nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.239
- Πόντοι
- 1.106
Η ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ
Λάθος είναι η σκεπτική τόσο η δική σου όσο και όλων όσοι νομίζουν ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "αξιοθρήνητη". Αξιοθρήνητοι είναι οι άγνωστοι όπως πχ εγω - για σένα δεν λέω γιατί δεν σε ξέρω. Η Μπάρκα, όσο ασχολούνται μαζί της τόσο ανεβαίνει το "κασέ" της. Έχει social προφανώς, είναι influencer, έχει ακολούθους και μια χαρά βγάζει λεφτά ενώ σχεδόν πάντα θα έχει μια εργασία που θα της εξασφαλίζει σχεδόν εύκολα αρκετά καλά λεφτά για την εποχή μας.Αξιοθρήνητη τύπισσα, κάνουν ειδήση ακόμα και μικροπεριστατικά για αυτήν.
Αν δεν έβαζε τα κονέ η μάνα της (Βίκυ Σταυροπούλου) σχεδόν αγνώστη θα ήτανε στο πανελληνιο.Λάθος είναι η σκεπτική τόσο η δική σου όσο και όλων όσοι νομίζουν ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "αξιοθρήνητη". Αξιοθρήνητοι είναι οι άγνωστοι όπως πχ εγω - για σένα δεν λέω γιατί δεν σε ξέρω. Η Μπάρκα, όσο ασχολούνται μαζί της τόσο ανεβαίνει το "κασέ" της. Έχει social προφανώς, είναι influencer, έχει ακολούθους και μια χαρά βγάζει λεφτά ενώ σχεδόν πάντα θα έχει μια εργασία που θα της εξασφαλίζει σχεδόν εύκολα αρκετά καλά λεφτά για την εποχή μας.
(Μαζί σου σε αυτό - αλλά εδώ στην Ελλάδα γενικά θέλει κονέ, αλλιώς δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Απλά σε κάθε κλάδο έχει το δικό του τρόπο. Εννοείται πως έχεις δίκιο ότι χρειάζεται κονέ αλλά από ένα σημείο είναι και το πώς θα χειριστείς εσύ τις καταστάσεις και αν ταιριάζεις στη δουλειά. Αν είσαι σκράπας στον κλάδο που θα σε χώσει το κονέ σου και κάνεις μαλακίες εύκολα θα χάσεις τη δουλειά σου ή τους πελάτες σου, αναλόγως το τι κάνεις.)Αν δεν έβαζε τα κονέ η μάνα της (Βίκυ Σταυροπούλου) σχεδόν αγνώστη θα ήτανε στο πανελληνιο.
Ακόμα και γκόμενα να γνωρίσεις χρειάζεσε κονέ έστω το τυπικό από φίλους στην Ελλάδα.(Μαζί σου σε αυτό - αλλά εδώ στην Ελλάδα γενικά θέλει κονέ, αλλιώς δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Απλά σε κάθε κλάδο έχει το δικό του τρόπο. Εννοείται πως έχεις δίκιο ότι χρειάζεται κονέ αλλά από ένα σημείο είναι και το πώς θα χειριστείς εσύ τις καταστάσεις και αν ταιριάζεις στη δουλειά. Αν είσαι σκράπας στον κλάδο που θα σε χώσει το κονέ σου και κάνεις μαλακίες εύκολα θα χάσεις τη δουλειά σου ή τους πελάτες σου, αναλόγως το τι κάνεις.)
Αυτό και αν είναι το μόνο σίγουρο.Ακόμα και γκόμενα να γνωρίσεις χρειάζεσε κονέ έστω το τυπικό από φίλους στην Ελλάδα.
έκοψε την ανθρωποφαγία το ξόρκι, πρέσβειρα κι αυτή της woke μαλακίας, λίγα τα ψωμιά τους πιαΛίγο "κομμένη" την κόβω, σιτίζεται επαρκώς;
πω ρε πουστηAξιοτιμο μελος @Eraser.. ειναι κατοχος μερικων βιδεο.Για οποιον ενδιαφερεται να επικοινωνησει με πμ
Δεν πιστευω να ενδιαφερεσαι.Αν και σε κοβω φαν του νασιοναλ τζεογκραφικπω ρε πουστη
ειμαι μνηστευμενος αλλα ναι βλεπω ζωακια,ΔΙΑΦΟΡΑ ντοκιμανταιρΔεν πιστευω να ενδιαφερεσαι.Αν και σε κοβω φαν του νασιοναλ τζεογκραφικ