jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αυτο μαλλον σε συννενοηση με την κοπελα πριν μπεις στο δωματιο
αλλα μιας και πας και γινεται ολοκληρωμενο προγραμμα γιατι δεν κανεις φουλ?
Σωστος
αυτο μαλλον σε συννενοηση με την κοπελα πριν μπεις στο δωματιο
αλλα μιας και πας και γινεται ολοκληρωμενο προγραμμα γιατι δεν κανεις φουλ?
Πολυ τις ...λιγουρευομαι τις πληθωρικες καμπυλες της Αλινας αλλα δεν εχει κριτηκη και δισταζω.
Πολυ τις ...λιγουρευομαι τις πληθωρικες καμπυλες της Αλινας αλλα δεν εχει κριτηκη και δισταζω.
Για πειτε καμια γνωμη οσοι εχετε δοκιμασει
εγω το οπλλοπολυβολο το είχα δοκιμάσει σε άλλο οικο. Ήταν απο τα πιο τίμια γαμησια που εχω κάνειΠολυ τις ...λιγουρευομαι τις πληθωρικες καμπυλες της Αλινας αλλα δεν εχει κριτηκη και δισταζω.
Για πειτε καμια γνωμη οσοι εχετε δοκιμασει
Σε ευχαριστω,εγω το οπλλοπολυβολο το είχα δοκιμάσει σε άλλο οικο. Ήταν απο τα πιο τίμια γαμησια που εχω κάνει
εγω το οπλλοπολυβολο το είχα δοκιμάσει σε άλλο οικο. Ήταν απο τα πιο τίμια γαμησια που εχω κάνει
παρε και βιταμίνες πιο πριν...Την εχω καιρο λοκαρει
Αχ να δω ποτε θα παω
Την εχω καιρο λοκαρει
Αχ να δω ποτε θα παω
ειναι στα γουστα σου.
δυσκολο να φυγεις παραπονεμενος απο Αλιναρα
παρε και βιταμίνες πιο πριν...
παρε που σου λέω... Ξέρει και ο Zero απο ότι φαίνεται...τοσο δυνατη??
Μιας και είμαι καινούργιος στο σπορ, αλλά με δυναμική είσοδο, ας καταθέσω την γνώμη μου για τις Αλίνα, Μυρτώ και Βιβή.
Αλίνα : Πραγματικός δυναμίτης, παθιασμένο άλογο αντοχής. Μελανό κυριολεκτικά σημείο τα μαυρισμένα δόντια.
Μυρτώ : Μασάζ μάλλον μέτριο. Κορμί σφιχτό. Βυζάρες. Κάπως ψυχρή στην αρχή, τα δίνει όλα μόλις λυθεί. Καλή επιλογή.
Βιβή : Ώριμο turbodiesel.-
Μιας και είμαι καινούργιος στο σπορ, αλλά με δυναμική είσοδο, ας καταθέσω την γνώμη μου για τις Αλίνα, Μυρτώ και Βιβή.
Αλίνα : Πραγματικός δυναμίτης, παθιασμένο άλογο αντοχής. Μελανό κυριολεκτικά σημείο τα μαυρισμένα δόντια.
Μυρτώ : Μασάζ μάλλον μέτριο. Κορμί σφιχτό. Βυζάρες. Κάπως ψυχρή στην αρχή, τα δίνει όλα μόλις λυθεί. Καλή επιλογή.
Βιβή : Ώριμο turbodiesel.-