spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Σταμάτα εσύ, μανία με τα βυζιά
Σταμάτα εσύ, μανία με τα βυζιά
Ξεκουραζεται λογω καλοκαιριου αλλα απο την Δευτερα ξεκινανε δυο καινουργιες κοπελες.Μια Ελληνιδα μιλφαρα και μια πιτσιρικα!!!
Ειναι η Βαλερια 36 χρονων Ελληνιδα απο New Personal και Καλλιροης 48για πε για ελληνιδα μιλφαρα
ρε φίλε να σου πω την αμαρτία μου;Ποσο δικιο εχεις!Λοιπον πηρα τηλεφωνο χτες το μεσημερι το σηκωσε μια γυναικα μαλλον ηλικιωμενη, την ρωταω ποσο εχει η ωρα ετσι απο περιεργεια..μου λεει 80 ευρω..της λεω ολες οι κοπελες τα ιδια χρηματα ζητανε/ και μου απανταει η κωλογρια εδω δεν ειναι παζαρι ειναι μαγαζι..της λεω ρωταω μηπως καποια αλλη ζηταει πιο πολλα να ξερω ποιαν να διαλεξω..και παλι η κωλογρια με προσβλητικο τροπο μου λεει εδω δεν ειναι παζαρι ειναι μαγαζι..την εστειλα στον διαολο και ησυχασε..και ρωταω γιατι ολες οι πουτανες και οι τσατσογριες εχουν τοσο αποτομη συμπεριφορα? ξεχνανε οτι απο τα δικα μας τα λεφτα ζουν αυτα τα αθλια και θλιβερα πασρασιτα??
να δικηγορησω υπερ του διαβολου ;μηπως γιατι ακουνε απο το τηλεφωνο (που και εσυ χρησιμοποιησες) ενα εκατομμυριο μαλακιες ;να δεχτουμε οτι και η δικη σου ερωτηση ηταν επισης μαλακια ; οτι ερωτηση εκανες θα μπορουσες να το κανεις απο κοντα ετσι και αλλοιως και οχι απο τηλεφωνου ....και τα λεφτα τα κονομανε απο αυτους που πανε και περνανε και οχι απο τα εκατομμυρια περιεργους που παιρνουν ενα νουμερο και ρωτανε οποια παπαρια τους κατεβει ....ο τιμοκαταλογος ειναι στανταρ αν κατι διαφορετικο υπηρχε υποθετω θα ειχαμε ενημερωθει αρα.....αν ημουνα εγω λεω μηπως σου τα εχωνα και πιο αγρια ....αυτα ...και λιγη σκεψη πριν ''αγαναχτισουμε'' καλα θα ηταν ...Λοιπον πηρα τηλεφωνο χτες το μεσημερι το σηκωσε μια γυναικα μαλλον ηλικιωμενη, την ρωταω ποσο εχει η ωρα ετσι απο περιεργεια..μου λεει 80 ευρω..της λεω ολες οι κοπελες τα ιδια χρηματα ζητανε/ και μου απανταει η κωλογρια εδω δεν ειναι παζαρι ειναι μαγαζι..της λεω ρωταω μηπως καποια αλλη ζηταει πιο πολλα να ξερω ποιαν να διαλεξω..και παλι η κωλογρια με προσβλητικο τροπο μου λεει εδω δεν ειναι παζαρι ειναι μαγαζι..την εστειλα στον διαολο και ησυχασε..και ρωταω γιατι ολες οι πουτανες και οι τσατσογριες εχουν τοσο αποτομη συμπεριφορα? ξεχνανε οτι απο τα δικα μας τα λεφτα ζουν αυτα τα αθλια και θλιβερα πασρασιτα??
Βαλέρια; η γνωστή που δούλευε με το ίδιο ονομα και αλλου;H Καινουργια κοπελα η Βαλερια δεν ειναι λατρης της φωτογραφιας γιαυτο οποιος δεν την γνωριζει καλο θα ειναι να περασει να την δει απο κοντα και ειναι σιγουρο οτι δεν θα απογοητευτει αν του αρεσουν οι μιλφαρες
Ακριβώς.Ειναι η Βαλερια από Νew personal πλ.Βικτωριας Δημόκριτου 9 Κολωνάκι και Καλλιροης 48.Η Βαλερια είναι από τις λίγες κοπέλες που έχει μόνο καλές κριτικές και σχόλια!!!Βαλέρια; η γνωστή που δούλευε με το ίδιο ονομα και αλλου;
να δικηγορησω υπερ του διαβολου ;μηπως γιατι ακουνε απο το τηλεφωνο (που και εσυ χρησιμοποιησες) ενα εκατομμυριο μαλακιες ;να δεχτουμε οτι και η δικη σου ερωτηση ηταν επισης μαλακια ; οτι ερωτηση εκανες θα μπορουσες να το κανεις απο κοντα ετσι και αλλοιως και οχι απο τηλεφωνου ....και τα λεφτα τα κονομανε απο αυτους που πανε και περνανε και οχι απο τα εκατομμυρια περιεργους που παιρνουν ενα νουμερο και ρωτανε οποια παπαρια τους κατεβει ....ο τιμοκαταλογος ειναι στανταρ αν κατι διαφορετικο υπηρχε υποθετω θα ειχαμε ενημερωθει αρα.....αν ημουνα εγω λεω μηπως σου τα εχωνα και πιο αγρια ....αυτα ...και λιγη σκεψη πριν ''αγαναχτισουμε'' καλα θα ηταν ...
αυριο θα σας επισκευτω! Υπεροχη γυναίκα η ΒαλεριαΑκριβώς.Ειναι η Βαλερια από Νew personal πλ.Βικτωριας Δημόκριτου 9 Κολωνάκι και Καλλιροης 48.Η Βαλερια είναι από τις λίγες κοπέλες που έχει μόνο καλές κριτικές και σχόλια!!!
αυριο θα σας επισκευτω! Υπεροχη γυναίκα η Βαλερια
ξερω ξέρω... Έχουμε ξανασυναντηθεί με τη Βαλέρια
H Καινουργια κοπελα η Βαλερια δεν ειναι λατρης της φωτογραφιας γιαυτο οποιος δεν την γνωριζει καλο θα ειναι να περασει να την δει απο κοντα και ειναι σιγουρο οτι δεν θα απογοητευτει αν του αρεσουν οι μιλφαρες