για να ηρεμησουν τα πνευματα .......
χτες βραδυ το milfaki που παιζω λυσσαξε για ζεστο χυσι βαθια μεσα στην μουνα της.....Τι να εκανα ο ο κυριος ?? Να αρνηθω?????? δεν ειναι σωστο..
Οποτε και εγω μετα απο 30 λεπτα αννελεητου σφυροκοπηματος τις πιανω την λεκανη την τραβαω πανω μου και αδειασα οσο ποιο μεσα της μπορουσα. Εχυσε και μονο με την αισθηση οτι γεμιζε καυτο χυσι η μουνοτρυπα της ... Κοντεψε να την ακουσει η γειτονια
.......
να πω την αποψη μου και εγω??? Σαφως και ο κυνδυνος να κολλησει καποιος κανοντας ακα υπαρχει ΑΛΛΑ μονο αν καποιος γαμαει ακα ΟΤΙ βρει.... Αν εχεις σταθερα δυο - τρεις οι οποιες ξερεις οτι ειναι καθαρες π.χ την γυναικα σου ή την γκομενα ή και τις 2 οποτε και δεν παιζει (??????) να πηγαινουν με οτι βρουν ακαποτα τοτε πιστευω δεν κινδυνευει κανεις... σε ολες τις αλλες περιπτωσεις απλα οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι αυξανονται εις βαρος μας οποτε και ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του .....
Και να κλεισω με κατι που θα σας δωσει τροφη για σκεψη... Φιλος κολλησε ΣΜΝ απο τουαλετα.Οχι κατι σοβαρο αλλα κολλησε ... Σιγουρα και το ξερω καλα... ο Γιατρος του ειπε οτι και οι γυναικες μπορει να κολλησουν απο τουαλετα πολυ ευκολα οποτε και αυτες μετα να το δωσουν σε αντρες... Αντε τωρα να πεισει την γυναικα του οτι δεν πηγε με αλλη και μαλιστα ακα ( με τα πολλα πειστικε) ...
...