gianis5963
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γιάννη ο μπαμπάς σου το ξέρει ότι γουστάρεις αγοράκια ??
Πριν τι ηταν???Επειδη κοψαν το πουλι παυουν να ειναι κ οτι ηταν?Παντρεψου μια τρανς τοτε...απο ποτε οι τρανς ειναι αγορακια ρε ασχετε;;;
το να νομιζεις οτι δεν ειναι σε παρηγορει στο οτι εισαι ντικινταγκας τυπε;απο ποτε οι τρανς ειναι αγορακια ρε ασχετε;;;
Πριν τι ηταν???Επειδη κοψαν το πουλι παυουν να ειναι κ οτι ηταν?Παντρεψου μια τρανς τοτε...
το να νομιζεις οτι δεν ειναι σε παρηγορει στο οτι εισαι ντικινταγκας τυπε;
πολυ καλο...μηπως πρεπει να το καλεσουμε Ελλαδα??? ας οργανωθουμε ρε παιδια!
Οταν τη γαμας δηλαδη δεν θα ειναι αγορι?Εισαι βλακας...Αμα δεν σε φρικαρει η σκεψη οτι πριν ειχε παπαρι και γενια τοτε τι να σου πω...παραδεξου οτι γουσταρεις να γυαλιζεις μπαστουνια κ το αφηνουμε εδω...ρε ανοητε ποιος μιλησε για παντρεια; για γαμησι μιλαμε
Οταν τη γαμας δηλαδη δεν θα ειναι αγορι?Εισαι βλακας...Αμα δεν σε φρικαρει η σκεψη οτι πριν ειχε παπαρι και γενια τοτε τι να σου πω...παραδεξου οτι γουσταρεις να γυαλιζεις μπαστουνια κ το αφηνουμε εδω...
Τα'χεις μπλέξει...Οταν τη γαμας δηλαδη δεν θα ειναι αγορι?Εισαι βλακας...Αμα δεν σε φρικαρει η σκεψη οτι πριν ειχε παπαρι και γενια τοτε τι να σου πω...παραδεξου οτι γουσταρεις να γυαλιζεις μπαστουνια κ το αφηνουμε εδω...
Τα'χεις μπλέξει...
Εμενα βρε κουτε?Εγω δεν ειπα οτι θελω να γαμησω τρανς!παραδεξου οτι σου αρεσουν τα αγορακια πουστρακι...το αβαταρ σου δεν ειναι τυχαιο
Εμενα βρε κουτε?Εγω δεν ειπα οτι θελω να γαμησω τρανς!
Πριν τι ηταν???Επειδη κοψαν το πουλι παυουν να ειναι κ οτι ηταν?Παντρεψου μια τρανς τοτε...
Εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται...Εγω σου λεω οτι τα τρανς ΗΤΑΝ αγορακια!!!Αλλα εισαι τοσο βλακας που δεν εννοεις να το καταλαβεις...Γι αυτο θελεις να γαμησεις ενα αλλωστε...
Τα'χεις μπλέξει...
Τα ξαναέχεις μπλέξει.