pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
μπορει να εχει κανει πολιτικο γαμο... δεν ειμαι σιγουρος...
μπορει να εχει κανει πολιτικο γαμο... δεν ειμαι σιγουρος...
Έχεις κ μαρτυρίες ρε θηρίο;! :o
Πω πω αυτό θα πει ρεπορτάζ...
Μήπως τον δοκίμασες κιόλας;;;
Γιατί;;;απλα ο ανθρωπος πρεπει να διαγραφει απο το κομμα...
σε μια αριστερη βουλευτινα, της ειχε πειτην έχει ξεπατώσει μιλάμε!
ο άλλος ο κουμούνης που ανέλαβε στην Ιταλία, δεν άντεξε πάνω από μερικούς μήνες και πάλι ο Σύλβιο βγήκε!
α ρε μεγάλεεεεεεεε!
αμα εχεις καμια φωτογραφια του με φουστανια, βαλτη να τελειωνουμε....αλλιως μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια με εικασιες και φαντασιωσεις!
απο οτι βλεπω παντως ΕΣΕΙΣ ειστε αυτοι που τα ψαχνετε σε τοσο βαθος τετοια πορταλς
Σωστος!!!Γιατί;;;
Οι CROSSDRESSER δεν δικαιούνται να είναι εθνικισταί;;;
τοτε μη λες πιπες λοιπον γιατι ξεφτιλιζεστενα παει ο παπαζολ να φαει την πουτσα και να φερει φωτο, ολα στο πιατο τα θελετε..
Ααα έτσι είναι,κάνεις ρεπορτάζ ή δεν κάνεις!!!να παει ο παπαζολ να φαει την πουτσα και να φερει φωτο, ολα στο πιατο τα θελετε..
Γιατί;;;
Οι CROSSDRESSER δεν δικαιούνται να είναι εθνικισταί;;;
Είστε πολύ απελπισμένοι πάντως ρε μαλάκα,καταλάβατε την γκάφα σας να στηρίξετε ΓΑΠ,κάνει η Ντόρα κόμμα,ο Σαμαράς αρχηγός της ΝΔ....πώς να μην τρέμετε;;;νομιζω πως οχι αλλα να μην προκαταλαβουμε τον μιχαλολιακο...
ρε παπαρίδη!Ρε μαλάκα αυτός γαμάει εσύ χαίρεσαι;;;
τοτε μη λες πιπες λοιπον γιατι ξεφτιλιζεστε
εαν θες να ζησεις σε παραδεισο πηγαινε κουβα...εχει νικησε το εαμ..
Τόσα που ''ξέρεις'' για τους αριστερούς αναρωτιέμαι κ για εσένα καμιά φορά...όχι ανέραστο γκέι ανθρωπάκι σαν όλους σας τπους αριστερούς!
δηλαδη οι κροσντρεσερ ειναι μονο αριστεροι??? >νομιζω πως οχι αλλα να μην προκαταλαβουμε τον μιχαλολιακο...
εσυ που εισαι μελος εδω εισαι πουτανα ή νταβατζης ρε βλακα? ενα like εχει κανει ο ανθρωπος σε ενα group στο fb. Απο που προκυπτει οτι ειναι ο ιδιος κροσντρεσσερ ρε μανουαλι?ναι θα παω να του πω ελα να σε γαμησω και να σε φωτογραφησω, για να πεισω τον οσοσο...
μόνο οι αριστεροί του μπου.κομ επιμένουν στη χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας να ήταν άλλη μια χώρα-παράδεισσος του υπαρκτού.Δυστυχως μου επιβεβαιωσες τους ισχυρισμους μου...εισαι ανιδεος και απλα αναμασας οτι σου εχουν πει...
ποιος σου ειπε ρε κουκουτσι οτι ειμαι υπερ του ΕΑΜ?
ακομα και αριστεροι το εχουν πει οτι παλι καλα που ηττηθηκαν στον εμφυλιο!
για του λογου το αληθες
Κατάλαβες φίλε μου,αν είσαι CROSSDRESSER δεν έχεις το δικαίωμα να'σαι ''πατριώτης''...δηλαδη οι κροσντρεσερ ειναι μονο αριστεροι??? >
Κατάλαβες φίλε μου,αν είσαι CROSSDRESSER δεν έχεις το δικαίωμα να'σαι ''πατριώτης''...
Κοίτα η άλλη επιλογή είναι να CROSSDRESSER!!!εσυ που εισαι μελος εδω εισαι πουτανα ή νταβατζης ρε βλακα? ενα like εχει κανει ο ανθρωπος σε ενα group στο fb. Απο που προκυπτει οτι ειναι ο ιδιος κροσντρεσσερ ρε μανουαλι?