annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
SE ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑΙΗ βικαρα ειναι εκει Κομα σεριφισσα;
SE ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑΙΗ βικαρα ειναι εκει Κομα σεριφισσα;
ΕΙΡΗΝΗ¨ 25 ΕΤΩΝ 1.75 ΥΨΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ !!!ΚΑΛΗΜΈΡΑ
ΩΡΆΡΙΟ
ΝΙΚΟΛΈΤΑ 11-8.30
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11-8.30
ΕΙΡΉΝΗ 11-8,30 ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΚΟΠΈΛΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΉ 13,00-8.30
,απο στηθος?ΕΙΡΗΝΗ¨ 25 ΕΤΩΝ 1.75 ΥΨΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ !!!
το περιμενα οτι θα ποσταρες!!...αιντε απο κει!!!
3 με 4 αλλά το πίσω σύστημα είναι τουμπανερο αν προσθέσεις και το πολύ ωραίο πρόσωπο και το μαύρισμα ανεβαίνει πολυ το συνολο,απο στηθος?
το περιμενα οτι θα ποσταρες!!...αιντε απο κει!!!
3 με 4 αλλά το πίσω σύστημα είναι τουμπανερο αν προσθέσεις και το πολύ ωραίο πρόσωπο και το μαύρισμα ανεβαίνει πολυ το συνολο
αμ εγω δεν περιμενα να ρωτησεις?
...το αλλο οκ ;) ;)
μικρο του ειναι. τα θελει ΘΗΡΙΑ
Τοτε μπορει να δοκιμασει την Νικολετα που τα εχει θηρια
αμ εγω δεν περιμενα να ρωτησεις?
...το αλλο οκ ;) ;)
μικρο του ειναι. τα θελει ΘΗΡΙΑ
Εχεις .απολυτο δικιο.Εμφανισιακα ειναι top milf αριστοκρατικο με κορμαρα προσωπο επιδερμιδα τυφλα να εχουν αλλες με τα μισα χρονια της.Επ ευκαιρεια ειχα περασει και εγω τις προαλλες και αφου τσεκαρα επτα κοπελια πηρα την Νικολετα με τις βυζαρες πολυ μαυρισμενη με σωστες αναλογιες και ωραιο χαμογελο.Μασαζ το παλευε αλλα στα υπολοιπα τα δινει ολα και ασ μην την λενε και Λολα.Εντυπωση μου προκαλεσε και η Παναγιωτα μικρο ζουμερο και τρελοκομειο που μκηκε στα υποψινΠάντως ενώ η Νάταλι έχει το παρουσιαστικό...
Το σέρβις είναι μετριότατο...
Δεν παίζει φιλί δεν παιζει ακά, δεν παίζει anal και ούτε τα παίρνει στο στόμα....
Για να τα λέμε όπως είναι... Κρίμα την μιλφάρα!
Πάντως ενώ η Νάταλι έχει το παρουσιαστικό...
Το σέρβις είναι μετριότατο...
Δεν παίζει φιλί δεν παιζει ακά, δεν παίζει anal και ούτε τα παίρνει στο στόμα....
Για να τα λέμε όπως είναι... Κρίμα την μιλφάρα!
Σωστο.Αλλα καμια φορα παιζει ρολο και η χημεια σε αυτα τα θεματαΝαι... Αλλά δεν φτάνει η εμφάνιση... Θέλουμε και λίγο ζουμί λίγη σάλτςα με το κρέας μας...