Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ D.B.A. Νεο Ψυχικό (πρωην Aρκαδίας 4-8)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakelsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
ΜΑΡΙΑ

Συνημμένα

• 20160405_165848.jpg
    20160405_165848.jpg
    240,2 KB · Εμφανίσεις: 159

butch13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Αλεξάνδρα με τις τορπίλες  :tits: γύρισε ;

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
ΔΗΜΗΤΡΑ

Συνημμένα

• 20160810_175752.jpg
    20160810_175752.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 131

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
ΕΙΡΗΝΗ

Συνημμένα

• 273105.jpg
    273105.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 134

annamaria0008

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Like
2.728
ΟΛΓΑ

Συνημμένα

• DSC00036.jpg
    DSC00036.jpg
    227 KB · Εμφανίσεις: 115
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Δε βλέπω φώτο και προγράμματα αυτή την εβδομάδα...Τι έγινε;;;

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Συντομη εισαγωγή.
Τα μασαζάδικα στην τριτοκοσμική Αθήνα αναδίνουν μια δυνατή εσάνς εγκατάλειψης. Οι πιθανότητες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο φτωχούλης που θα κρούσει τον κώδωνα των ημιπαρανόμων μαγαζακίων είναι δύο.
1.  `Ερχεται αντιμέτωπος με βοδάλες που έχουν καταναλώσει χιλιάδες happy meals σε ταχυφαγία και καλλιεργούν στρέμματα κυταρρίτιδας, ραγάδων και κιρσών.
2. Έρχεται αντιμέτωπος με γριαδάκια που έχουν φάει τα ψωμιά τους και γράφουν τα τελευταία συντάξιμα χιλιόμετρα ντυμένες με baby doll. Θλιβερά ζωνεκρά πλάσματα.

Το ματς στην Ελληνική μασαζοαρένα είναι λοιπόν Χοντρές εναντίων Γιαγιάδων.

Με αυτά στο μυαλό πήγα προχτές στα Αμπελογκάρντενς, στην Αρκέιντια στριτ. Με υποδέχεται ένα παχουλό χόμπιτ, μπαίνω στο σαλόνι, και ξεκινά η παρέλαση. Πρώτη χοντρή, δεύτερη πάνχοντρη, τρίτη Σουγκλάκα, τέταρτη η Μαρία.
Κι εδώ κολλάω,γιατί είναι ένα ομορφούλικο κοριτσάκι με ψευτοψανθό μαλλάκι, ανεκτό σωματάκι σε ένα θεόστενο φόρεμα. Και μπαίνω, γιατί ο καημένος φίλος σας ήταν υπέρκαυλος. Ντουζάκι, μασάζ καλό ως πολύ καλό με σωστές πιέσεις και έρχεται η ώρα που η Μαρία διατάζει τον φτωχό συμπαίκτη σας να γυρίσει ανάποδα. Και τι να δω ο γεροξούρας; Η Μαρία μας είχε γδυθεί και οι μάσκες ειχαν πέσει: χαλάρωση, κυτταρίτιδα, σακουλίαση και το κακό συναπάντημα. Ποσα σερνικά κορμιά είχαν περάσει από πάνω της και πόσα παιδιά είχαν βγει από την κοιλιά της δεν ξέρω αλλά το κορίτσι γυμνό ήταν ερείπιο. Σαν Fiat Mirafiori του 74.
Το τι έγινε μετά δεν έχει σημασία, αλλά της άφησα κι ένα δεκάρικο πουρμπουάρ. Έτσι για το γαμώτο.
Αυτός είμαι.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Συντομη εισαγωγή.
Τα μασαζάδικα στην τριτοκοσμική Αθήνα αναδίνουν μια δυνατή εσάνς εγκατάλειψης. Οι πιθανότητες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο φτωχούλης που θα κρούσει τον κώδωνα των ημιπαρανόμων μαγαζακίων είναι δύο.
1.  `Ερχεται αντιμέτωπος με βοδάλες που έχουν καταναλώσει χιλιάδες happy meals σε ταχυφαγία και καλλιεργούν στρέμματα κυταρρίτιδας, ραγάδων και κιρσών.
2. Έρχεται αντιμέτωπος με γριαδάκια που έχουν φάει τα ψωμιά τους και γράφουν τα τελευταία συντάξιμα χιλιόμετρα ντυμένες με baby doll. Θλιβερά ζωνεκρά πλάσματα.

Το ματς στην Ελληνική μασαζοαρένα είναι λοιπόν Χοντρές εναντίων Γιαγιάδων.

Με αυτά στο μυαλό πήγα προχτές στα Αμπελογκάρντενς, στην Αρκέιντια στριτ. Με υποδέχεται ένα παχουλό χόμπιτ, μπαίνω στο σαλόνι, και ξεκινά η παρέλαση. Πρώτη χοντρή, δεύτερη πάνχοντρη, τρίτη Σουγκλάκα, τέταρτη η Μαρία.
Κι εδώ κολλάω,γιατί είναι ένα ομορφούλικο κοριτσάκι με ψευτοψανθό μαλλάκι, ανεκτό σωματάκι σε ένα θεόστενο φόρεμα. Και μπαίνω, γιατί ο καημένος φίλος σας ήταν υπέρκαυλος. Ντουζάκι, μασάζ καλό ως πολύ καλό με σωστές πιέσεις και έρχεται η ώρα που η Μαρία διατάζει τον φτωχό συμπαίκτη σας να γυρίσει ανάποδα. Και τι να δω ο γεροξούρας; Η Μαρία μας είχε γδυθεί και οι μάσκες ειχαν πέσει: χαλάρωση, κυτταρίτιδα, σακουλίαση και το κακό συναπάντημα. Ποσα σερνικά κορμιά είχαν περάσει από πάνω της και πόσα παιδιά είχαν βγει από την κοιλιά της δεν ξέρω αλλά το κορίτσι γυμνό ήταν ερείπιο. Σαν Fiat Mirafiori του 74.
Το τι έγινε μετά δεν έχει σημασία, αλλά της άφησα κι ένα δεκάρικο πουρμπουάρ. Έτσι για το γαμώτο.
Αυτός είμαι.
Να υποθέσουμε ότι το σέρβις ήταν καλό;;;

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Μονο η Ολγα αξιζει απο κει μεσα..

STAYROS_BIGMAN

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Μιας και ειχα ενα κενο το πρωι και ημουν στην περιοχη των αμπελοκηπων ειπα να περασω κι εγω να δω τι παιζει. Μπηκα σ ενα χωρο προσεγμενο και καθαρο, η Κυρια που μ ενημερωσε για τα προγραμματα πολυ ευγενικη και μου ειπε να περιμενω να δω και τα τεμαχια. Αφου τσεκαρα 6 λαδοκορες, 3 αδυνατες με σχετικα ωραια κατασκευη και 3 πιο γεματουλες ηλικιας απο 23-40  μου καρφωθηκε η Δημητρα. Ειναι γυρω στο 1.70 και περιπου 30 χρονων με αρκετα μεγαλο στηθος και ταυτοχρονα πολυ ωραια οπισθια πραγμα που σπανιζει. Για τα γουστα τα δικα μου εχει και πολυ ωραιο προσωπο. Ξεκινησε με μασαζακι μπρος πισω σε ολο το σωμα και μπορω να πω οτι ηταν σχεδον αριστο αφου αν και πηγα πιασμενος εφυγα πουπουλο. Οσον αφορα το υπολοιπο σκελος ηταν αντιστοιχο με το μασαζ. Ορεξατη ευρηματικη και με πολυ καλη διαθεση. Επισης δε φερνει αντιρρησεις. Εκεινο που θελω να τονισω γιατι μου εκανε εντυπωση ειναι η καθαριοτητα που εχουν εκει. Και οι κοπελες πεντακαθαρες αν κρινω απ τη Δημητρα αλλα και το οτι σου δινουν παντοφλες σφραγισμενες μιας χρησης και σφραγισμενες πετσετες. Για μενα ΑΥΤΑ μετρησαν πολυ γιατι ειμαι και λιγο "ιδιοτροπος". Τωρα αν θα ξαναπηγαινα με τη συγκεκριμενη κοπελα η απαντηση ειναι "οπωσδηποτε" γιατι δινω πολυ μεγαλη βαση στο καλο μασαζ και στην καθαριοτητα αλλα σιγουρα θα δοκιμασω και καποια αλλη (συγκεκριμενα μια Ναταλια) που μου εκανε καλη εντυπωση

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Μιας και ειχα ενα κενο το πρωι και ημουν στην περιοχη των αμπελοκηπων ειπα να περασω κι εγω να δω τι παιζει. Μπηκα σ ενα χωρο προσεγμενο και καθαρο, η Κυρια που μ ενημερωσε για τα προγραμματα πολυ ευγενικη και μου ειπε να περιμενω να δω και τα τεμαχια. Αφου τσεκαρα 6 λαδοκορες, 3 αδυνατες με σχετικα ωραια κατασκευη και 3 πιο γεματουλες ηλικιας απο 23-40  μου καρφωθηκε η Δημητρα. Ειναι γυρω στο 1.70 και περιπου 30 χρονων με αρκετα μεγαλο στηθος και ταυτοχρονα πολυ ωραια οπισθια πραγμα που σπανιζει. Για τα γουστα τα δικα μου εχει και πολυ ωραιο προσωπο. Ξεκινησε με μασαζακι μπρος πισω σε ολο το σωμα και μπορω να πω οτι ηταν σχεδον αριστο αφου αν και πηγα πιασμενος εφυγα πουπουλο. Οσον αφορα το υπολοιπο σκελος ηταν αντιστοιχο με το μασαζ. Ορεξατη ευρηματικη και με πολυ καλη διαθεση. Επισης δε φερνει αντιρρησεις. Εκεινο που θελω να τονισω γιατι μου εκανε εντυπωση ειναι η καθαριοτητα που εχουν εκει. Και οι κοπελες πεντακαθαρες αν κρινω απ τη Δημητρα αλλα και το οτι σου δινουν παντοφλες σφραγισμενες μιας χρησης και σφραγισμενες πετσετες. Για μενα ΑΥΤΑ μετρησαν πολυ γιατι ειμαι και λιγο "ιδιοτροπος". Τωρα αν θα ξαναπηγαινα με τη συγκεκριμενη κοπελα η απαντηση ειναι "οπωσδηποτε" γιατι δινω πολυ μεγαλη βαση στο καλο μασαζ και στην καθαριοτητα αλλα σιγουρα θα δοκιμασω και καποια αλλη (συγκεκριμενα μια Ναταλια) που μου εκανε καλη εντυπωση

