Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
καλαμων αδερφε.....αρπαζουν τις ελευθερες ρίζες σαν 45κιλο μολδαβό τανάκι με ενα χέρι και το βιδωνουν πανω στο οχημα.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6

Επισκέπτης
μια ερωτηση μονο ρε παιδια.... ολα αυτα με τα πορτοκαλια και τις σοκολατες τα κανετε για να βλεπετε τσοντες και να γαματε τη χουφτα σας?? :2funny: γιατι δεν βλεπω να γραφετε για κανα γαμηση........ μονο κατι παιδιαρηστηκα ""ουυουυυ παω στην πιατσα για παρανομη ηδονη ουυυουυυ"" διαβαζω :uglystupid: :uglystupid: :jerking:
αααααααααχαχαχαχαχα :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τρομοκρατια ειστε....γουσταρω....

Μυστικισμός,παγανισμός,σταυροφορίες και βαλε ναουμε το σκηνικο....εχω στο στομα μια ελια και την γυρναω σαν πλυντηριο μιση ωρα και σας φανταζομαι

Έχει και κουκούτσι, ΠΡΟΣΕΧΕ!

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
δε μασαει η κατσικα απο ταραμα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
παίδες εγώ πίνω το εξτραδίξ μου και είμαι κομπλέ  :sunglasses:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
 Ε ,,μετα απο λιγο το σκαει,''παρε με απο κωλο'', ενω ειναι δεμενη ολα αυτα,σαλιωνω την τσαπου και το γκροβερ της και μπαινω θριαμβευτικα.Εκει ειναι που η γκομενα τρελενεται και αφου ξαναχυνει  την ρωταω εγω που θα αδειασω,μου λεει ριξτα ολα μεσα.. :rockon:Δε θελω και πολυ και  μετα απο λιγο ενας πιδακας απο φλοκια εκτοξευεται ΑΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ στο ηδη σκισμενο κωλαντερο της  :rockon:Βγαινω σε ημιλυποθυμη κατασταση και η καριολα μου λεει ελα να σε καθαρισω..Της λεω καντο σιγα γιατι ειναι πολυ ευαισθητη η τσαπου τωρα.Ξερω μου λεει..
Ολα τα γαμησια που ακολουθησαν ηταν στο ιδιο μοτιβο,ακαποτοι τελειωτικοι,σταγγιχτικοι κρεμπιεδες,φτυσιματα στα μουτρα,μπουκια μετα καταποσεων κλπ.
[size=11pt]Νάσο, ξερόχυσα με τους πρωκτοκρεμπιέδες σου και, ειδικά, με το ξεφτύλισμα της Ελλεηνίδας.  :pipa3:

Αν θες να μπεις στην CREAMPIE CLAN δεν έχω καμία αντίρρηση  

Απλά, τον πρώτο καιρό θα είσαι δόκιμος :hi:[/size]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.927
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Νάσο, ξερόχυσα με τους πρωκτοκρεμπιέδες σου και, ειδικά, με το ξεφτύλισμα της Ελλεηνίδας.  :pipa3:

Αν θες να μπεις στην CREAMPIE CLAN δεν έχω καμία αντίρρηση  

Απλά, τον πρώτο καιρό θα είσαι δόκιμος :hi:[/size]
Junis ευχαριστω για την προσκληση :hi:,προς το παρων θα τηρησω ουδετερη σταση μετα την περιπετεια που περασα(βλενορροια).Επιφυλλασομαι ομως για το μελλον με καποιες προυποθεσεις.Στο μεταξυ θα αναρτησω συντομα αλλη ιστορια απο ακαποτο κρεμπιε-ξεφτυλισμα γκομενας απο το ακαποτο παρελθον μου. :hi:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Junis ευχαριστω για την προσκληση :hi:,προς το παρων θα τηρησω ουδετερη σταση μετα την περιπετεια που περασα(βλενορροια).Επιφυλλασομαι ομως για το μελλον με καποιες προυποθεσεις.Στο μεταξυ θα αναρτησω συντομα αλλη ιστορια απο ακαποτο κρεμπιε-ξεφτυλισμα γκομενας απο το ακαποτο παρελθον μου. :hi:
[size=11pt]ΟΚ, όποτε είσαι έτοιμος.

Αναμένουμε ανυπόμονα την ιστορία από το βεβαρυμένο Ακάποτο Πρωκτώο σου  :hi:[/size]

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
σας θεωρω ολους συνελληνες αρα αδερφους...οντως το ακα εχει την αιγλη του...και προσωπικα θα μαρεσε αν δεν υπηρχαν οι ΣΜΑ... ΕΠΙΣΗΣ εχω γνωστο στο Συγγρου και παρολο που εγω προσωπικα δεν εχω νοσησει ποτε απο τυχη μεχρι τωρα...μουχει περιγραψει οπως κι αλλοι φιλοι την μεγαλη ταλαιπωρια που υφισταται καποιος απο τις ελαφρες ΣΜΑ δλδ βλενορροια και κονδυλωματα...γιαυτο και μονο δεν αξιζουν τα ακα σε αγνωστες πορνες. Αυτα απο μενα απο εκει και περα καντε οτι νομιζετε ...εχετε ομως το θαρρος αν τη πατησετε να ποσταρετε την ταλαιπωρια σας!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
σας θεωρω ολους συνελληνες αρα αδερφους...οντως το ακα εχει την αιγλη του...και προσωπικα θα μαρεσε αν δεν υπηρχαν οι ΣΜΑ... ΕΠΙΣΗΣ εχω γνωστο στο Συγγρου και παρολο που εγω προσωπικα δεν εχω νοσησει ποτε απο τυχη μεχρι τωρα...μουχει περιγραψει οπως κι αλλοι φιλοι την μεγαλη ταλαιπωρια που υφισταται καποιος απο τις ελαφρες ΣΜΑ δλδ βλενορροια και κονδυλωματα...γιαυτο και μονο δεν αξιζουν τα ακα σε αγνωστες πορνες. Αυτα απο μενα απο εκει και περα καντε οτι νομιζετε ...εχετε ομως το θαρρος αν τη πατησετε να ποσταρετε την ταλαιπωρια σας!

τύπε ο Erotiaris26 κάτι είχε πάθει αλλά με τον καφέ του
έγινε κομπλέ. Οπότε ποιος ο λόγος να φοβόμαστε ?  :idiot:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τύπε ο Erotiaris26 κάτι είχε πάθει αλλά με τον καφέ του
έγινε κομπλέ. Οπότε ποιος ο λόγος να φοβόμαστε ?  :idiot:

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ:

Ο καφές του LIDL ο Ελληνικός έχει ολόκληρα κομματάκια ξύλου, από Τίμιο Σταυρό.
Διπλός κουπάτος, γλυκύ βραστός, και δεν παθαίνεις τίποτα.
Διώχνει και Βρυκόλακες.

:priest:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μολις εψησα την γυναικα αρχιπιρφορου συναδελφου να περασει απο το σπιτι για συμβουλες διακοσμησης. Θα διακοσμισει το κουτελο του πιρφορου συζυγου της.. Και αυτη συναδελφος. Νιωθω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναγκη να της γεμισω το κωλαντερο με σπερμα

Επισκέπτης
Μολις εψησα την γυναικα αρχιπιρφορου συναδελφου να περασει απο το σπιτι για συμβουλες διακοσμησης. Θα διακοσμισει το κουτελο του πιρφορου συζυγου της.. Και αυτη συναδελφος. Νιωθω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναγκη να της γεμισω το κωλαντερο με σπερμα
τι ωρα θα ρθει :coffee:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom