Δεν εχεις ιδεα οποτε δεν υπαρχει η βαση για να καταλαβεις...........
Αυτα τα γραφει το ΙΕΡΟ τους βιβλιο το ταλμουδ.
Αν δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα τα αισχρα που μολις διαβασες απο τους φονους μεχρι την παιδεραστεια,τι να σου πω........
Αυτα ειναι ελαχιστα αποσπασματα απο το ταλμουδ.
Τα υπολοιπα που λες για μενα ειναι ακυρα.....
ε κι αν υποθεσουμε οτι οντως τα γραφει αυτα το ταλμουδ, πρεπει να καταδικασουμε εναν ολοκληρο λαο για ενα βιβλιο που γραφτηκε χιλιαδες χρονια πριν;
και τι σημαινει οτι επειδη τα γραφει το ιερο τους βιβλιο οτι τα κανουν κιολας; και οι χριστιανοι δηλαδη κανουν οτι γραφει η Βιβλος; Δε νομιζω...
Για σενα δεν ειπα τιποτα ουτε σε κατηγορω ουτε σε κραζω απλα φιλικα σου λεω οτι το μισος δεν ειναι καλο. Το ξερω γιατι εχω περασει κι εγω απο αυτη τη φαση γιαυτο στα λεω. Ουτε να σε προσβαλλω θελω ουτε τιποτα. Απλα σταρχιδια μας ρε φιλε τι κανει ο Εβραιος και ο καθε Εβραιος και οι συνωμοσιες και ολα. Και δε λεω ισως καποια πραγματα να ισχυουν για καποιους. Ισως να υπαρχουν καποιοι που να πιστευουν σαυτα που λες. Ισως να υπαρχουν και οι Σιωνιστες και ολα αυτα που λες. Ε και; Δε μπορεις να καταδικαζεις και να βριζεις και να κατηγοριοποιεις μια ολοκληρη θρησκευτικη ομαδα επειδη καποιοι απο αυτους μπορει και να χουν κανει κατι που εσυ θεωρεις κακο.
Ειναι σαν να λες οτι οι χριστιανοι ειναι πουστηδες παιδεραστες επειδη ενας παπας γαμησε ενα αγορακι. Η ακομα καλυτερα οτι οι Χριστιανοι ειναι δολοφονοι εγκληματιες επειδη πριν 1000 χρονια εγιναν κατι σταυροφοριες. Η οτι οι Μουσουλμανοι ολοι ειναι ταλιμπαν τρομοκρατες. Κι αυτωνων το ιερο βιβλιο λεει οτι ολοι πρεπει ολοι να γινουν μουσουλμανοι αλλα εμενα ποτε κανενας πακης δε με απειλησε ουτε ηρθε να μου πει ξερεις πρεπει να γινεις μουσουλμανος. Και των Χριστιανων το ιερο βιβλιο λεει οτι η μονη αληθινη θρησκεια ειναι ο Χριστιανισμος και ολοι οι απιστοι θα καουν στην κολαση και τετοιες πιπες. Και ολα τα ιερα βιβλια τα ιδια σκατα λενε. Και οι Ελληνες λεγανε πας μη Ελλην βαρβαρος και αλλα τετοια ωραια και με αυτο το σκεπτικο "εκπολιτισαν" τη μιση Ασια.
Και δε λεω ειναι αποδεδειγμενο οτι καποιοι Εβραιοι εχουν μεγαλο ελεχο και σε τραπεζες και ΜΜΕ και την οικονομια και πολλα πραγματα. Ε και; Και χριστιανοι υπαρχουν με μεγαλη εξουσια και λεφτα και μουσουλμανοι και κινεζοι και οτι θες. Αυτοι γιατι δε σε ενοχλουν;
Οι Εβραιοι σε ενοχλουν επειδη ελεγχουν τι; Την Αμερικη; Την οικονομια; Τον πλανητη; Τι; Παντα θα υπαρχει καποιος που ελεγχει η προσπαθει να ελεγξει και την οικονομια και την πολιτικη και την πληροφορια. Δηλαδη αμα αυτος ο καποιος ειναι Εβραιος ειναι κακο ενω αν ειναι χριστιανος ειναι καλο;
Εσενα σε ελεγχουν; Μηπως αυτο σενοχλει τελικα; Οτι με το να ασχολεισαι μαζι τους τους δινεις εξουσια πανω στον εαυτο σου. Και γινεται ενας φαυλος κυκλος. Με το μισος τους κανεις σημαντικους με αποτελεσμα να τους μισεις περισσοτερο με αποτελεσμα να γινονται πιο σημαντικοι για σενα. Για να γινουν τελικα διαπλανητικοι δρακοι ενος σατανικου Θεου με απειρες δυναμεις που εχουν ερθει για να σε καταστρεψουν κι εσυ ανημπορος με οπλο μονο τη φωνη σου η οποια ομως δεν ακουγεται γιατι ολοι γυρω σου κοιμουνται τον υπνο του δικαιου η ειναι πρακτορες των εχθρων.
Παρανοια λεγεται αυτο. Ολοι τοχουμε σενα βαθμο. Κι εγω που στα λεω ο χειροτερος παρανοικος ειμαι. Γαμησε τα κι αφησε τα. Γιαυτο τα λεω. Ουτε προβλημα εχω μαζι σου ουτε σε κραζω απλα σε καταλαβαινω και συμπασχω και με αφορμη τα λογια σου τα λεω για να τα ακουσω εγω και να βοηθησω τον εαυτο μου. Τιποτα παραπανω.