Επισκέπτης
Δεν γαμεις και τι εγινε .
Εμενα ειδικα στα @@.
Εμενα ειδικα στα @@.
δεν ειναι δικες της (crystal )οι φωτογραφιες,οι φωτογραφιες ειναι του ..baby
Ειδες που λεω οτι ανακατευουμε τα προσωπα
καλημερα duca,οταν ερθει ριξε κανενα pm, μπας και προλαβω καποια στιγμη.Μαλλον εσεις λαμβανεται sms απο το μωρο οταν ερχεται,μην με ξεχασεις μου εχει μεινη αποθυμενο.
Ξέρει κανείς ρε παιδιά αν μπορώ να κλείσω την Κρυστάλ οταν βρίσκεται Ελλάδα απευθείας στην ίδια (ως ανεξάρτητη δηλαδή) και οχι μέσω γραφείου?Η τιμή θα ναι καλύτερη επειδή δεν μεσολαβεί γραφείο??
AAA!Aρα δεν έρχεται ώς ανεξάρτητη εε?Οχι δεν μπορεις να κλεισεις απ΄ευθειας με κανενα απο τα κοριτσια του Ζ. Πεστου να ειναι ησυχος.
Εμένα μου άρεσε..αλλά ήταν και η πρώτη μου μέτρο συγκρισης έχω την κοπέλα μου μόνο η οποία ως πρωτάρα πρέπει να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία..ας πούν και άλλοι που έχουν χρόνια πολλά στο σπορ..ρε αλανια αξιζει αυτη τελικα?
οχι , ερχεταιAAA!Aρα δεν έρχεται ώς ανεξάρτητη εε?
Εμένα μου άρεσε..αλλά ήταν και η πρώτη μου μέτρο συγκρισης έχω την κοπέλα μου μόνο η οποία ως πρωτάρα πρέπει να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία..ας πούν και άλλοι που έχουν χρόνια πολλά στο σπορ..
Και πώς καταλαβαίνουμε πότε έρχεται ώς ανεξάρτητη και όχι μεσω Ζ?Γαμώτο, έπρεπε να ζητήσω το κινητό της!οχι , ερχεται
επρεπεΚαι πώς καταλαβαίνουμε πότε έρχεται ώς ανεξάρτητη και όχι μεσω Ζ?Γαμώτο, έπρεπε να ζητήσω το κινητό της!
Εννοείς να κλείνω 2ωρα 3ωρα??Ναι όντως..η μια ώρα που κλεισα με την κρυστάλ ήταν λίγη..2ωράκι καλά θα ταν..Ναι γι αυτό λεω, έπρεπε να πάρω το κινητό της γιατί προτιμώ να τα δίνω όλα σ αυτή παρά να πέρνουν μερίδιο κάποιοι άλλοι!επρεπε
για να σε βοηθησω, οσο πιο πολλες ωρες κλεισεις,
τοσο πιο φθηνα θα σου ερθει η μια ωρα
...και 24ωρα μη σου πω...Εννοείς να κλείνω 2ωρα 3ωρα??Ναι όντως..η μια ώρα που κλεισα με την κρυστάλ ήταν λίγη..2ωράκι καλά θα ταν..Ναι γι αυτό λεω, έπρεπε να πάρω το κινητό της γιατί προτιμώ να τα δίνω όλα σ αυτή παρά να πέρνουν μερίδιο κάποιοι άλλοι!
...και 24ωρα μη σου πω...