Νέα

Daniel Day-Lewis ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.982
Πόντοι
22.266
πραγματικα μεγαλος ηθοποιος και ο μοναδικος με 3 οσκαρ πρωτου ανδρικου ρολου ιρλανδικης καταγωγης που περισσοτερο κανει θεατρο αλλα και στις λιγες ταινιες που εχει παικει εχει αφησει το στιγμνα του
και θα μπορουσε να παρει και τεταρτο με τον τελευταιο των μοικανων αλλα αντιαμερικανικη λιγο ταινια ;) ;)

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
απο τους καλυτερους εν ζωη, αλλα μπορω να πω οτι η ιδια η ταινια τον αδικουσε. χλιαρη σκοτεινη και λιγο βαρετη.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Πολυ καλος εχω δει το '' θα χυθει αιμα'' και ''οι συμμοριες της νεας Υορκης''

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.982
Πόντοι
22.266
Πολυ καλος εχω δει το '' θα χυθει αιμα'' και ''οι συμμοριες της νεας Υορκης''
δεσ και το αριστερο μοουθ ποδι και στο ονομα του πατρος και στον τελευταιο των μοικανων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλος ηθοποιος δεν λεω αλλα λιγο ειδικων αποστολων μου φαινεται......παιζει συνεχεια ενα τραχυ μοτιβο παραπλησιων ρολων.....δεν εχω δει κατι που να ανατρεπει λιγο ή και να τσαλακωνει με θετικο τροπο την εικονα του

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.982
Πόντοι
22.266
καλος ηθοποιος δεν λεω αλλα λιγο ειδικων αποστολων μου φαινεται......παιζει συνεχεια ενα τραχυ μοτιβο παραπλησιων ρολων.....δεν εχω δει κατι που να ανατρεπει λιγο ή και να τσαλακωνει με θετικο τροπο την εικονα του
sto θα χυθει αιμα δεν παρατσαλακωνεται????αφου σου ερχεται να τον χτυπησεις

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πολυ καλος εχω δει το '' [glow=red,2,300]θα χυθει αιμα[/glow]'' και ''οι συμμοριες της νεας Υορκης''

επικος σε αυτη την ταινια, πολυ μεγαλος ηθοποιος...

there_will_be_blood.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Eξαιρετικος ηθοποιος!
Αλλα οχι του γουστου μου!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

μήπως μιλάς για τον ντε Νίρο?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Τεραστιος αλλα φετος δεν επρεπε να το παρει αυτος.
Ως συνηθως πολυ καλη ερμηνεια αλλα οταν τον εχεις δει στο Ονομα του Πατρος, Το Αριστερο μου Ποδι, τις Συμμοριες και το Θα Χυθει Αιμα ξερεις οτι οριο του ειναι μονο ο ουρανος...
Νομιζω οτι το Django επρεπε να παρει τις αντρικες ερμηνειες. Τον Ντι Καπριο δεν τον ειχαν καν υποψηφιο...
Τεσπα, μεγαλος και πολυ γαματος τυπας.
Ηταν στην Αθηνα προ μηνος την οποια λατρευει κατι απου αποδεικνυεται απ το γεγονος οτι εχει ερθει 3 φορες τα 4 τελευταια χρονια  ;)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Τεραστιος αλλα φετος δεν επρεπε να το παρει αυτος.
Ως συνηθως πολυ καλη ερμηνεια αλλα οταν τον εχεις δει στο Ονομα του Πατρος, Το Αριστερο μου Ποδι, τις Συμμοριες και το Θα Χυθει Αιμα ξερεις οτι οριο του ειναι μονο ο ουρανος...
Νομιζω οτι το Django επρεπε να παρει τις αντρικες ερμηνειες. Τον Ντι Καπριο δεν τον ειχαν καν υποψηφιο...
Τεσπα, μεγαλος και πολυ γαματος τυπας.
Ηταν στην Αθηνα προ μηνος την οποια λατρευει κατι απου αποδεικνυεται απ το γεγονος οτι εχει ερθει 3 φορες τα 4 τελευταια χρονια  ;)
Ο Ντι Καπριο, αν ήταν υποψήφιος θα ήταν για β´ ανδρικού ρόλου. Για τον ά ανδρικό η μάχη ήταν μεταξύ του Ντανιελ Ντει και του Φοινιξ ..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ο Ντι Καπριο, αν ήταν υποψήφιος θα ήταν για β´ ανδρικού ρόλου. Για τον ά ανδρικό η μάχη ήταν μεταξύ του Ντανιελ Ντει και του Φοινιξ ..

Nαι αλλα ο Φοξ μπορουσε ανετα να παει για α' αντρικο.
Οπως και μαζι με τον Βαλτζ θα μπορουσε ναναι και ο Ντι κΑαπριο και ο Τζακσον. Το Django ειναι ταινια τρομερων ερμηνειων γενικα και επρεπε να προσεχτει περισσοτερο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom