Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
[size=11pt]
Είναι γνωστό ότι χτες τερματίστηκε το νήμα των Παράνομων Εξτρακίων, όπου ηχούσε ο λόγος των ακάποτων μυστών, αλλά και ο αντίλογος των ''εχέφρονων'' καποτάκηδων.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ !!! [/size]
Ειναι μια μαυρη ημερα για την Δημοκρατια και την ελευθερια του λογου! :S( Μετα λεμε για την Βορεια Κορεα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
το εχουμε ξαναπει, για να πηδας  :fuck2: χωρις προφυλαξη ιεροδουλη πρεπει να εισαι εγκεφαλικα αναπηρος.
Χεστηκαμε για αυτους τυπε,καμενα χαρτια ειναι αν κανουν αυτα που λενε και αργα η γρηγορα καπουτ. ;) Το θεμα ειναι να μην γραφονται τετοια δημοσια και επηρεαζουν κι αλλους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.701
Πόντοι
41.129
Χεστηκαμε για αυτους τυπε,καμενα χαρτια ειναι αν κανουν αυτα που λενε και αργα η γρηγορα καπουτ. ;) Το θεμα ειναι να μην γραφονται τετοια δημοσια και επηρεαζουν κι αλλους.

φανταζεσαι καποιον να παει στο γιατρο και να πει θελω να κανω εξετασεις γιατι εκανα ακα σεξ με ιεροδουλη..

και να του πει ο γιατρος μα καλα πως σου ρθε και εκανες σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλάξεις....

και να πει αυτος το διαβασα σε ένα φορουμ και επηρεαστηκα χαχαχαχααχα θα γελασουν και τα γεροντια στην εντατικη  πραγματικα εγκεφαλικα αναπηρος...

αμα επηρεαζονταν ολοι τοσο ευκολα θα περναμε ολοι ναρκωτικα τωρα...

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
το εχουμε ξαναπει, για να πηδας  :fuck2: χωρις προφυλαξη ιεροδουλη πρεπει να εισαι εγκεφαλικα αναπηρος.
[size=11pt]Στα αρχαία το ρήμα επιψοφέω σημαίνει ''επικροτώ τα λόγια κάποιου με κλανιές''.[/size]

:shit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.915
Πόντοι
24.596
[size=11pt]Τύπε μου, το ΚΕΕΛΠΝΟ μιλάει για τρόπους πρόληψης, μετάδοσης, προφύλαξης, αντιμετώπισης των αφροδίσιων νοσημάτων κ.τ.λ.
Η γνώση αυτή είναι δύναμη και έχει πολλαπλά οφέλη.  ;)
Για παράδειγμα, δε θα πάω να κάνω εξτράκι με μια που έχει κονδυλώματα. Στο ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνεσαι ότι τα γυναικεία κονδυλώματα είναι ως επί το πλείστον εσωτερικά, άρα δε φαίνονται εκ πρώτης όψεως.
Οπότε, ανοίγεις λίγο τα μουνόχειλα, κάνεις και μια ψηλάφηση την ώρα των προκαταρκτικών και δρας ανάλογα.
Μην ξεχνάς ότι η καπότα αποτελεί δικαίως κι ένα μέσο ελέγχου του πληθυσμού. Αν κάποιος θέλει να τεκνοποιήσει, είναι λογικό να κάνει ακάποτο (υπό τη γενικότερη προϋπόθεση ότι οι σύντροφοι είναι απαλλαγμένοι από αφροδίσια).....
Πάντως, έχουμε ανάγκη την ιστορία σου. Αναμένουμε  :hi:
[/size]
Δηλαδη φιλε μου θες να μου πεις οτι ολοι οι ακαποτοι κασκαντερ ανοιγουν τα μουνοχειλα της τανας η γκομενας που ειναι να γαμησουν?Δηλαδη εσυ το κανεις παντα?Και ειναι μονο τα κονδυλωματα?φανταζομαι στο ΚΕΕΛΠΝΟ θα σου ειπαν οτι ο hiv  και οι ηπατητιδες δε φαινονται κανοντας δαχτυλομουνοσκοπηση.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
φανταζεσαι καποιον να παει στο γιατρο και να πει θελω να κανω εξετασεις γιατι εκανα ακα σεξ με ιεροδουλη..

και να του πει ο γιατρος μα καλα πως σου ρθε και εκανες σεξ με ιεροδουλη χωρις προφυλάξεις....

και να πει αυτος το διαβασα σε ένα φορουμ και επηρεαστηκα χαχαχαχααχα θα γελασουν και τα γεροντια στην εντατικη  πραγματικα εγκεφαλικα αναπηρος...

αμα επηρεαζονταν ολοι τοσο ευκολα θα περναμε ολοι ναρκωτικα τωρα...
Τυπε δυστυχως υπαρχουν και ειναι απο πιτσιρικαδες μεχρι μεγαλης ηλικιας ανθρωποι.Οπως ειπα καλο ειναι να μην γραφονται τετοια δημοσια ετσι κι αλλιως απο κατι τετοιο δεν νομιζω να υπαρχει καποιο οφελος για εσας  ;) Να σας αλλαξω μυαλα δεν μπορω και ουτε εχω την διαθεση να το κανω,αλλα σκεφτειτε και εσεις λιγο λογικα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
[size=11pt]Ο Σύλλογος Ακάποτων Μυστών Ελλάδος (Σ.Α.Μ.Ε.) ανακοινώνει την ίδρυση της ομάδας καταδρομών ακάποτου κρεμπιέ.
Είναι γνωστό ότι χτες τερματίστηκε το νήμα των Παράνομων Εξτρακίων, όπου ηχούσε ο λόγος των ακάποτων μυστών, αλλά και ο αντίλογος των ''εχέφρονων'' καποτάκηδων.
Το παρόν νήμα αποτελεί κάλεσμα στους μύστες και θιασώτες των εξτρακίων για οργάνωση και ανταλλαγή πληροφοριών για ρομαντικές κοπέλες, τεχνικές ακάποτης γάμευσης, πρόληψης Σ.Μ.Ν.  και για ό,τι άλλο προκύψει.
Η κύρια προϋπόθεση για έγκριση νέων μελών αποτελεί η εχεμύθεια.. Το μέλημά μας είναι να κάνουμε τα γούστα μας, αλλά να μην εκθέτουμε δημόσια τις ευαίσθητες πληροφορίες.
Παράλληλα, ως ιθύνων μέλος του Σ.Α.Μ.Ε. , σκοπεύω να οργανώσω κι έναν άλλο ιστιότοπο σε περίπτωση που δεν είναι ευπρόσδεκτη η παρουσία μας στο bourdela.
Αναμένουμε με ανυπομονησία τα νέα μέλη.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ !!! [/size]

Mύστη Junis σε ευγνωμονούμε
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΤΑΝΟΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κοιτα εσυ να μενεις ανεπηρεαστος, κι ασε τους αλλους...

μας επιασε τωρα ο καημος για το καλο των "αλλων"

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αυτό που γράφεται εδώ μέσα ορισμένοι, ότι το νήμα αυτό επηρεάζει και τους υπόλοιπους

όταν το διαβάζω μου έρχεται να ξεράσω μέσα σε ένα μπολ, και μετά να πιω το ξερατό σφηνάκια.

Δηλαδή εάν εγώ π.χ ανοίξω ένα νήμα που να μιλάω για την πρέζα και μου έρθει να λέω ότι έχει

και ευεργετικές ιδιότητες και πως κάνει καλό να πίνεις και πρέζα, με αυτό μου το νήμα θα

επηρεάσω και τους υπόλοιπους ???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το αν κάποιος γαμάει ακάποτα πουτάνες είναι μια προσωπική επιλογή

Το αν είναι επικίνδυνη, ηλίθια , έξυπνη , θαυματουργή είναι στην κρίση του καθενός και ο ίδιος θα

αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Γιατί δε νομίζω όλοι εσείς που κράζετε τους "ακραίους" εξτραδάκηδες που

γαμάνε ακάποτα να μην έχετε κάνει και εσείς τα εξτραδάκια σας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν έχετε κάνει 69 σε τάνα ? Δεν έχετε δώσει ακα τσιμπούκι ? Γαμάτε και η ψωλή σας εισχωρεί μέχρι εκεί

που καλύπτεται με προφυλακτικό ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μα καλά, τι λέω και εγώ????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εδώ μέσα τα μέλη φημίζονται για την αγάπη και το ενδιαφέρον που νιώθουν για τους υπόλοιπους

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειλικρινη ή καλοπροαιρετο? :think: Καλοπροαιρετο δεν εχει. Ειλικρινη εχει· καλο ψοφο να ευχηθω σε ολους μπας και γλυτωσει κανας αθωος. :hi:

Οι μεγαλύτεροι φορείς μεταδοτικών ασθενειών είναι τα πρεζάκια.
Αν περπατήσεις την ομονια ή γύρω απο τα εξάρχεια βρίσκεις παντού σύριγγες.
Πολλές φορές την χρησιμοποιούν ως απειλή για ληστείες.
Μπορεί να εκτεθεί κάποιος πραγματικά τυχαίος και αθώος
Εύχεσαι ψόφο και στα πρεζάκια τσάμπο?
Επίσης οι λαθρομετανάστες έρχονται απο χώρες οπου δεν υπάρχουν εμβολιασμοί και μπορεί να φέρουν μικρόβια που στην δύση εχουν εξαφανιστεί εδώ και πολλές δεκαετίες.
Τσάμπο εύχεσαι ψόφο και στους λάθρο :think:
Κάτι έλεγες σε άλλο ποστ ή η ζωή σου ή των ακάποτων

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτό που γράφεται εδώ μέσα ορισμένοι, ότι το νήμα αυτό επηρεάζει και τους υπόλοιπους

όταν το διαβάζω μου έρχεται να ξεράσω μέσα σε ένα μπολ, και μετά να πιω το ξερατό σφηνάκια.

Δηλαδή εάν εγώ π.χ ανοίξω ένα νήμα που να μιλάω για την πρέζα και μου έρθει να λέω ότι έχει

και ευεργετικές ιδιότητες και πως κάνει καλό να πίνεις και πρέζα, με αυτό μου το νήμα θα

επηρεάσω και τους υπόλοιπους ???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το αν κάποιος γαμάει ακάποτα πουτάνες είναι μια προσωπική επιλογή

Το αν είναι επικίνδυνη, ηλίθια , έξυπνη , θαυματουργή είναι στην κρίση του καθενός και ο ίδιος θα

αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Γιατί δε νομίζω όλοι εσείς που κράζετε τους "ακραίους" εξτραδάκηδες που

γαμάνε ακάποτα να μην έχετε κάνει και εσείς τα εξτραδάκια σας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν έχετε κάνει 69 σε τάνα ? Δεν έχετε δώσει ακα τσιμπούκι ? Γαμάτε και η ψωλή σας εισχωρεί μέχρι εκεί

που καλύπτεται με προφυλακτικό ???
  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Είναι τόσο μικροψώληδες που η καπότα χωράει και τα μπιζελαρχιδάκια τους μέσα ...    :gay:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι μεγαλύτεροι φορείς μεταδοτικών ασθενειών είναι τα πρεζάκια.
Αν περπατήσεις την ομονια ή γύρω απο τα εξάρχεια βρίσκεις παντού σύριγγες.
Πολλές φορές την χρησιμοποιούν ως απειλή για ληστείες.
Μπορεί να εκτεθεί κάποιος πραγματικά τυχαίος και αθώος
Εύχεσαι ψόφο και στα πρεζάκια τσάμπο?
Επίσης οι λαθρομετανάστες έρχονται απο χώρες οπου δεν υπάρχουν εμβολιασμοί και μπορεί να φέρουν μικρόβια που στην δύση εχουν εξαφανιστεί εδώ και πολλές δεκαετίες.
Τσάμπο εύχεσαι ψόφο και στους λάθρο :think:
Κάτι έλεγες σε άλλο ποστ ή η ζωή σου ή των ακάποτων
Οχι, μονο σε εσας ευχομαι ψοφο. :priest: Μη ρωτησεις γιατι, βαριεμαι να μιλαω στον τοιχο. Καλο ψοφο.

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Δηλαδη φιλε μου θες να μου πεις οτι ολοι οι ακαποτοι κασκαντερ ανοιγουν τα μουνοχειλα της τανας η γκομενας που ειναι να γαμησουν?Δηλαδη εσυ το κανεις παντα?Και ειναι μονο τα κονδυλωματα?φανταζομαι στο ΚΕΕΛΠΝΟ θα σου ειπαν οτι ο hiv  και οι ηπατητιδες δε φαινονται κανοντας δαχτυλομουνοσκοπηση.
[size=11pt]Ένα παράδειγμα έφερα. Φυσικά και υπάρχουν μη ορατά αφροδίσια. Απλά θέλω πω ότι ως εξτράκιας φροντίζω να προσέχω περισσότερο που βγάζω τα γούστα μου από έναν καποτάκια.

Ο καποτάκιας θα επαναπαυθεί στην καπότα και δε θα λάβει υπόψιν του ότι τα κονδυλώματα μεταδίδονται κι από τα μουνόζουμα που ενδέχεται να στάξουν στα αρχίδια ή στη βουβωνική περιοχή του.

Αν αποφασίσω ως εξτράκιας να μπω ακάποτα σε κονδυλώματα θα γνωρίζω τουλάχιστον τους άμεσους τρόπους θεραπείας, που έχουν αναφερθεί κατά καιρους.

Ο καφές με γανόδερμα του Ερωτιάρη ή το νερό με όζον θα διορθώσει τυχόν απερισκεψία μου  :)[/size]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο καφές με γανόδερμα του Ερωτιάρη ή το νερό με όζον θα διορθώσει τυχόν απερισκεψία μου  :)[/size]
Κι επειδη προσβληθηκαν καποιοι που τους φιμωνουμε. Στ'αρχιδια μας πώς θα διαλεξετε να ψοφησετε ή τι προτεινετε στους αλλους ελαφρομυαλους για το πως να ψοφησουν. Κατι τετοια σαν το παραπανω σηκωνουν αμεση διαγραφη τουλαχιστον ομως. Ευχαριστω το φιλο που μας εδωσε χειροπιαστο παραδειγμα.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Κι επειδη προσβληθηκαν καποιοι που τους φιμωνουμε. Στ'αρχιδια μας πώς θα διαλεξετε να ψοφησετε ή τι προτεινετε στους αλλους ελαφρομυαλους για το πως να ψοφησουν. Κατι τετοια σαν το παραπανω σηκωνουν αμεση διαγραφη τουλαχιστον ομως. Ευχαριστω το φιλο που μας εδωσε χειροπιαστο παραδειγμα.

τύπε φαίνεσαι πολύ άγριος  :gay:  :effemine:  :effemine:  :effemine: :effemine:

OP
OP
Junis

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Mύστη Junis σε ευγνωμονούμε
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΤΑΝΟΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=11pt]Μου δίνουν κουράγιο τα λόγια σου να συνεχίσω των αγώνα υπέρ του κρεμπιέ  :rockon:

Αν θες να γίνεις μέλος πρόσθεσε το μήνυμα αυτό στην υπογραφή ή δίπλα στο άβατάρ σου:

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ CREAMPIE CLAN[/size]

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom