Νέα

Damesmasaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
105
Πόντοι
1
Ναι ισχύει η Σοφία πρέπει να πήρε σύνταξη πλέον με τόσες πουτσες,ενώ η Σάσα με την Ελένη σταθερά εκεί. Φυσικά μπορείς να στείλεις όπως έκανα κ γω μήνυμα στο viber στην Αννα και να σου πει ποίες δουλεύουν και αν θες πας,δεν χρειάζεται να πηγαίνεις εκεί για να δεις
kala.....κ μενα μου ειχε θεωρητικα πει αλλα καμια σχεση. ειναι κυριολεκτικα κ μεταφορικα μπουρδελο!!

theotrelos232

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο σπορ, μια ερώτηση, για να πας στο μαγαζί πρέπει πρώτα να έχεις μιλήσει στο Βαιμπερ η μπορείς απλά να πας ξεκαρφωτα ;

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
287
Πόντοι
21
Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο σπορ, μια ερώτηση, για να πας στο μαγαζί πρέπει πρώτα να έχεις μιλήσει στο Βαιμπερ η μπορείς απλά να πας ξεκαρφωτα ;
Όχι ρε τρελέ τι ξεκάρφωτα χαχα, δεν γίνεται έτσι σ αυτά τα λαδομαγαζα αν δεν έχεις κλείσει ραντεβού πρώτα

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
402
Πόντοι
21
Καλημέρα. Εχθές διαφήμιζαν μία Νέλλυ στο insta . Την έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς. Φαινότανε βυζαρού με ξανθά μαλλιά.

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
περασμα με Ζενια και Σεληνη η οποια εχει διαστημικες βυζαρες. μιλαμε χανεται στο ισπανικο. φυσικες. πιτσιρικα η Σεληνη γυρω 26. γεματη τατου. μου ελεγε ελα να μας χυσεις στα βυζια και δεν ηθελα να σταματησω να την πηδαω και να βλεπω τις βυζαρες να πηγαινοερχονται. η Ζενια ειναι εμπειρη της παρεας. το διπλο αξιζει γενικα.

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
402
Πόντοι
21
περασμα με Ζενια και Σεληνη η οποια εχει διαστημικες βυζαρες. μιλαμε χανεται στο ισπανικο. φυσικες. πιτσιρικα η Σεληνη γυρω 26. γεματη τατου. μου ελεγε ελα να μας χυσεις στα βυζια και δεν ηθελα να σταματησω να την πηδαω και να βλεπω τις βυζαρες να πηγαινοερχονται. η Ζενια ειναι εμπειρη της παρεας. το διπλο αξιζει γενικα.
Πότες έγινε η συνεδρία σήμερα ;

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
Δεν την ξέρω τη Νέλλυ.
Η Σελήνη ειναι μικρή, 26 χρονων.
Γεμάτη τατού, με πιρσινγκ στο μουνακι. Ελαφρώς γεματουλα με πολύ σφιχτό κωλαράκι. Τρομερή πίπα. Ήθελε να να σηκωθεί για να τις χυσω κ τις δύο στα βυζια αλλά δεν της έκανα τη χάρη... Βαρουσα γκασμα για ώρα... Χαχαχαχα
Στο τέλος ένωσαν τις βυζαρες τους με τη Ζένια και εκεί τις τελείωσα...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
170
Like
8.960
Πόντοι
15.926
Δεν την ξέρω τη Νέλλυ.
Η Σελήνη ειναι μικρή, 26 χρονων.
Γεμάτη τατού, με πιρσινγκ στο μουνακι. Ελαφρώς γεματουλα με πολύ σφιχτό κωλαράκι. Τρομερή πίπα. Ήθελε να να σηκωθεί για να τις χυσω κ τις δύο στα βυζια αλλά δεν της έκανα τη χάρη... Βαρουσα γκασμα για ώρα... Χαχαχαχα
Στο τέλος ένωσαν τις βυζαρες τους με τη Ζένια και εκεί τις τελείωσα...
Η Σελήνη είναι κ με το όνομα Κασσάνδρα ,που δούλευε στον βρωμιάρη να τα λέμε όλα!:cool2:

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
Η Σελήνη είναι κ με το όνομα Κασσάνδρα ,που δούλευε στον βρωμιάρη να τα λέμε όλα!:cool2:
Ποιος είναι ο βρωμιάρης;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και είναι λεσβία έτσι για την ενημέρωση
Δεν αντάλλαξαν κάνα γλωσσοφιλο να με καυλωσουν κι άλλο...

theotrelos232

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Όχι ρε τρελέ τι ξεκάρφωτα χαχα, δεν γίνεται έτσι σ αυτά τα λαδομαγαζα αν δεν έχεις κλείσει ραντεβού πρώτα
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση φίλε, σόρρυ αλλά δεν εχω ιδέα

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
287
Πόντοι
21
Πήγε η Κασσάνδρα να δουλέψει στην Αννα;Αν είναι δυνατόν; Στο βρωμιαρη ζητούσε 80 ευρώ ακα φουλ η Αννα χρεώνει 60 με τις ιδιες υπηρεσίες..60 ήταν στην Αννα η 80;

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
Πήγε η Κασσάνδρα να δουλέψει στην Αννα;Αν είναι δυνατόν; Στο βρωμιαρη ζητούσε 80 ευρώ ακα φουλ η Αννα χρεώνει 60 με τις ιδιες υπηρεσίες..60 ήταν στην Αννα η 80;
οταν λες ακα φουλ, εννοεις αυτο που φανταζομαι?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.346
Πόντοι
3.786
Ποιος είναι ο βρωμιάρης;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν αντάλλαξαν κάνα γλωσσοφιλο να με καυλωσουν κι άλλο...
Στο Ζέσι Σπα η Κασσάνδρα απολάμβανε τα γλωσσόφιλα και γλειφομούνια,αλλά και τα παιχνίδια με το vibrator με τη Νανά,όταν είχαμε κάνει τρίο.Πρέπει να είναι αυθεντική bi.Όντως έχει σέξι εμφάνιση.

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
287
Πόντοι
21
οταν λες ακα φουλ, εννοεις αυτο που φανταζομαι?
Ακα πιπα εννοώ και φουλ σεξ..Οντως πολύ ωραία γκόμενά για τα γούστα μου και καθαρή, αλλά με κάνει εντύπωση πως πήγε στην Αννα..

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
γραφει και για μια Μελινα στην αγγελια της. δεν εχω ιδεα ποια ειναι.
επισης το ψαχνει να ξανα ανοιξει καταστημα στα ανατολικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom