανε αντρες τοση ωρα για το συγκεκριμενο θεμα και μαλιστα χρειαζονται παχυμετρα, μεζουρες και το π !
για να βγαλουν αποτελεσματα