Νέα

Δάνειο απο γερμανική τράπεζα. Όνειρο ή απάτη ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες ! ζηταω τις συμβουλες-εμπειριες σας κυριως απο τους τραπεζικους του site και οσoυς ξερουν απο δανεια απο εξωτερικο.
γνωριζει κανεις αυτο το site ? ειναι απατεωνες ή κατι ασχημο βρωμαει ???
μιλαω για αυτο : πηρα τηλεφωνο εκει και τους ειπα οτι θελω ενα καταν.δανειο 3-4 χιλ. ευρω. τους ειπα οτι εγγυηση και περουσιακα στοιχεια δεν εχω(και ουτε προκειτο)
μου ειπαν στειλε μας εκκαθαριστικο και αποδοχες. τους εστειλα εκκαθαριστικο 2013 και αποδοχες 2012.
στο εκκαθαριστικο 2013,εγραφε πανω: 7 χιλιαρικα οτι εβγαλα και οτι το τεκμαρτηριο εισοδημα ηταν 3 χιλιαρικα ευρω.
αφου τους εστειλα τα παρακατω,μετα απο μια εμβδομαδα με περνουν τηλ και μου λενε οτι το δανειο εγκρηθηκε ! ( πως εγινε αυτο ρε παιδια ??? )
μου ειπαν οτι μεχρι 5 χιλιαρικα ευρω μπορω να παω για δανειο,επιτοκιο 8,5 % και αποπληρωμη σε 8,5 χρονια !!!!!
το δανειο μου ειπαν οτι θα ειναι απο γερμανικη τραπεζα και πρεπει να στειλω καπου 100-150 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως) για να γινουν τα χαρτια μου μεταφραση στη γερμανια.
και η εκταμιευση θα γινει μετα απο 15 ημερες.
εγω δεν ειμαι διατηθημενος να δωσω αυτα τα λεφτα γιατι δεν εχω(αλλα και να ειχα).
ειναι απατη ? πως γινεται να μπορω να παρω δανειο απο γερμανικη τραπεζα και αποπληρωμη σε 8,5 χρονια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ????
ειναι κομπινα,γνωριζει κανεις ???

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μην κανείς μαλακια κ τους στείλεις ούτε το σκατο σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλησπερα συναγωνιστες ! ζηταω τις συμβουλες-εμπειριες σας κυριως απο τους τραπεζικους του site και οσoυς ξερουν απο δανεια απο εξωτερικο.
μιλαω για αυτο : πηρα τηλεφωνο εκει και τους ειπα οτι θελω ενα καταν.δανειο 3-4 χιλ. ευρω. τους ειπα οτι εγγυηση και περουσιακα στοιχεια δεν εχω(και ουτε προκειτο)
μου ειπαν στειλε μας εκκαθαριστικο και αποδοχες. τους εστειλα εκκαθαριστικο 2013 και αποδοχες 2012.
στο εκκαθαριστικο 2013,εγραφε πανω: 7 χιλιαρικα οτι εβγαλα και οτι το τεκμαρτηριο εισοδημα ηταν 3 χιλιαρικα ευρω.
αφου τους εστειλα τα παρακατω,μετα απο μια εμβδομαδα με περνουν τηλ και μου λενε οτι το δανειο εγκρηθηκε ! ( πως εγινε αυτο ρε παιδια ??? )
μου ειπαν οτι μεχρι 5 χιλιαρικα ευρω μπορω να παω για δανειο,επιτοκιο 8,5 % και αποπληρωμη σε 8,5 χρονια !!!!!
το δανειο μου ειπαν οτι θα ειναι απο γερμανικη τραπεζα και πρεπει να στειλω καπου 100-150 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως) για να γινουν τα χαρτια μου μεταφραση στη γερμανια.
εγω δεν ειμαι διατηθημενος να δωσω αυτα τα λεφτα γιατι δεν εχω(αλλα και να ειχα).
ειναι απατη ? πως γινεται να μπορω να παρω δανειο απο γερμανικη τραπεζα και αποπληρωμη σε 8,5 χρονια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ????

εκεί ειναι η κομπινα...

mad106

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Αυτα παντα ειναι απατη.Μαλιστα μπορει να χρησιμοποιησουν στοιχεια σου για δικες τους δουλειες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
ρε τυπε αυτο ειναι ευκολακι...μονο κατι νεατερνταλ θα παραμυθιασουν....οχι 150ευρω μην τους στειλεις,αλλα ουτε ενα ματσακι ριγανη...τι να λεμε τωρα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Αυτη ειναι μπιζνα για τον Majestic  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756

