Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
εσυ εγινες απο επιλογη δηλαδη?
Εγω μεγαλωσα ετσι ωστε να καταλαβαινω τους εκ γεννετης πουστηδες.
εσυ εγινες απο επιλογη δηλαδη?
και μετα εγινες πουσταρα?Εγω μεγαλωσα ετσι ωστε να καταλαβαινω τους εκ γεννετης πουστηδες.
Λοιπόν αν αλλαξοπιστήσω σε εσάς θα έρθω,μου αρέσουνε οι προοδευτικοί-ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι!!!εσυ εγινες απο επιλογη δηλαδη?
Δλδ εισαι "μεσηλικας με γριζα μαλλια " ?Εγω μεγαλωσα ετσι ωστε να καταλαβαινω τους εκ γεννετης πουστηδες.
και μετα εγινες πουσταρα?
Δλδ εισαι "μεσηλικας με γριζα μαλλια " ?
αααααααααααααχαχα !
Συ ειπας !
ααααααααααααααααααααχαχα !Εσυ εισαι αυτος. Μεγαλωσα ειπα δεν ειπα γερασα ;)
ενω εσενα οι δικοι σου ακομη κλαινε το πεντοχιλιαρο που δωσανε στη μαια οταν τους ειπε "αγορι¨"Γουσταρεις πουστρακια ε?
Κανε κανα γιο να βρεις την υγεια σου. Θα τουρθει κληρονομικο.
Αλλάξτε κ το συνθηματάκι σε( ):ενω εσενα οι δικοι σου ακομη κλαινε το πεντοχιλιαρο που δωσανε στη μαια οταν τους ειπε "αγορι¨"
ενω εσενα οι δικοι σου ακομη κλαινε το πεντοχιλιαρο που δωσανε στη μαια οταν τους ειπε "αγορι¨"
Εσυ εισαι αυτος. Μεγαλωσα ειπα δεν ειπα γερασα ;)
Ε οχι. Βρισαν τον Χριστο γαμω την Παναγια τους?
Ειμαι homegrown εγω πουτανακι. Οχι σαν εσενα που ηρθες απο διασταυρωση εθνικιστων και πακηδων, και μας το παιζεις ελληνορθοδοξος.
εσυ εισαι διασταυρωση απο πακκοπουτσα και ελατηριο....αστο anal springer...Ειμαι homegrown εγω πουτανακι. Οχι σαν εσενα που ηρθες απο διασταυρωση εθνικιστων και πακηδων, και μας το παιζεις ελληνορθοδοξος.
Ρε Anal_Hunter ΜΗΝ τους θιγεις τον ανδρισμο τους.... δεν ειναι σωστο...για ενα κουτελο ζουνε στην ρημαδα την κοινωνια!
Aπό όλο αυτό το τρούμπα show μόνο αυτό σε διασκέδασε;;;