Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
για να ηρεμησουν τα πνευματα .......
χτες βραδυ το milfaki που παιζω λυσσαξε για ζεστο χυσι βαθια μεσα στην μουνα της.....Τι να εκανα ο ο κυριος ?? Να αρνηθω?????? δεν ειναι σωστο.. :rolleyes: :rolleyes:
Οποτε και εγω μετα απο 30 λεπτα αννελεητου σφυροκοπηματος τις πιανω την λεκανη την τραβαω πανω μου και αδειασα οσο ποιο μεσα της μπορουσα. Εχυσε και μονο με την αισθηση οτι γεμιζε καυτο χυσι  η μουνοτρυπα της ... Κοντεψε να την ακουσει η γειτονια  :grin: :grin: .......

να πω την αποψη μου και εγω??? Σαφως και ο κυνδυνος να κολλησει καποιος κανοντας ακα υπαρχει ΑΛΛΑ μονο αν καποιος γαμαει ακα ΟΤΙ βρει.... Αν εχεις σταθερα δυο - τρεις οι οποιες ξερεις οτι ειναι καθαρες π.χ την γυναικα σου ή  την γκομενα  ή και τις 2 οποτε και δεν παιζει (??????)  να πηγαινουν με οτι βρουν ακαποτα τοτε πιστευω δεν κινδυνευει κανεις... σε ολες τις αλλες περιπτωσεις απλα οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι αυξανονται εις βαρος μας οποτε και ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του .....
Και να κλεισω με κατι που θα σας δωσει τροφη για σκεψη... Φιλος κολλησε ΣΜΝ απο τουαλετα.Οχι κατι σοβαρο αλλα κολλησε ... Σιγουρα και το ξερω καλα... ο Γιατρος του ειπε οτι και οι γυναικες μπορει να κολλησουν απο τουαλετα πολυ ευκολα οποτε και αυτες μετα να το δωσουν σε αντρες... Αντε τωρα να πεισει την γυναικα του οτι δεν πηγε με αλλη και μαλιστα ακα ( με τα πολλα πειστικε) ...  :headbang: :headbang: :headbang:  ...
το να εχεις γυναικα και γκομενα και να τις γαμας ακαποτα δεν ειναι και τοσο εξτριμ.ειδικα αν εχεις εμπιστοσυνη και ξερεις οτι ειναι καθαρες γυναικες.εγω μιλαω για τους μαλακες που τα ψαχνουν αυτα στο ελεινο μεταξουργειο.αν ειναι δυνατον.και επικροτουν και κατι βρωμογεροι βλεπω.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
το να εχεις γυναικα και γκομενα και να τις γαμας ακαποτα δεν ειναι και τοσο εξτριμ.ειδικα αν εχεις εμπιστοσυνη και ξερεις οτι ειναι καθαρες γυναικες.εγω μιλαω για τους μαλακες που τα ψαχνουν αυτα στο ελεινο μεταξουργειο.αν ειναι δυνατον.και επικροτουν και κατι βρωμογεροι βλεπω.

Μην το λες ... εξτριμ ειναι και για καποιον παραπανω ακομα και αυτο.... ο καθενας εχει το μυαλο να σκεφτει τις συνεπειες  των πραξεων του .. οποτε οτι και να πεις εσυ ή ο καθενας δεν εχει νοημα....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.906
Πόντοι
24.596
για να ηρεμησουν τα πνευματα .......
χτες βραδυ το milfaki που παιζω λυσσαξε για ζεστο χυσι βαθια μεσα στην μουνα της.....Τι να εκανα ο ο κυριος ?? Να αρνηθω?????? δεν ειναι σωστο.. :rolleyes: :rolleyes:
Οποτε και εγω μετα απο 30 λεπτα αννελεητου σφυροκοπηματος τις πιανω την λεκανη την τραβαω πανω μου και αδειασα οσο ποιο μεσα της μπορουσα. Εχυσε και μονο με την αισθηση οτι γεμιζε καυτο χυσι  η μουνοτρυπα της ... Κοντεψε να την ακουσει η γειτονια  :grin: :grin: .......