πες τους τυπε να σου κρατησουν αυτα τα 150 ευρω απο τα δανειο που ειναι να παρεις , αφου εχει εγκριθει οπως λενε , τσακω τα φραγκα και καλοφαγωτα  :grin: :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ειναι απλό. να τους πεις να στα κρατησουν απο τα 4.000€ που σου ενεκριναν και να σου στειλουν 3.850€.  :2funny:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
στην αρχη τους ειπα εγω λεφτα δεν δινω και αυτοι μου ειπαν οτι τα εξοδα της μεταφρασης τα χρεωνεται ο δανειοληπτης.και τους ειπα εγω λεφτα τωρα δεν εχω και μου ειπαν εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε τα λεφτα γιατι εσεις μπορει να φυγετε απο την ελλαδα(τους εχω πει οτι ειμαι ναυτικος) τελικα τι να κανω ? θα τους παρω αυριο τηλεφωνο και θα τους πω ή να βαλουν αυτοι τα λεφτα ή να πανε να γαμηθουν.
και εγω κομπινα λεω οτι ειναι πως ειναι δυνατον να περνεις δανειο για 8,5 χρονια ??? ολο το στορυ για κομπινα ακουγεται,βεβαια περιμενω και συμβουλες απο τους τραπεζικους του σαητ
παντως και αληθεια να ηταν ,τα λεφτα μπροστα δεν τα εδινα .........
αρα και καποιος απο εδω μεσα μου πει οτι ειναι αληθεια εγω παλι θα τους πω να βαλουν αυτοι τα λεφτα και εγω τους τα δινω στην εκταμιευση.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έχουν διεύθυνση, γιατί δεν τους επισκέπτεσαι?

Επίσης πες τους να κάνεις εσύ τις μεταφράσεις, σε δικηγόρο ή στην Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ιστοσελίδα τους χρησιμοποιούν την λέξη Finanz όπως γράφεται στα γερμανικά το finance αλλά δεν μνημονεύουν με ποιά ακριβώς τράπεζα συνεργάζονται. Ρώτα τους.

Το να τους προτείνεις να κάνεις εσύ τις μεταφράσεις θα κρίνει τι παίζεται από την αντίδραση τους.

Έλληνες, πγέπει να μην έχετε πγοκαταλήψεις.

Πγάγματι, εγχόμαστε σαν φίλοι σας.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Έχουν διεύθυνση, γιατί δεν τους επισκέπτεσαι?

Επίσης πες τους να κάνεις εσύ τις μεταφράσεις, σε δικηγόρο ή στην Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ιστοσελίδα τους χρησιμοποιούν την λέξη Finanz όπως γράφεται στα γερμανικά το finance αλλά δεν μνημονεύουν με ποιά ακριβώς τράπεζα συνεργάζονται. Ρώτα τους.

Το να τους προτείνεις να κάνεις εσύ τις μεταφράσεις θα κρίνει τι παίζεται από την αντίδραση τους.

Έλληνες, πγέπει να μην έχετε πγοκαταλήψεις.

Πγάγματι, εγχόμαστε σαν φίλοι σας.
αμερικης 20 ειναι η διευθυνση.καλη ιδεα λες θα παω απο εκει και θα τους πω εγω να κανω την μεταφραση εκει που λες εσυ. δλδ 150 ευρω για να μεταφρασουν τι ακριβως ??? το εκκαθαριστικο ?? μου ειπαν με ποια τραπεζα,μια γερμανικη θυγατρικη καποιας αλλης,αντε τωρα γυρευε

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
η ιστορια ειναι κουλη .
σε οποια τραπεζα, 4 ειναι ολες και ολες, να πας για εξεταση αιτηματος δανειου χρεωνουν απο 100 εως 200 ασχετα απο εγκριση ή οχι.
ο μεσος χρονος απαντησης οποιυδηποτε αιτηματος ειμαι απο 5 μερες και πανω.
η εγκριση ειναι μαλλον δικη τους δηλ εικαζουν απο την εμπειρια τους οτι το δανειο σου θα εγκριθει ζητανε ενα ποσο που καλυπτει τα εξοδα της τραπεζας και το δικο τους χαρτζηλικη και στο τελος θα σου πουν συγγνωμη αλλα τελικα το δανειο απορριφθηκε.
αυτη ειναι η καλη ππλευρα.
η κακη πλευρα ειναι να παρουν τα 150 να σου πουν οτι το δανειο συστυχως δεν εγκριθηκε αλλα ουτε αιτημα θα εχουν κανει ουτε τιποτα.
σε καθε περιπτωση η τραπεζα για να προβει σε μια τετοια διαδικασια θα σου ζητησει ενα σκασμο χαρτια απλα για να εξετασει το αιτημα.
αυτο παντως που πλεον ειναι διακριτο ειναι οτι με την ολη κατασταση καποιοι εκμεταλλευονται την αναγκη και την απελπισια των ανθρωπων κερδιζοντας.
απο τη μερα που οι τραπεζες εκλεισαν τις κανουλες ηρθαν παλι στο προσκηνιο τοκογλυφοι, ενεχυροδανειστηρια κλπ και κερδιζουν απο την αναγκη των ανθρωπων.
και οχι απλα κερδιζουν κλεβουν.
μην κανεις καμια πατατα αδερφε και τους δωσεις λεφτα.
πηγαινε μονος σου σε μια τραπεζα και κανε αιτημα ή ρωτα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
παρα παρα πολυ μακρυ το θεωρω ...δεν ειναι ???

από την ιστοσελίδα της εθνικής για το προσωπικό δάνειο ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ

Ποσό δανείου Διάρκεια δανείου
€1.500 - €3.000 από 12 έως 60 μήνες
άνω των €3.000 από 12 έως 84 μήνες

πάει μέχρι 7 χρόνια, ε αυτοί σου δίνουν άλλο 1,5. δεν είναι απαραίτητα ύποπτο.

έτσι κι αλλιώς πιο πολλούς τόκους θα πληρώσεις.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αν παρεις για παραδειγμα ενα χιλιαρικο με επιτοκιο 8,5% , ποσο θα δωσεις συνολο πισω ???

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
680 ευρώ τόκοι περίπου.

Stories