Νέα

Δανάη Μπάρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ»

• Μπάρκα κι ας ΜΗ γαμήσω ποτέ...

• ΔΕΝ είναι εκείνη χοντρή εγώ νηστεύω...

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.798
Πόντοι
6.946

ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΒΑΤΙΔΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΚΑ: «Έχει πολλά παραπάνω κιλά. Είναι Overweight»​

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715
κάτι τέτοιες έχει ο εμίρης του Κατάρ στο κότερο για να ζουλιούνται στην προκυμαία

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.798
Πόντοι
6.946
Λίγο "κομμένη" την κόβω, σιτίζεται επαρκώς;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Μακάρι όλες οι ευτραφείς κοπέλες να ήταν σαν την συγκεκριμένη πάντως.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.393
Πόντοι
446
Αξιοθρήνητη τύπισσα, κάνουν ειδήση ακόμα και μικροπεριστατικά για αυτήν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Αξιοθρήνητη τύπισσα, κάνουν ειδήση ακόμα και μικροπεριστατικά για αυτήν.
Λάθος είναι η σκεπτική τόσο η δική σου όσο και όλων όσοι νομίζουν ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "αξιοθρήνητη". Αξιοθρήνητοι είναι οι άγνωστοι όπως πχ εγω - για σένα δεν λέω γιατί δεν σε ξέρω. Η Μπάρκα, όσο ασχολούνται μαζί της τόσο ανεβαίνει το "κασέ" της. Έχει social προφανώς, είναι influencer, έχει ακολούθους και μια χαρά βγάζει λεφτά ενώ σχεδόν πάντα θα έχει μια εργασία που θα της εξασφαλίζει σχεδόν εύκολα αρκετά καλά λεφτά για την εποχή μας.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.393
Πόντοι
446
Λάθος είναι η σκεπτική τόσο η δική σου όσο και όλων όσοι νομίζουν ότι είναι κατά κάποιο τρόπο "αξιοθρήνητη". Αξιοθρήνητοι είναι οι άγνωστοι όπως πχ εγω - για σένα δεν λέω γιατί δεν σε ξέρω. Η Μπάρκα, όσο ασχολούνται μαζί της τόσο ανεβαίνει το "κασέ" της. Έχει social προφανώς, είναι influencer, έχει ακολούθους και μια χαρά βγάζει λεφτά ενώ σχεδόν πάντα θα έχει μια εργασία που θα της εξασφαλίζει σχεδόν εύκολα αρκετά καλά λεφτά για την εποχή μας.
Αν δεν έβαζε τα κονέ η μάνα της (Βίκυ Σταυροπούλου) σχεδόν αγνώστη θα ήτανε στο πανελληνιο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Αν δεν έβαζε τα κονέ η μάνα της (Βίκυ Σταυροπούλου) σχεδόν αγνώστη θα ήτανε στο πανελληνιο.
(Μαζί σου σε αυτό - αλλά εδώ στην Ελλάδα γενικά θέλει κονέ, αλλιώς δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Απλά σε κάθε κλάδο έχει το δικό του τρόπο. Εννοείται πως έχεις δίκιο ότι χρειάζεται κονέ αλλά από ένα σημείο είναι και το πώς θα χειριστείς εσύ τις καταστάσεις και αν ταιριάζεις στη δουλειά. Αν είσαι σκράπας στον κλάδο που θα σε χώσει το κονέ σου και κάνεις μαλακίες εύκολα θα χάσεις τη δουλειά σου ή τους πελάτες σου, αναλόγως το τι κάνεις.)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.393
Πόντοι
446
(Μαζί σου σε αυτό - αλλά εδώ στην Ελλάδα γενικά θέλει κονέ, αλλιώς δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Απλά σε κάθε κλάδο έχει το δικό του τρόπο. Εννοείται πως έχεις δίκιο ότι χρειάζεται κονέ αλλά από ένα σημείο είναι και το πώς θα χειριστείς εσύ τις καταστάσεις και αν ταιριάζεις στη δουλειά. Αν είσαι σκράπας στον κλάδο που θα σε χώσει το κονέ σου και κάνεις μαλακίες εύκολα θα χάσεις τη δουλειά σου ή τους πελάτες σου, αναλόγως το τι κάνεις.)
Ακόμα και γκόμενα να γνωρίσεις χρειάζεσε κονέ έστω το τυπικό από φίλους στην Ελλάδα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.777
Πόντοι
3.715

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
Εγώ θα πρότεινα να βάλει 10-15 κιλάκια ακόμα για την πουτανιά!!
Πέρα από την πλάκα, καταντάει θέμα υγείας πλέον κι όχι αισθητικής... Εντάξει είπαμε κι εγώ κοιλούμπα έχω, αλλά πάω κι ένα γυμναστήριο για να πέσει κι έχει πέσει!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα σε όλους

Υπάρχουν πολλοί & πολλές που δεν αντιλαμβανονται τη θέση τους, είναι εγωιστές & έχουν τη σκέψη, αυτή είμαι και σε όποιον του αρέσει.
Και επίσης έχουν εντονες αδυναμίες στον χαρακτήρα τους.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.011
Πόντοι
6.056
Aξιοτιμο μελος @Eraser.. ειναι κατοχος μερικων βιδεο.Για οποιον ενδιαφερεται να επικοινωνησει με πμ:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom