Νέα

Δάκτυλος Ξένων Μυστικών Υπηρεσιών Στα Δεκμβριανά του 2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εμμεσως μας λες οτι ειμαστε οφφ-τοπικ?
οχι.δεν εχω ορεξη να γραψω αλλο.που ειναι το απολυτο αρσενικο?δυο μερες τωρα χαθηκε.που ειναι το φιλαρακι μου ο τυπος?ποια οφ τοπικ εδω ο αλλος μια φορα ανοιξε θεμα για να αγορασει στρωμα για κρεβατι και κατεληξαν να τσακωνονται στο ιδιο θεμα για τα πολιτικα :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οχι.δεν εχω ορεξη να γραψω αλλο.που ειναι το απολυτο αρσενικο?δυο μερες τωρα χαθηκε.που ειναι το φιλαρακι μου ο τυπος?ποια οφ τοπικ εδω ο αλλος μια φορα ανοιξε θεμα για να αγορασει στρωμα για κρεβατι και κατεληξαν να τσακωνονται στο ιδιο θεμα για τα πολιτικα :2funny: :2funny: :2funny:
Θα βρηκε καμια φαφουτα νεα αφιξη...

Επισκέπτης
Κακως σε κατακρινω παντως Παπαζολη.
Αν το 1989 που μπηκα στο πανεπιστημιο, υπηρχε το μπουρδελα κομ, ακομη φοιτητης θα ημουνα.
Δεν θα μπορούσες,θα έπαιρνες πόδι, η ''κακιά δεξιά'' κατήργησε τον απεριόριστο χρόνο φοίτησης.... :grin:

Και το καλό ΠΑΣΟκ θέλει να κάνει τα ελληνικά πανεπιστήμια Α.Ε. :sunglasses:

Ευτυχώς που είναι σοσιαλιστές..... :jerking:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
απολυτε?τυπε?φιλε μου...μην τους ακους.μον εγω καταλαβαινω το γουστο σου για την τοπ σερβικη σαρκα και οχι μονο για την σαγονι θανου αλλα για την ανα νικολιτς.ξερεις εσυ...ασχετο τι μουνες ειναι οι σερβες?μου ανεβηκε το μουνοτονικο στο κεφαλι...τωρα που εβλεπα κατι φοτο.

Επισκέπτης
απολυτε?τυπε?φιλε μου...μην τους ακους.μον εγω καταλαβαινω το γουστο σου για την τοπ σερβικη σαρκα και οχι μονο για την σαγονι θανου αλλα για την ανα νικολιτς.ξερεις εσυ...ασχετο τι μουνες ειναι οι σερβες?μου ανεβηκε το μουνοτονικο στο κεφαλι...τωρα που εβλεπα κατι φοτο.
Άντε χάσου ρε κομμούνι, :s&m_3: πολυμουνοτονικό λέμε!!! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Άντε χάσου ρε κομμούνι, :s&m_3: πολυμουνοτονικό λέμε!!! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:
ολα τα περιμενα αλλα οτι θα με ελεγε ο παπαεροζολ κουμουνι ε αυτο με εξεπληξε...ουφφφ φουσκωσιες...τι μουναρες οι σλαβες...καυλαροι...

Επισκέπτης
Βρε κομμουνι με θεωρει.
Απλα δεν το λεει ευθεως σαν τον Λακη.
                                                                            :shit::shit::shit::shit::shit::shit:
Οι δικηγόροι που σπούδασαν στην Ελλάδα είναι θαυμαστές της ελληνικής δικαιοσύνης.
Ντάξει , υπάρχουν και χειρότερα , άλλος είναι πούστης
ή γαμάει πούστηδες ...

Επισκέπτης
                                                                            :shit::shit::shit::shit::shit::shit:
Οι δικηγόροι που σπούδασαν στην Ελλάδα είναι θαυμαστές της ελληνικής δικαιοσύνης.
Ντάξει , υπάρχουν και χειρότερα , άλλος είναι πούστης
ή γαμάει πούστηδες ..
.
Αυτός που γαμάει πούστηδες δεν είναι πούστης δηλαδή κατά την αποψή σου;;;; :cheesy:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.035
Πόντοι
3.715
ε ναι μωρε....τζαμπα μελανια να χαλαμε? για τους τονους και τις ψιλες και τις οξειες και τις δασειες και τις περισπωμενες? ποιος ο λογος?

ποιος ο λογος να μαθαινεις την αλφαβητα? τωρα που τη λενε α-βου-γου-δου δεν ειναι καλυτερα?

καποια στιγμη, σε καμια δυο γενιες απο τωρα,  που τα ελληνοπουλα θα μιλανε με κραυγες ή την γλωσσα της παγκοσμοιοποιησης  θα με θυμηθειτε...

αυτό θα γίνει ώστε να μην αισθάνονται άσχημα οι ''φιλοξενούμενοί'' μας, αφού ούτως ή άλλως θα συνεννοούνται. Επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι η αλλαγή σε λατινικούς χαρακτήρες του αλφαβήτου μας, κατάργηση διφθόγγων κλπ, αφού το οι ακούτεται ι γιατί να ξοδεύουμε μελάνι...σωστά.
Το θέμα είναι ότι με την αλλαγή του αλφαβήτου σε λατινικά χάνεται το Ω-Μέγα και τα 2 προηγούμενά του, δηλαδή Χή - Ψύ, τα οποία στην αριστερόστροφή τους φορά αποτελούν και την απαρχή της περιήγησης μας σε αυτό τον κόσμο, καθώς διαμορφώνονται ως σύνθεση στην Ψυχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom