annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
μη μου πεις οτι η μαυρούκα είναι η τσίλα??????
έβαλε και μοσχαρίσια στο μενούΔημητρα
σε ποιο μπουρδελο δουλευει η ταιρα η τσιλα ?Γνωστή απο το μπουρδέλο που δουλεύει, δεν κουμαντάρεται, ψεύτικη, μαγκάκι, σκληρή, αντιερωτική. Δεν κάνει για μασάζ εκτός και εάν είστε αράπηδες και τον έχετε πάνω απο 21 cm, και την μπουκώστε και το βουλώσει. Εάν συνεχίζει έτσι και εδω χάλια μαύρα. Απο οτι φαίνεται εδώ φέρνουν όλα τα δεύτερα και τρίτα βιολιά άλλων μαγαζιών (κοινώς μπάζα). Αρπαχτές για γέλια. Τι στο καλό, μπουρδέλο είναι η μασατζίδικο? Μόνο 2-3 κοπέλες κάνουν τη δουλειά τους εδω μέσα. Αυτοί οι γερμανοί, εάν λέτε αλήθεια οι υπόλοιποι, το γάμισαν το μαγαζί. Μήπως ήρθε ο καιρός να πάμε σε πραγματικά μασατζίδικα?
Αχ ρε Βίκυ κάποτε είχες ωραία μαγαζιά, ζεστά, με ωραίες κοπέλες της διπλανής πόρτας και ερχόμασταν να καυλαντίσουμε, τώρα σε λίγο θα φοβόμαστε να μπαίνουμε μέσα.....
μηπωσ ξερεισ φιλε μου η σαντρα που δουλευει τωρα?σκετη καυλα ειναι η σαντρα αυριο απο κοντα!!
Το μαγαζί έχει ποικιλία, αλλά πάει να μετατραπεί σε studio. Τα προγράμματα μισής ή μίας ώρας, είναι απλά για να τα λέμε, σε καμιά περίπτωση δεν τηρούνται. Παίρνεις μισάωρο και το πολύ στο 10λεπτο σε αρχίσουν στα έλα μανάρι, δώστα μου και τα σχετικά. Κρίμα, γιατί θα το είχα στανταράκι, αλλά αν είναι να λειτουργεί ως studio, προτιμώ να πάω σε κανονικό studio που και πιο φθηνό είναι (στην ίδια ουσιαστικά ώρα) και ωραιότερες γκομενίτσες έχει...
Αυτά!
* τελευταία μου φορά ήταν με τη Βίβη, στο 10λεπτο "τελείωνε"...... Άντε γεια!
Πέστα χρυστόστομε!!! Περασα την προηγουμενη εβδομαδα με το meta-milf στανταράκι μου και έκανα την πιο χάλια συνεδρία απο τότε που τους γνώρισα (4 χρόνια).
Ανυπαρκτο μασάζ, λίγο body to body, μετα βουρ στην πούτσα μου, πίπα & καραμέλωμα αρχιδιών καλούτσικα, τα υπολοιπα ξεπέτα. Κατσε σπίτια σας εάν δεν θέλετε να γαμιόσαστε. Ασε που ζητησε μετά να μην γράφω στο site. Πληρωσα full και με ξεπεταξε σε 30 λεπτά. Oι υπολοιπες για τα μπάζα, μαύρες, γριές, χοντρες. Μάλλον είναι studio και κρατάνε τον τίτλο του μασατζίδικου για ξεκαρφωμα. Ακριβό μπουρδέλο κατάντησε κρίμα, επρέπε να λέγεται "DBA Studio".