Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.409
- Πόντοι
- 2.786
Να βάλουμε στο παιχνιδι και τις γυναίκες του φόρουμ (στην ψηφοφορία). Θα γουστάρουμε όλοι.
Αισιόδοξο σε βλέπω!!!
Να βάλουμε στο παιχνιδι και τις γυναίκες του φόρουμ (στην ψηφοφορία). Θα γουστάρουμε όλοι.
Αμα χύσουμε στην λεκάνη η στην μπανιέρα μετράει ο διαγωνισμός;;;
Εννοείτε...Με στοιχεία πάντα!!!
Αμα χύσουμε στην λεκάνη η στην μπανιέρα μετράει ο διαγωνισμός;;;
Κάτι τέτοιο...
Πενταγιω, βλεπω οτι ξερεις να οδηγεις....χωρις τα ροδοπεταλα να φανταστω!!
Το στολίζω αμα γουστάρετε!!Δεν εχω θέμα!!!
Πενταγιω, βλεπω οτι ξερεις να οδηγεις....
Οπως καταλαβαίνεις πρέπει να ξεκινήσεις πρώτος αφου ανοιξες το θεματακι.
Αντε χύσε να σε δουμε.
Αντε χύσε να σε δουμε.
Ναι καλα..!
Η παραγωγή του σπέρματος κατα μέσο όρο στην ζωή ενός άντρα ειναι 18 κιλά.Αμα αναλογιστείς πόσοι μαλακες ειμαστε μεσα εδώ και ποσο παραπάνω απο τον μέσο όρο θα ειναι η παραγωγή σπέρματος μας με το μπουρδελοσαιτ που ειμαστε μέρα νύχτα εγω πιστεύω οτι γεμίζουμε δυο τέτοιες μπανιέρες για πλάκα!!!!
Οι ιδιοι ειναι...Οι βύζοι στο προηγούμενο άβατάρ σου, μου άρεσαν πιο πολύ...
Οι ιδιοι ειναι...
Ναι καλα..!
Η παραγωγή του σπέρματος κατα μέσο όρο στην ζωή ενός άντρα ειναι 18 κιλά.Αμα αναλογιστείς πόσοι μαλακες ειμαστε μεσα εδώ και ποσο παραπάνω απο τον μέσο όρο θα ειναι η παραγωγή σπέρματος μας με το μπουρδελοσαιτ που ειμαστε μέρα νύχτα εγω πιστεύω οτι γεμίζουμε δυο τέτοιες μπανιέρες για πλάκα!!!!
Άστο χαβαλέ έκανα τύπε μου..!!!
Δεν μπαίνω σε τέτοια συζήτηση προφανος γιατί δε εχω αποθηκεύσει τα φλόκια μου πουθενά και γιατί στην πραγματική ζωή όντως δεν γεμίζουμε μια τέτοια μπανιέρα..
Οπως καταλαβαίνεις πρέπει να ξεκινήσεις πρώτος αφου ανοιξες το θεματακι.γιατί όχι;;; Παιδιά προσπαθήστε να διαφημίσετε το διαγωνισμό. Όσοι θέλετε δηλώστε και συμμετοχή απο τώρα. Θα γίνει μεγάλη μάχη!
Αντε χύσε να σε δουμε.
Ο διαγωνισμός είναι 28 και 29 Μαίου. Απλά απο τώρα έχουμε ανοίξει το θρέντ για να μαζευτούμε
Συναγωνιστή, προς το παρών μόνος παίζω.Δεν έχω ανταγωνισμό...Μέχρι στιγμής πόσοι είναι μέσα δηλαδή?