να πω την αποψη μου και εγω??? Σαφως και ο κυνδυνος να κολλησει καποιος κανοντας ακα υπαρχει ΑΛΛΑ μονο αν καποιος γαμαει ακα ΟΤΙ βρει.... Αν εχεις σταθερα δυο - τρεις οι οποιες ξερεις οτι ειναι καθαρες π.χ την γυναικα σου ή  την γκομενα  ή και τις 2 οποτε και δεν παιζει (??????)  να πηγαινουν με οτι βρουν ακαποτα τοτε πιστευω δεν κινδυνευει κανεις... σε ολες τις αλλες περιπτωσεις απλα οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι αυξανονται εις βαρος μας οποτε και ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του .....
Και να κλεισω με κατι που θα σας δωσει τροφη για σκεψη... Φιλος κολλησε ΣΜΝ απο τουαλετα.Οχι κατι σοβαρο αλλα κολλησε ... Σιγουρα και το ξερω καλα... ο Γιατρος του ειπε οτι και οι γυναικες μπορει να κολλησουν απο τουαλετα πολυ ευκολα οποτε και αυτες μετα να το δωσουν σε αντρες... Αντε τωρα να πεισει την γυναικα του οτι δεν πηγε με αλλη και μαλιστα ακα ( με τα πολλα πειστικε) ...  :headbang: :headbang: :headbang:  ...
τωρα εσυ τα ειπες ολα αυτα για να ηρεμησουν τα πνευματα;

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ρισπέκτ! Γνωστή εξτρατζού η Αιμιλία Μπάρακ και πολύ δυνατή στο πρωκτικό...  :zfuck:
γιατι το κουραζεις και γραφεις και απο τα 2 account σου?εφτιαξες κουμπαρα για αιμιλια?

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
γιατι το κουραζεις και γραφεις και απο τα 2 account σου?εφτιαξες κουμπαρα για αιμιλια?

Επειδή βλέπω ότι μας τρίβεσαι στον καβάλο, θέλεις μήπως να σε διπλο-κρεμπιεδιάσουμε ? ? ?  :grin:

Έρως

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:o
Επειδή βλέπω ότι μας τρίβεσαι στον καβάλο, θέλεις μήπως να σε διπλο-κρεμπιεδιάσουμε ? ? ?  :grin:
Ας τον μύστη μου! Ο τύπος έχει δηλώσει διπλοκαποτάκιας...
Δεν υπάρχει σωτηρία...  :2funny:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι δε θα ξεχάσω ποτέ τον ακάποτο κρεμπιέ στο ζεστό κωλάντερο της Μαρίας της φυλακοβίας !
Η χημεία με την κοπέλα ήταν αναπόφευκτη... Όλο το σύμπαν συνωμότησε για να δέχει αυτή η στιγμή ατελείωτης καύλας !

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Είχα μπει στο δωμάτιο που στην πόρτα έχει πεταμένα κέρματα, ο σχεδόν νεκρός τσάτσος είχε φρεσκάρει το κρεβάτι του πάθους με το ρομαντικό ξεσκονηστήρι και δεν ενόχλησε καθόλου στην διάρκεια της μυστικής αυτής ιεροτελεστίας. Το συμβάν έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Πάνω από 8 μήνες. Οι εξετάσεις που έκανα HIV/ηππατίτιδα βγήκαν αρνητικές χάρη στα φοβερά γιατροσόφια που εδώ και χρόνια χρησιμοιποιώ μέσω του σάη.  :priest: :woldman: :sleeping:

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα που το σκέφτομαι δε ξέρω αν θα το ξανάκανα να πω την αλήθεια. Πάντως τότε το αναζητούσε όλος μου ο οργανισμός.
Ο ακάποτος πρωκτικός κρεμπιές ήταν είναι και θα είναι το πρώτο μου μέλημα. Το εύνασμα για να ξυπνήσω, ο σκοπός της αναπνοής, ο λόγος της ζωής μου !

Killer Elite

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Όλοι όσοι με ρωτάτε με π.μ που δουλεύει η Μαρία η Φυλακόβια, ενημερώνω πως μέχρι πριν καιρό που την είχα πετύχει δούλευε στο Ιάσωνος 46.
Να μου την προσέχετε  :smitten:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Δεν καταλαβαίνω τι λες  :2funny: Πάντως νομίζω ότι ψήνεσαι για ένα αχνιστό κρεμπιεδάκι ...
γελα σκατομυαλε αλλα δεν ξερεις ποτε τι σου επιφυλάσσει η τυχη και το μελλον.ο ερως παντως η αλλιως junis ηταν ενας απο τους 3 βλακες που ειδα στη φυλης.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.986
Πόντοι
1.686
Παράκμα φίλε μου , η Βαλέρια από Φυλής 54
έφυγε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !  >:(

Η Τζούλια από Φυλής 65 , έφυγε για 1 μήνα περίπου.
Η Ξένια ,από τη μοντελοαλυσίδα δουλεύει σαν Νίνα στο Κατεχάκη 5 κτλ. στούντιο
και η Ντενίσα από τη μοντελοαλυσίδα δουλεύει σαν Τζέσικα στο Κατεχάκη 5 κτλ. στούντιο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom