annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Μαρία ή Ανναμαρια? δηλαδή είσαι εσύ στην φωτό?
Να υποθέσουμε ότι το σέρβις ήταν καλό;;;Συντομη εισαγωγή.
Τα μασαζάδικα στην τριτοκοσμική Αθήνα αναδίνουν μια δυνατή εσάνς εγκατάλειψης. Οι πιθανότητες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο φτωχούλης που θα κρούσει τον κώδωνα των ημιπαρανόμων μαγαζακίων είναι δύο.
1. `Ερχεται αντιμέτωπος με βοδάλες που έχουν καταναλώσει χιλιάδες happy meals σε ταχυφαγία και καλλιεργούν στρέμματα κυταρρίτιδας, ραγάδων και κιρσών.
2. Έρχεται αντιμέτωπος με γριαδάκια που έχουν φάει τα ψωμιά τους και γράφουν τα τελευταία συντάξιμα χιλιόμετρα ντυμένες με baby doll. Θλιβερά ζωνεκρά πλάσματα.
Το ματς στην Ελληνική μασαζοαρένα είναι λοιπόν Χοντρές εναντίων Γιαγιάδων.
Με αυτά στο μυαλό πήγα προχτές στα Αμπελογκάρντενς, στην Αρκέιντια στριτ. Με υποδέχεται ένα παχουλό χόμπιτ, μπαίνω στο σαλόνι, και ξεκινά η παρέλαση. Πρώτη χοντρή, δεύτερη πάνχοντρη, τρίτη Σουγκλάκα, τέταρτη η Μαρία.
Κι εδώ κολλάω,γιατί είναι ένα ομορφούλικο κοριτσάκι με ψευτοψανθό μαλλάκι, ανεκτό σωματάκι σε ένα θεόστενο φόρεμα. Και μπαίνω, γιατί ο καημένος φίλος σας ήταν υπέρκαυλος. Ντουζάκι, μασάζ καλό ως πολύ καλό με σωστές πιέσεις και έρχεται η ώρα που η Μαρία διατάζει τον φτωχό συμπαίκτη σας να γυρίσει ανάποδα. Και τι να δω ο γεροξούρας; Η Μαρία μας είχε γδυθεί και οι μάσκες ειχαν πέσει: χαλάρωση, κυτταρίτιδα, σακουλίαση και το κακό συναπάντημα. Ποσα σερνικά κορμιά είχαν περάσει από πάνω της και πόσα παιδιά είχαν βγει από την κοιλιά της δεν ξέρω αλλά το κορίτσι γυμνό ήταν ερείπιο. Σαν Fiat Mirafiori του 74.
Το τι έγινε μετά δεν έχει σημασία, αλλά της άφησα κι ένα δεκάρικο πουρμπουάρ. Έτσι για το γαμώτο.
Αυτός είμαι.
Συμφωνώ με όλα τα προηγούμενα που είπες. Αυτό με το Mirafiori τι το ήθελες; Ας έλεγες κάτι άλλο....Σαν Fiat Mirafiori του 74.
οπως , ας πουμε λεω , FIAT 125 S ......Συμφωνώ με όλα τα προηγούμενα που είπες. Αυτό με το Mirafiori τι το ήθελες; Ας έλεγες κάτι άλλο....
Μιας και ειχα ενα κενο το πρωι και ημουν στην περιοχη των αμπελοκηπων ειπα να περασω κι εγω να δω τι παιζει. Μπηκα σ ενα χωρο προσεγμενο και καθαρο, η Κυρια που μ ενημερωσε για τα προγραμματα πολυ ευγενικη και μου ειπε να περιμενω να δω και τα τεμαχια. Αφου τσεκαρα 6 λαδοκορες, 3 αδυνατες με σχετικα ωραια κατασκευη και 3 πιο γεματουλες ηλικιας απο 23-40 μου καρφωθηκε η Δημητρα. Ειναι γυρω στο 1.70 και περιπου 30 χρονων με αρκετα μεγαλο στηθος και ταυτοχρονα πολυ ωραια οπισθια πραγμα που σπανιζει. Για τα γουστα τα δικα μου εχει και πολυ ωραιο προσωπο. Ξεκινησε με μασαζακι μπρος πισω σε ολο το σωμα και μπορω να πω οτι ηταν σχεδον αριστο αφου αν και πηγα πιασμενος εφυγα πουπουλο. Οσον αφορα το υπολοιπο σκελος ηταν αντιστοιχο με το μασαζ. Ορεξατη ευρηματικη και με πολυ καλη διαθεση. Επισης δε φερνει αντιρρησεις. Εκεινο που θελω να τονισω γιατι μου εκανε εντυπωση ειναι η καθαριοτητα που εχουν εκει. Και οι κοπελες πεντακαθαρες αν κρινω απ τη Δημητρα αλλα και το οτι σου δινουν παντοφλες σφραγισμενες μιας χρησης και σφραγισμενες πετσετες. Για μενα ΑΥΤΑ μετρησαν πολυ γιατι ειμαι και λιγο "ιδιοτροπος". Τωρα αν θα ξαναπηγαινα με τη συγκεκριμενη κοπελα η απαντηση ειναι "οπωσδηποτε" γιατι δινω πολυ μεγαλη βαση στο καλο μασαζ και στην καθαριοτητα αλλα σιγουρα θα δοκιμασω και καποια αλλη (συγκεκριμενα μια Ναταλια) που μου εκανε καλη εντυπωση
70 Γιουργια για μια ωριτσα γεματη μη σου πω οτι καβαλισαμε και κανα 10λεπτο παραπανω αερατιμουλα???χρονοσ παραμονησ???
Τωρα που το λες την Δημητρα την ειχα σταμπαρη την τελευταια φορα που ειχα περασει με την Ειρηνη και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση εμφανισιακα τωρα που λες οτι παιζει και καλη μπαλα και την ιδρωνη την φανελα με την πρωτη ευκαιρεια εφυγα για τσεκΜιας και ειχα ενα κενο το πρωι και ημουν στην περιοχη των αμπελοκηπων ειπα να περασω κι εγω να δω τι παιζει. Μπηκα σ ενα χωρο προσεγμενο και καθαρο, η Κυρια που μ ενημερωσε για τα προγραμματα πολυ ευγενικη και μου ειπε να περιμενω να δω και τα τεμαχια. Αφου τσεκαρα 6 λαδοκορες, 3 αδυνατες με σχετικα ωραια κατασκευη και 3 πιο γεματουλες ηλικιας απο 23-40 μου καρφωθηκε η Δημητρα. Ειναι γυρω στο 1.70 και περιπου 30 χρονων με αρκετα μεγαλο στηθος και ταυτοχρονα πολυ ωραια οπισθια πραγμα που σπανιζει. Για τα γουστα τα δικα μου εχει και πολυ ωραιο προσωπο. Ξεκινησε με μασαζακι μπρος πισω σε ολο το σωμα και μπορω να πω οτι ηταν σχεδον αριστο αφου αν και πηγα πιασμενος εφυγα πουπουλο. Οσον αφορα το υπολοιπο σκελος ηταν αντιστοιχο με το μασαζ. Ορεξατη ευρηματικη και με πολυ καλη διαθεση. Επισης δε φερνει αντιρρησεις. Εκεινο που θελω να τονισω γιατι μου εκανε εντυπωση ειναι η καθαριοτητα που εχουν εκει. Και οι κοπελες πεντακαθαρες αν κρινω απ τη Δημητρα αλλα και το οτι σου δινουν παντοφλες σφραγισμενες μιας χρησης και σφραγισμενες πετσετες. Για μενα ΑΥΤΑ μετρησαν πολυ γιατι ειμαι και λιγο "ιδιοτροπος". Τωρα αν θα ξαναπηγαινα με τη συγκεκριμενη κοπελα η απαντηση ειναι "οπωσδηποτε" γιατι δινω πολυ μεγαλη βαση στο καλο μασαζ και στην καθαριοτητα αλλα σιγουρα θα δοκιμασω και καποια αλλη (συγκεκριμενα μια Ναταλια) που μου εκανε καλη εντυπωση
Είμαι νέος στο σπορ
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι ωράριο υπάρχει στο κατάστημα ?
Ευχαριστώ