life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πάλι καλά που δεν είχα προλάβει να αρχίσω τον εσπερινό... Ρεζίλι θα γινόμουν.
Σσσσσστ. Προσεύχομαι...
Μη με λησμονειs Κυριε, οταν ερθειs εν τη
Πάλι καλά που δεν είχα προλάβει να αρχίσω τον εσπερινό... Ρεζίλι θα γινόμουν.
Σσσσσστ. Προσεύχομαι...
Θες να σε χτυπήσω; έ;τελικά είναι λεσβία, το κάνει για διαφημιστικούς λόγους; το δουλεύει κι αλλιώς; τι παίζει;
Θες να σε χτυπήσω; έ;
Ακου λεσβία η Dasha
ΣώπαΘεά!!!
Διομηδη σε νιώθω φίλε μου
Δεν θέλω ρε να με νιώθεις εσυ.Η Dasha θέλωΔιομηδη σε νιώθω φίλε μου
Ακαρδη γυναίκα μου σκότωσες το όνειροΗ Dasha εχει δηλωσει πως επικεντρωνεται στην καριερα της και δεν εχει ματια για τπτ αλλο...
τα τελευταια 2 χρονια δεν ειχε σχεση και ουτε επιδιωκει κατι αναλογο για τα επομενα 2 χρ τουλαχιστον... :o
δλδ η μονη που τη φιλαει στα χειλη ειναι η παρτενερ της απο το συγκροτημα... ;) και τωρα ψαχνανε να το κανουνε τριο...
το συγκροτημα! ;)
Υπομονη!!
ο Hugh Hefner , λες να σταθηκε τυχερος ...???
ε μαλλον αργα το βραδυ και οταν δεν κοιταει και ο διομηδης απο την κλειδαροτρυπα θα της βαζει και κανενα στραπον η παρτενερ για να της φευγουν οι πολλες καυλες......Η Dasha εχει δηλωσει πως επικεντρωνεται στην καριερα της και δεν εχει ματια για τπτ αλλο...
τα τελευταια 2 χρονια δεν ειχε σχεση και ουτε επιδιωκει κατι αναλογο για τα επομενα 2 χρ τουλαχιστον... :o
δλδ η μονη που τη φιλαει στα χειλη ειναι η παρτενερ της απο το συγκροτημα... ;) και τωρα ψαχνανε να το κανουνε τριο...
το συγκροτημα! ;)
και γω στο ξεκωλιασα και ψοφησε.....Ακαρδη γυναίκα μου σκότωσες το όνειρο
Ρε συ Διομήδη, κανά χαρντκόρι βιντεάκι με CIM, CIF, OWO, BBBJ, COB, DIY, POV, SLR, IBM, KLM, TWA, KKK, KGB, FBI, CIA, OTE, DEH, EYDAP, klp klp δεν έχει κάνει η δικιά σου να 'ουμ??
πολύ μελό και τέχνη εδώ μέσα
Ακαρδη γυναίκα μου σκότωσες το όνειρο
α)Ετσι είναι οι γεροντο-έρωτεςΡε συ Διομήδη, κανά χαρντκόρι βιντεάκι με CIM, CIF, OWO, BBBJ, COB, DIY, POV, SLR, IBM, KLM, TWA, KKK, KGB, FBI, CIA, OTE, DEH, EYDAP, klp klp δεν έχει κάνει η δικιά σου να 'ουμ??
πολύ μελό και τέχνη εδώ μέσα
ρε μαν σορι κιολας πρωτη φορα μπηκα στο θρεντ σου και δεν σου φερα και κατιτις......α)Ετσι είναι οι γεροντο-έρωτες
β)Για πουτάνα την πέρασες ρε την κοπέλα καλλιτέχνης είναι
ρομαντικες καταστασεις...
οχι,
ειπα θα χρειαστεις υπομονη...η κοινες παρεες με τον Χιου
Απο υπομονή άλλο τίποταρομαντικες καταστασεις...
οχι,
ειπα θα χρειαστεις υπομονη...η κοινες παρεες με τον Χιου
Ρε κουραμπιέ θα ασχολιόμουν με πουτάνα τρία χρόνια τωραρε μαν σορι κιολας πρωτη φορα μπηκα στο θρεντ σου και δεν σου φερα και κατιτις......
για το β που λες τοσο καιρο εγω για πουτανα νομιζα μιλατε εδω
αλλοι εχουν ασχοληθει και τεσσερα.....Ρε κουραμπιέ θα ασχολιόμουν με πουτάνα τρία χρόνια τωρα