τιμουλα???χρονοσ παραμονησ???

alekos_patrinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Τωρα που το λες την Δημητρα την ειχα σταμπαρη την τελευταια φορα που ειχα περασει με την Ειρηνη και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση εμφανισιακα τωρα που λες οτι παιζει και καλη μπαλα και την ιδρωνη την φανελα με την πρωτη ευκαιρεια εφυγα για τσεκ :tits2:

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Είμαι νέος στο σπορ :)

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι ωράριο υπάρχει στο κατάστημα ?

Ευχαριστώ  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Είμαι νέος στο σπορ :)

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι ωράριο υπάρχει στο κατάστημα ?

Ευχαριστώ  :rockon:

Καθημερινές ανοίγουν κατά τις 11 μέχρι τις 8 και μισή τελευταίο ραντεβού...Όλες οι κοπέλες δεν είναι εκεί όλες τις ώρες...Κάποιες φεύγουν νωρίτερα κάποιες έρχονται πιο μετά...Καλύτερα τηλεφωνάκι πριν μας...Το Σάββατο κλείνουν πιο νωρίς και τη Κυριακή είναι κλειστά...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη
απο καιρο ειχα βαλει σκοπο να παω στο εν λογω ιδρυμα για την δημητρα(παρακινουμενοσ απο τισ φωτογραφιεσ).
περασμα σε τυχαιο χρονο και ημουν τυχεροσ και ηταν διαθεσιμη..μου παρουσιαστηκαν και μια ποιο ψηλη,νταρντανα, απο την δημητρα,αρκετα προσχαρη,κ μια ποιο μικρη σε ηλικια,η οποια μαλλον με φοβηθηκε,και με χαιρετησε απο αποοοσταση..
χωροσ αρκετα καθαροσ,πετσετα κ παντοφλεσ σφραγισμενεσ.
η δημητρα ,chubby κοπελα (οπωσ ανεφερε κ συναγωνιστησ παρακατω),στηθοσ 4αρι,οχι ιδιαιτερα μεγαλοσ κωλοσ ομωσ.
εκανα το μπανακι μου,και ηρθε κ η δημητρα,και απο την αρχη διεκρινα μια οχι ακριβωσ βαρεμαρα,αλλα σαν να νυσταζε,σα να ηταν κουρασμενη,κατι τετοιο(απο κει και ο τιτλοσ)..μασαζ δεν εκανε αυτο που ηθελα,οπωσ το ηθελα,αν κ το ειπαμε 2-3 φορεσ.γυρισμα ανασκελα,και πραγματικα ξερει να χειριζεται τισ βυζαρεσ τησ..μου τον ψιλοσηκωσε χρησιμοποιωντασ μονο αυτα...περασμα προφυλακτικου σε μισοσηκωμενο πουτσο,κ ξεκινησε μια καλουτσικη πιπα,(καλη δεν τη λεσ),με κοιταγματα αλλα fake στημενα...μετα στον καναπε ,που ειναι ομωσ αρκετα μικροσ ,και δεν βολευομουνα εγω τουλαχιστον..πηγε και να στηθει στο μασαζοκρεβατο,σε στυλ τσοντασ,ορθια ανεβαζοντασ το ενα ποδι πανω,αλλα βρε κοπελα μου,αυτα ειναι για ποιο "συμαζεμενεσ" κοπελεσ...καλυτερα ασε τα αεροπλανικα.το τελοσ ηρθε στισ βυζαρεσ τησ..
αφου πλυθηκαμε ,χαϊδευοταν κ τετοια,κ ειπε κ σε μενα(οπωσ κ σε αλλο συναγωνιστη νομιζω) οτι δεν εχυσε κ οτι τελειωσα γρηγορα.οντωσ τελειωσα σχετικα γρηγορα,μιασ κ δεν περνουσα καλα,κ δεν ειχε νοημα να το "τραβηξω " το θεμα.μαλλον ειναι τακτικη τησ για να σε κανει να ξαναπασ,δεν ξερω
γενικα δεν εμεινα ευχαριστημενοσ,δεν ξερω αν ηταν η μερα τησ,η δεν ταιριαξε η χημεια μασ,αλλα οπωσ προειπα μου εμοιαζε νυσταγμενη..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom